úterý 17. června 2014

Počátek - recenze

Název: Počátek (ORIGIN)
Autor: Jessica Khoury
Nakladatelství: Egmont
Počet stran: 372
Anotace: Džungle skrývá dívku, která nemůže zemřít. 
Pia vždy znala svůj osud. Měla počít novou rasu, linii nástupců, kteří porazí smrt. Za tímto účelem se zrodila, byla geneticky upravená k nesmrtelnosti a vychovávaná týmem vědců v tajné skrýši v Amazonském deštném pralese. Nyní ji vědci začínají podrobovat testům, jejichž výsledkem má být dokončení celého nebezpečného projektu. Co si Pia pamatuje, vždy nejvíc toužila naplnit jejich očekávání. Ale v noci o svých sedmnáctých narozeninách nachází díru ve zdánlivě neproniknutelném plotě, který uzavírá její sterilní domov. Poprvé v životě volná v džungli potkává Eia, chlapce z nedaleké vesnice. Nedokáže odolat a pokračuje v útěcích, aby ho mohla vídat. Zamilují se do sebe a kousek po kousku začínají poznávat pravdu o Piině původu – pravdu se smrtícími následky, která navždy změní jejich životy.
Moje recenze: 



Za knihu mnohokrát děkuji skvělému nakladatelství EGMONT :-)

4 komentáře:

  1. Tak zrovna dneska jsem si Počátek přinesla z knihovny. :D Každopádně mi doma knihu sebrala mamka, takže musím vydržet. :D Ale tvá recenze se mi moc líbila a na knihu se díky tomu ještě více těším! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já tvoje videa prostě miluju! :-) Recenze, co mě vždycky dokáží zaujmout a vybírám si podle nich knihy. Takže je to jasné, pro počátek si půjdu v nejbližší době :D :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Knížku právě čtu, no spíš dočítám - zbývá mi asi tak 60 stran. A musím s tebou souhlasit, knížka je opravdu originální a je úplně mega božííí. Ta zápletka s tým plotem a útěky do džungle = úžasný a Eio :3.
    Knížka mě hrozně moc baví a trochu mě mrzí, že ji budu mít za chvíli přečtenou :(. Všem doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem na blog postla recenzi na tuto knížku - už docela dávno, ale byla jsem z ní podobně nadšená :D :) No, konec mě akorát trošku zklamal, ale jak se teď dívám na moji recenzi, tak jsem tomu mohla dát aspoň 9 hvězdiček - rozhodně si to ještě někdy přečtu.. A tohle je asi jediná kniha z džungle, kterou jsem četla, ale naprosto příjemně mě překvapila :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com