pátek 31. července 2015

♡ NOVÁ KNIHOVNA ♡ aneb naše 3 velké dny :-)

Ahoooj! Všechny Vás vítám u nového videa! ♡
Sice ještě nemám zveřejněná všechna videa ze série Bookshelf Tour (což brzy napravím :-)) , ale chci se s Vámi podělit o svou radost. MÁME NOVOU KNIHOVNU! JUPÍÍ ♥ :-)
Vše zařídit trvalo 3 dny a já jsem chtěla, abyste u toho se mnou byli i Vy, takže jsem v průběhu natáčela. Kromě knih ve videu uvidíte i jiné věci - dá se říct, že jsou to takové 3 dny s Rodaw, takže je video takové osobnější, více z mého života života :-)
Příjemnou podívanou! ♥

15 komentářů:

  1. Video mě na večer rozveselilo. :)
    Nicméně hrozně moc závidím, ta knihovna je dokonalá! :O <3 :3

    OdpovědětVymazat
  2. Panebože, tak to je opravdu luxusní knihovna! Kéž by se nám do bytu taky vešla! :D Závidím.

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá nádherně :). Je to takové prosvětlené a pozitivní, celé to září! :) To se vám opravdu povedlo. Tak ať knihovna slouží dobře a dlouho :) :).

    OdpovědětVymazat
  4. To je taková nádhera! Závidím! :) Tak ať do ní přibývají jen samé dobré knihy :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherná knižnica, takto nejako si predstavujem svoj obývak po pár rokoch (ak ma dovtedy drahý neprizabije a dovolí mi ho po čase prerobiť) :-D
    http://kmkbookworld.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty jsi skvělý smíšek. A vidím, že Edouš umí být pěkná protivka, když ho moc natáčíš :D každopádně knihovna se vám povedla, vypadá skvěle, líbí se mi, jak jste knihy poskládali a je super, že je tam ještě pořád nějaké místo, takže máte kam dávat další nové knihy. Já jsem si teď své malé knihovničky zaskládala a už nemám žádné místo na nové knihy :( krásné!

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu luxusní knihovna , kdyz ste to ted tolikrat presouvali , nespčítali jste kolik celkem mate knih ?

    prijde mi ted ta knihovna prostornejsi a víc místa na nové knihy , tamta uz přetýkala a nic se tam neveslo :)

    OdpovědětVymazat
  8. Eda umí zpívat! Dobré. :D Ale ve chvíli, kdy jste natáčeli vyhazování stolu z okna a maminka prohlásila "jemně" jsem se málem skácela smíchy. Každopádně ti moc přeji, že máš maminku, která tě tolik podporuje v tom, co děláš.
    No a samozřejmě, knihovna je úžasná, prostorná a máte takovou spoustu knih, že nestačím zírat. :)

    OdpovědětVymazat
  9. A já jsem našla svoji knížku, jupíííí. :-D Moc nádherná knihovna! Už jen to, jak ty knížky musí vonět... Jen doufám, že nám sem jednou dáš video, jak se celá tato stěna propadla o patro níž, protože ji podlaha neudržela. :-DDD

    OdpovědětVymazat
  10. Takú obrovskú knižnicu som už dávno nevidela u niekoho doma. Tíško závidím, ale samozrejme v dobrom :) :) Muselo to však dať mnoho práce, vidno to aj z toho videa, ale myslím, že tie tri namáhavé dni stáli za to, pretože výsledok je viac než úžasný :) :) :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj Rodaw!
    Na tvůj blog jsem narazila čistě náhodou přes jednu svoji kamarádku a jako milovnice knih jsem za to moc ráda.
    Už jsem zkoukla tvoje první dvě videa o BookShelf Tour a poctivě si psala téměř všechny knížky, které jsi zmínila. Pak jsem si je našla na netu (resp. bližší informace o nich) a spoustu z nich si zapsala na svůj seznam toho, co si jednoho dne musím určitě přečíst - díky tobě se můj seznam rozšířil o nějakých 150 titulů. :-D Nicméně díky, tvoje videa jsou opravdu inspirativní! O většině knih jsem nikdy neslyšela, ani některá jména autorů mi ještě před pár hodinama vůbec nic neříkala, tak se díky tobě seznámím s novými spisovateli, což není nikdy na škodu. :-) Už teď se těším na pokračování BookShelf Tour! Dneska dopoledne jsem se koukla na video o vaší nové knihovně, která vypadá naprosto dokonale!
    Jsem moc ráda, že jsem na tvůj blog zabrousila, jsi moc sympatická holčina, plná energie, moc dobře se na tvá videa kouká. Určitě se sem budu ráda vracet! :-)
    Joli

    OdpovědětVymazat
  12. Neuvěřitelná kvanta knih!! :) Nová knihovna je vážně nádherná, kéž bych taky měla tolik místa v pokoji, kam bych si ji mohla dát :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pri tomto videu mi zastalo srdce :) veď ta máš doma raj . Niečo neuveriteľne krásne , mať takú doma som ten najšťastnejší človek na svete . Musím priznať že ti ju závidím . Toľko kníh hádam nestihnem nakúpiť a prečítať za celý život .
    Máš krásnu knihovňu a super videá .

    OdpovědětVymazat
  14. knihovna vypadá opravdu úžasně, zkusím tu svoji taky trochu "vyšperkovat" dávat do kknihovny dekorace by mě nikdy nenapadlo, ale zkusím to, vypadá to hezky, jo a eda je tvůj brácha? a za co má ty poháry?
    jestli nechceš odpovídat nemusíš
    jsem jen zvědavá
    hezkýýýý video

    OdpovědětVymazat
  15. Děkuji moc všem za nádherné komentáře :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com