sobota 18. dubna 2015

Měsíční Chvástačka ✿ ÚNOR 2015

Ahooooj!
Po dlouhatánské době Vás vítám u nového videa! ♥ Moc jsem se na Vás těšila ♥
V tomto videu Vám ukážu, jaké nové knížky máme za měsíc únor.
Takže se pohodlně usaďte a jdeme na to! :-)
PS: Včera jsem viděla dokonalý film Voda pro slony, do kterého jsem se naprosto zamilovala ... ♥ Ani nevíte, jak mě mrzí, že kniha už není k dostání! :-(

10 komentářů:

  1. Páni, takových knih! :) Četla jsem ale jenom Saeculum, které ovšem stálo opravdu za to. Nebo alespoň mně se hodně líbilo, byla jsem z té knížky nadšená, tak snad se ti bude taky líbit.
    A držím palce, ať zvládneš maturitu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Držím ti moc a moc palce, ať tu maturitu dáš! Mě to čeká příští rok -_- A Toníček je vážně boží <3 Jste úžasné, že jste se ho ujaly :) Tohle vážně hrozně obdivuju :) Knížky jsou super, máme úplně jiný vkus, ale strašně ráda se na tyhle chvástačky koukám :D Jsem ráda, že jsi to video natočila, už mi chyběly :) Člověk se prostě musí odreagovat a pořád se jenom nesoustředit na povinnosti. Určitě ti to teď všechno půjde daleko líp, když sis udělala i čas na zábavu :) Budu na tebe v květnu myslet a držet pěsti! :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je ale knížek!!! Přeju ti, aby jsi maturitu zvládla, budu držet palce. Jinak, je super, že jste si pořídila nového psa, Toníčkovi u vás určitě bude líp. Z knížek jsem četla jenom Saeculum a doporuřuji, je to skvělá knížka. Jinak díky za tip, některé z těchto knih si určitě ráda přečtu.

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, tolik knih, pěkná nadílka. Také ti držím palce u maturity, mě to čeká příští rok a už teď jsem z toho nervózní. Už dlouhou dobu přemýšlím na Saeculum a Druhá šance také nevypadá špatně. Toníček je nádherný, je skvělé, že jste se ho ujali.

    OdpovědětVymazat
  5. Páni to je nálož knih.Prosím koukla by jsi se na můj blog:mojeknihovnicka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ti přeju ať uděláš maturitu! Z knížek mě zaujala Druhá šance, na kterou se taky chystám. Jinak Vodu pro slony jsem viděla v bazaru na Databázi :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Rodaw! Opět úžasné video...Uteklo tak rychle, že jsem nestačila ani jednou mrknout ;). Toníčkův příběh je opravdu velice smutný až mě dojal, ale věřím, teď už je v dobrých rukou :) Jen malou poznámečku :D : v kolonce "Vítám Tě tu" Toníček nesmí chybět :) Rychle tam napiš místo 4 pejsků 5 :) ať mu to není líto :P . Já jsem film Voda pro slony viděla, ale bohužel, i když mám Pattinsona velice ráda, mě nezaujal. Děj se mi líbil velice, ale film mi přišel takový ponurý a zdlouhavý, místy i smutný. Je ovšem pravda, že zase působil velice skutečně :). Měj se hezky a ať Tě ta ručka moc nebolí :)

    PS: Jak se má Vilíček ? :O
    Měj se hezky, ....Tedy promiň- vy se mějte hezky (i ta Vaše smečka :D )

    Knižní Sen ( Jan Ča )

    OdpovědětVymazat
  8. Wow krásna zbierka, toľko kníh sa ku mne nedostane za rok nie to ešte za mesiac :D Príď sa pozrieť na môj blog je tam súťaž o knihu TheBookLady

    OdpovědětVymazat
  9. Na tvoje videa se vždycky ráda dívám, jsou skvělý! :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com