neděle 30. března 2014

Zaklínač duší - recenze

Název: Zaklínač duší (Der Seelenbrecher)
Autor: Sebastian Fitzek
Nakladatelství: Knižní klub
Počet stran: 240
Anotace: Tři ženy – všechny mladé, krásné, kypící životem – postupně beze stopy zmizí. Pouhý týden v zajetí psychopata, kterého média označují jako „Zaklínač duší“ , stačí, aby se dívky znovu objevily coby zhypnotizované loutky, psychicky pohřbené ve vlastním těle. Krátce nato udeří Zaklínač znovu – v nedaleké luxusní psychiatrické léčebně. Vyděšení doktoři i pacienti zjišťují, že neznámý pachatel vnikl dovnitř krátce předtím, než byla klinika v důsledku sněhové bouře odříznuta od okolního světa. V noci hrůzy, která následuje, jim dotyčný šílenec dává dostatečně najevo, že nemají naději na únik. Nehrozí jim mučení, trýznění ani smrt, ale čeká je něco mnohem děsivějšího...
Kniha na Goodreads: Tady
Moje recenze:

5 komentářů:

  1. Ahoj Rodaw!
    Musím říct že je to nádherná recenze! :-) Moc se mi líbila, doufám že knížku budou mýt v květnu na veletrhu abych si ji mohla koupit, u nás je totiž bez nadějně vyprodaná :(
    Jinak máš strašně moc krásný blog a děkuji ti za krásný komentář který jsi mi napsala na blog, udělal mi ohromnou radost :)
    Ewril

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Ewril13, moc Ti děkuji! Zaklínač duší je skvělá kniha :-)

      Vymazat
  2. Knížku sem právě dočetla a byla naprosto úžasná :) akorát si nejsem jistá jestli sem správně pochopila tu poslední hádanku.. nevíš jaké je to řešení??

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, už je to delší doba, co jsem knihu přečetla, takže teď přesně nevím, co myslíš. Každopádně ano, Zaklínač duší je úžasná kniha :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Na knihu se také chystám a tvoje recenze mě potěšila. jsem na ni zvědavá. Jinak vidím, že se chystáš na Zlodějku knih. Do té jdi, je to skvělá kniha. Mám na ni na blogu recenzi, kdyby tě to zajímalo. Opravdu mě úplně dostala.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com