pondělí 10. února 2014

Nákupy knížek (6.2.) a ♥ ♥ ♥ Vilík (8.2.) ♥ ♥ ♥

Všem přeju krásné (i když u nás už trošku zatažené :) ) odpoledne. Přidávám video, které jsem natočila už v sobotu, včera sestříhala a dneska ho dávám sem na blog :)
Možná víte, že máme nového pejska - Vilíka z útulku. Je to nezbeda a uličník, ale už po tom jednom dnu můžu říct, že ho miluju :) Je strašně baculatý (v útulku neměl skoro žádný pohyb) a líný :D Ale já si ho vycvičím :-)

V průběhu týdne si nejspíš objednám zrcadlovku a do budoucna chci i víc fotit :) Nebojte, videa stále budou (nejspíš ještě ve větším množství :P). Ještě to všechno promyslím :-)
Teď si jdu číst Hru o trůny (áno, chytlo mě to ... i když včera jsem četla jednu scénu, po které jsem měla chuť tu knížku zavřít a dál už nečíst ) a zítra mám v plánu natočit Měsíční chvástačku za prosinec a Týden s knížkou (takže zítra by se měla objevit dvě videa :) ).
Taky musím vyřešit design na blog (Vánoce už jsou přece dávno za námi) a pořeším i rubriky, protože tu mám celkem zmatek.

Mějte se krásně, zítra se na Vás těším :-)


7 komentářů:

  1. Vilík je moc krásný pejsek ♥ Určitě se u vás bude mít moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Vilík je boží, je moc roztomilý. Hrozně ti závidím knížku Všechna pravda, co je ve mně. Ta kniha vypadá vážně dobře. Já mám zatím spoustu knih, které jsem ještě nepřečetla a tak si nechci kupovat další,zatím. Moc se těším na zítra, na další video. Měj se hezky :D Berry

    OdpovědětVymazat
  3. Super video: :) Těším se na další. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé Vilík je úžasný! :) Tak jen ať se pejsci spřátelí.Moc se mi líbí knížky o tom zvěrolékaři tak děkuji za tip ;) Měj se hezky a moc se těším na další video!

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuju moc za krásné komentáře!! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vilík je nádherný pejsek! Myslím si, že je krásné si vzít pejska z útulku. Taky bych si chtěla pejska z útulku vzít, ale bylo by tu hodně problému. Ale nevzdám se! Každý problém má nějaké řešení :-) Knížky jsou opět krásné! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kdyby tvá videa měla 20 minut, koukal bych. I kdyby měla půl hodiny. :D Ale jsi asi jediná, u koho to tak mám. :) Ty to prostě umíš! :) Super video a pejskovi přeji jen to nejlepší, u vás se mu bude líbit, to je jasné už teď. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com