pondělí 4. ledna 2016

TÝDEN S KNÍŽKOU ✰ 62

Ahoj! Všechny Vás vítám u nového Týdne s knížkou :-) Takhle při pondělku večer už určitě máte své povinnosti, mně dneškem taky začala škola a mám pocit, že mi stále chybí čas, že nestíhám.. Tak doufám, že se opět zaběhnu do starých kolejí a zvyknu si co nejdřív. Hned bych vrátila prázdniny, bylo to tak fajn! V dnešním díle Vám budu povídat o knihách Propast času a Údolí úžasu. No a taky něco o filmech Den poté, Vlákna, Návštěvníci, Beethoven a Beethoven 2. Přeji příjemnou podívanou! :)

4 komentáře:

  1. Hned se jdu na video podívat! :-)

    www.booklikeadrug.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Rodaw :-) Dovolím si (jakožto momentální studentka archeologie) nesouhlasit s tvrzením, že by studentka archeologie měla mít znalosti o tancích. Byl by to problém v případě, že by byla válečná historička, to ano.
    Rozhodně nevadí, že roste délka tvých videí, v tvém případě platí, že dlouhá videa = dobrá videa ;-)
    Jinak já teď čtu (skoro od půlky listopadu =D) do školy Dějiny od Hérodota. Jsou sice náročné na pozornost, ale jinak se mi celkem líbí.
    A Propast času mě zajímá čím dál tím víc! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Rodaw už jsem se moc těšila na video a opět moc pěkné,knížky si přečtu obě dvě už se moc těším,ted mám v knihovně objednaného Měděného jezdce tak jsem na něho hodně zvědavá,na Tvoji maminku se moc těším určitě bude výborná jako Ty.Mějte se moc pěkně a moc děkuji za Tvoje odpovědi Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Rodaw, na Propast času si mě teda nalákala, tak si jí snad někdy přečtu. Mamince vyřiď, že to určitě zvládne a bude skvělá. Chápu, že může být nervozní a stydět se, sama bych se tak cítila, ale že jí určitě budou všichni tvoji fanoušci podporovat. :)
    Měj se krásně, Simča

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com