sobota 1. února 2014

Knižní nákupy - 31.1.2014 + aktuálky :)

Krásný večer, před chviličkou jsme dokoukali Hunger games 2 a film na mě zapůsobil úplně stejně, jako poprvé - prostě úžasný zážitek ♥
No a tady je video, které jsem natočila už včera, ale přidávám ho až teď, protože jsme včera s mamkou hodně řešily jednoho pejska z útulku :-)
Tak se mějte krásně a všem přeju nádhernou neděli!! (ha, začne už za 13 minut :D )

6 komentářů:

  1. Krásné video, jako vždy a krásné knížky. Ta první ze středověkého Švédska mě fakt zaujala. Asi se po ní poohlédnu v knihkupectví. S foťákem bohužel nevím. Mám taky Nikon a jsem s ním spokojená, ale nenatáčím. Potřebuju ho hlavně na focení archivních materiálů, abych tam nemusela vysedět mládí a mohla bádat doma... A jinak s pejskama... máme štěně boxera a Labradora a když vidím opuštěného pejska, tak je mi hrozně smutno, že si ho už nemůžu vzít domů. Jenže dva velké pejsky... víc už bychom nezvládali. :( Držím ti palce, ať foťák dobře vybereš a už se těším, až nám ukážeš fotky nového pejska. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten pejsek ještě není úplně na 100% jistý, ale s mamkou bychom ještě jedné dušičce domov poskytnout chtěly :)
      Ten foťák snad nějak vyberu, no :) Ještě se mi zalíbil jeden, kompakt Olympus. V týdnu se asi půjdu do obchodu zeptat a nějak domluvit :))
      A pokud máte dva velké pejsky, je to krásné :)) my máme posteláky, protože mamka je alergická a potřebujeme někoho, kdo nelíná... A tak je aji docela těžké vybrat takového pejska z útulku, většinou jsou tam hlavně kříženečci, kteří línají a ty si vzít nemůžeme :(
      Moc děkuji za komentář!! :)

      Vymazat
  2. Super video. Podle mě je ta kvalita dobrá ;). Utrácet 25 000 mi opravdu přijde zbytečné, ale to je tvoje věc. Shodou okolností mám taky Nikon Coolpix a upřímně ... no moc mi nevyhovuje. Můžu se zeptat na jaké rozlišení máš nastavená videa? Protože mě opravdu překvapilo, že máme v podstatě stejný foťák a přijde mi, že tvoje videa jsou mnohem kvalitnější než ty, o které jsem se pokoušela (teď myslím kvalitu obrazu).
    Jinak super knížky. Žádnou sice tedy moc neznám, ale všechny vypadají opravdu dobře. Hlavně ty knihy od Mo Hayder. Jsem zvědavá, co na to řekneš. Vypadá to, že budou opravdu dobré.
    Doufám, že mamce bude brzy líp a ty problémy se nějak vyřeší ;-). A jsem zvědavá na toho nového pejska. Už je to na 100%?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No 25 000 za to dávat nebudu :) Na jednu stranu se mi ten foťák opravdu líbí, ale finančně si to nemůžu dovolit.... Jinak já mám na svém aktuálním foťáčku nastavenou největší kvalitu, HD :) (jde to nastavit přes nastavení). Každopádně foťáček mi dokáže v této kvalitě nahrávat jen 6 minut, což je celkem nepohodlné....
      Na pejska se pojedeme v sobotu podívat do útulku a pokud si sedne s našima klukama (bereme je s sebou), je to 100% :-)

      Vymazat
  3. Ty vypadáš tak mile, že je nemožné nemít tě rád!!! Ještě že ty videa vydáváš tak často, že nestíhám mít absťák, jinak bych se zbláznila:) No už se těším na další recenze:)

    OdpovědětVymazat
  4. 25 000!? To by bylo knih :-D ale kdyby se všichni tvoji fanoušci domluvili a každej by poslal stovku mohla by si mít foťáky klidně dva ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com