středa 25. června 2014

Týden s knížkou ✰ 41

Ahoj, ahoj! Po dlouhatánské době Týden s knížkou, ale odteď už bude pravidelně :) VIDEO JSEM NATÁČELA VČERA! Bohužel jsem ho nestihla sestříhat, takže ho dávám dneska, s jednodenním zpožděním (jenom abyste věděli, proč jsem o den zpátky :))
Budu moc ráda, když mi napíšete, jestli čtete jednu knihu a nebo jestli zvládáte a čtete více knih najednou :)
Mějte se krásně, budu se na Vás těšit v dalším videu! :)

9 komentářů:

  1. Já čtu vždycky více knih najednou, chvíli si čtu jednu, chvíli druhou, je to podle toho, jak mě daná kniha baví. Naštěstí dosti střídám žánry, tak se mi to ani moc neplete. Někdy je to ale sranda. Asi nejvíc, co jsem tak měla rozečtených bylo 8 knih najednou, ale to jsem z toho měla úplný blázinec :D

    OdpovědětVymazat
  2. Na týden s knížkou jsem se tak strašně těšila :) Prvních 100 si chci taky hodně přečíst. Já teda čtu jednu knížku (až na nějaké vyjímky). Na videa se strašně těším a tvé týdny s knížkou úplně žeru :), takže jestli budou pravidelně budu v sedmém nebi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mně by se Faktor třetího člověka moc líbil...sicemoc na tyhle knihy nejsem ale tahle vypadá skvěle :-)
    Jinak pěkný video :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem ráda, že ses k Týdnu s knížkou vrátila, mám tahle videa ráda. I když já mám ráda všechna tvoje videa:)
    Já jsem si s Hrou o trůny moc nesedla. Je to dobře vymyšlené, ale rozhodně jsem četla spoustu knih, které jsou lépe napsané.
    Pobavilo mě, když jsem si všimla tvého pejska, jak za tebou spí na posteli a asi se mu něco zdá:)

    OdpovědětVymazat
  5. Další hezké video :) moc se mi líbí, jak mluvíš a jak se vyjadřuješ.. tvá videa jsou takováá.. záživná! :D fakt moc povedené všechny :). Jinak s knížkama to mám tak, že čtu prostě vždy jen jednu. Nikdy mě ani nenapadlo jich číst víc najednou, až jak jsem začala sledovat knižní blogy :D.. taky mám totiž pocit, že bych se pak do příběhu nedokázala pořádně vžít a s mojí pamětí na jména by to byla úplná katastrofa :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám nejradši rozečtenou jen jednu knihu. Tu dočtu a začnu další, ale takhle to většinou nechodí. :D Nejčastěji mám rozečtené tak 2 nebo 3 knihy. Ale to je opravdu maximum, protože víc bych asi nezvládla.
    Každopádně ve videu mě zaujala kniha Prvních 100, kterou bych si chtěla také co nejdříve přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Končím s tvým blogem! Jak to, že nejsi nadšená z Hry o trůny? Ne dělám si srandu :D Ale jsi opravdu první člověk, který není knihou naprosto nadšený.
    Já čtu vždy jen jednu knihu, protože se do ní vždycky tak začtu, že prostě musím vědět, jak to skončí a nemohla bych uprostřed přestat a jít číst zase něco úplně jiného. Je sice pravda, že když čtu odbornou nebo povinnou četbu, tak to s beletrií prokládám, ale číst dvě beletrie najednou bych nemohla :)

    OdpovědětVymazat
  8. Týdny s knížkou jsou báječné. Už jsem se na nejnovější část opravdu těšila :)
    Mně se právě to politikaření v Písní ledu a ohně líbí :) Nejvíce nabitý akcí byl podle mě zatím třetí díl ( Bouře mečů),že jsem po všech těch událostech byla ráda, že v Hostině pro vrány bylo tempo trošku volnější :D
    Mám teď rozečtené rovnou tři knížky - Hvězdy nám nepřály, Delirium a Tanec s draky, ale preferuji číst pouze jednu :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné video! :) Já mám právě teď rozečtené tři knihy, ale dnes mi přišly knihy Zápisník jedné lásky a Hvězdy nám nepřály, tak nevím, zda jich nebudu mít rozečtených 5 :-D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com