pátek 5. prosince 2014

SOUTĚŽ o 2x Barbaru Erskinovou [do 31.12.]

!VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE O 2X BARBARU ERSKINOVOU!
SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA.
Jako první bych VÁM VŠEM, kteří se zúčastnili chtěla strašně strašně moc poděkovat. Vaše skutky byly úžasné a nejraději bych odměnila VÁS VŠECHNY, PROTOŽE SI TO VŠICHNI ZASLOUŽÍTE ♥ U ne-jednoho skutku mi ukápla slza. Je strašně fajn vidět, že jsou ještě lidi, kteří pomáhají a rádi konají dobré skutky, pohladilo mě to po duši ♥ A tady už jsou výsledky:
BARBARU ERSKINOVOU VYHRÁVAJÍ: JUSTYC a A.KRAJČÁŘOVÁ, speciální cenu získává K.PIŠTÍNKOVÁ.
Určitě se můžete kouknout na fotky, abyste viděli, jaké dobré skutky holky udělaly :)
Je mi moc líto, že nemůžu odměnit všechny, protože VŠICHNI JSTE SUPER! Děkuju, že jste se soutěže zúčastnili a budu se na Vás těšit zase v těch dalších ♥  Fotky dobrých skutků najdete na FACEBOOKU KNIHÁNKOVA.

2 komentáře:

  1. Páni, máš to dobře vymyšlené! :-) Určitě budu přemýšlet, že bych poslala nějaký příspěvěk do útulku, protože pejsky miluju! <3 <3, ale jelikož máme dva, tak nevím, jestli by rodiče dalšího povolili :-)
    To čerti u nás byli doma - jen spíš tak jako na chodbě, a my jsme museli říct básničku/písničku. Jedna fenka byla zavřená, protože strašně štěká a přesto, že je stašně moc hodná, tak si nejsem jistá, jestli by čertům neudělala to samé, jako Váš pejsek (nebo ještě něco horšího). No a ta druhá byla normálně doma, ale když uslyšena to čertí strašení (??), tak během toho, co jsme se sestrou říkali básničku ona parkrát zaštěkala na pohovce. A když jsme přišli do obýváku, tak tam byla zkcoucená na pohovce, hrožně se třásla, oči vykulený a celkově byla moc vystrašená :-)
    PS: Omlouvám se za délku mého ,,sdělení´´.

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherná soutěž! :). Máš to perfektně vymyšlené :-). Já jsem teď v listopadu posílala penízky na Psí přání a do nadačního fondu Pes v nouzi :). Rozhodně se do soutěže nějak zapojím! :). A přeji ti krásné prosincové dny plné vánoční atmosféry :).

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com