pondělí 28. září 2015

10 OTÁZEK: MĚDĚNÝ JEZDEC

Ahoj! Všechny Vás vítám u pro mě dost speciálního videa. Plánovala jsem ho hodně dlouho a nedokážete si představit, jak moc jsem šťastná, že ho konečně můžu zveřejnit :-)
Včera se u nás doma konal sraz o knize Měděný jezdec, což je jedna z mých nejmilejších knížek. Doufám, že pokud jste ji ještě nečetli, toto video Vás dokáže nalákat. Sraz se několikrát
přesunul (naposledy kvůli mé maturitě) a já už se bála, že se ho vůbec nedočkám. Ale dočkala jsem se a musím říct, že pro mě to bylo naprosto báječné odpoledne.
Přijela za mnou Verunka z Knihy jako sen, kterou už dobře znám a je velice elegantní dáma- její videa mám strašně moc ráda. Pokud Verunku znáte, určitě mi dáte za pravdu.
O knihách mluví tak hezky, jemně a je radost se na ni dívat. Kromě Verunky mi však sraz umožnil poznat 2 naprosto perfektní bloggerky - Lucinku a Katušku. Obě dvě jsou jedním
slovem ÚŽASNÉ. S Katuškou jsem si už několik měsíců telefonovala a jsem moc ráda, že jsme se konečně setkaly i v reálu :-) No a Lucinka je báječná Youtuberka a už když jsem
se dívala na její videa, říkala jsem si, že tak elegantní, krásná a sympatická prostě musí být i v reálu a nemýlila jsem se :-)
Takže holky, moc děkuji, že jste za mnou přijely! Doufám, že to nebylo naposledy! :-)

KONTAKT NA HOLKY:
LUCINKA:
♥ Blog: http://5minutsknihou.blogspot.cz/
♥ YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1Ywgv20JUPrCgqPpUl4SOA
♥ Facebook: https://www.facebook.com/5-minut-s-knihou-298608983651949/timeline/
VERUNKA:
♥ YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCTkUFuwTFSOfRAzm6R9INRA
♥ Facebook: https://www.facebook.com/knihyjakosen
KATUŠKA:
♥ Blog: http://kniznivecirek.blogspot.cz/
♥ Facebook: https://www.facebook.com/kniznivecirek

4 komentáře:

  1. Nevím, jestli by zařazení do povinné četby byl ten nejšťastnější nápad, podle mě je to ideální cesta, jak lidi od něčeho odradit.
    PS: Na vašich srazech je vždycky tak skvělá a uvolněná atmosféra... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si Měděného jezdce půjčila z knihovny a teprve se na něj chystám, no, a těším se. :) Jen jsem si ho nebrala na kolej, jelikož by se to s dalšími knihami asi dost proneslo... každopádně doufám, že se k němu brzy dostanu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Rodaw :) velmi dobre video dokonca som začala sledovať aj tvoje kamošky :D si môj velky vzor :) aj ja som začala písať recenzie ale samozrejme sa ešte len rozbieham ale ak by si chcela môžeš kuknúť :) http://knihomoleli.blogspot.sk/ velmi by som ti bola vďačná :))

    OdpovědětVymazat
  4. To jsem jediná, komu se Měděný jezdec nelíbí? Zbývá mi posledních asi 100 stran a víceméně se do ní v posledních dnech nutím. Autorčin styl mi přijde strašně rozvleklý a až moc typicky ruský (jako bych četla Vojnu a mír, ovšem ta je špičkou v ruské "válečné" literatuře a autorka žije už mnoho let v Americe), osobně bych to napsala na 200 stran, aniž bych ubrala na ději. Nejednou nad tím kroutím hlavou, protože mi chování Taťány a Alexandra přijde naprosto nesmyslné. Bohužel mi to připadá jako příliš dlouhá Harlequinka na pozadí tragické události, ze které by se dalo vytáhnout mnohem víc. V tomto podání mi leningradská zima nepřišla dost studená a hladová. :-(

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com