úterý 25. února 2014

Dva knižní srazy v Praze: YOLI a Vampýrská akademie + SOUTĚŽ !!!!

Krásný den všem,
sice s denním zpožděním, ale přidávám nejnovější video - report z knižních srazů :-)
V podstatě vše důležité říkám ve videu, takže je asi zbytečné psát to sem znovu, tak snad jen: nezapomeňte se zapojit do soutěže a nebojte- nový design bude už brzo. Já sama se už na ty Vánoce nemůžu koukat a moc se stydím za to, že tu vánoční design ještě mám. Co nejdříve udělám design nový :-) Jen je toho všeho strašně moc....
Jinak ano, toto video je nejdelší video tady u mě na blogu, za chvilku bude mít délku jak Gilmorova děvčata :-D Každopádně tato délka je opravdu výjimečná a video mi taky dalo hodně práce připravit, takže je to spíš takový speciál :-) Každopádně do budoucna se budu snažit knižní akce nějakým způsobem dokumentovat, už se těším na Svět knihy v Praze!!:)
No a pod video ještě odkaz na Madlenku:
http://www.youtube.com/channel/UCvN5Lh_jd-I5Cm4LrLWrVMQ
Pokud ještě u ní nemáte odběr, rychle to napravte, její videa fakt stojí za to :-)

Mějte se pěkně, pac a pusu a těším se na Vás u dalšího článku :-)
Chci taky začít přidávat foto články :-)
Rodaw

29 komentářů:

  1. Konečně jsem se dočkala tvého nového videa! :D Co jsem tak viděla různé reporty, včetně toho tvého, tak si myslím, že to byly určitě skvělé akce. :) Jinak jak jsi povídala o tom, že se ti nelíbilo, jak ti někdo ani neopětoval úsměv.. jako věřím, že spoustě lidem to fakt připadá dětinský, ale mně osobně by se to asi taky dotklo. Myslela jsem, že knižní blogeři jsou sympatičtí, ale z tvého projevu jsem pochopila, že se to ani z daleka netýká každého. Škoda, no. :)
    Jinak, co mi udělalo radost? Tak určitě to je jarní počasí, protože jaro miluju. :) Celkově jsem měla radost z minulého pátku, kdy jsme si s mamkou udělali výlet do Znojma, prošli jsme si knihovnu, Kanzelsberg, koupili jsme si karamelový kafe a v klidu si prošli město. To bylo hrozně fajn. :) Přikládám email :) VeronikaLukasova(zavináč)email.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé video! Taky bych někdy chtěla jít na nějaký sraz, ale nikdy mi to asi nevyjde :(( Možná, že na Svět knih do Prahy. A jestli se mi to povede, doufám že tam budeš :D Moc ráda bych tě poznala osobně :D :)
    Jaká věc mě nejvíc za poslední dobu potěšila? No, tak těch věcí je víc :D Ale hodně mě potěšilo, když jsem vyhrála u Knižního klubu knížku Game, která vypadá opravdu dobře. Prostě celkově mě asi nejvíc potěšili knížky + tahle soutěž :)
    Lucinda.books@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Co mi nejvíce udělalo radost? Dvě věci - navázala jsem ne jednu, ale rovnou 3 spolupráce ohledně knih a recenzování. A druhá je můj přítel. Ten mi prostě pořád dělá radost a jsem s ním opravdu moc šťastná.

    terezavrskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné video a určitě to musely být pěkné zážitky :) Jinak mě v poslední době udělalo radost, že jsme si v pátek přivezli nové štěňátko k našemu pejskovi, protože jsme také pejskomilové :) o víkendu mu budou dva měsíce, tak máme teď o zábavu postaráno :) měj se hezky a užívej si psí lásky :) papa Peťa

    burianova26@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi povedené video! :-) Doufám, že se taky jednou dostanu na nějaký knižní sraz :-))
    A v poslední době mi udělaly radost všechny dárky, které jsem dostala k narozeninám :))
    Můj mail: vircovaadela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, tady Berry, krásné video. Nemohla jsem ho přetočit až na soutěž, protože pak bych se ošidila o ten skvělý zážitek.
    A co mě nejvíce potěšilo? Ve čtvrtek jsme s rodinou jeli do knihkupectví a koupili jsme si pár zajímavých kousků. Rodiče mě taky hodně překvapili, když mi dali k mým narozeninám předčasný dárek v podobě čtečky. Už jsem si do ní nahrála pár knih, trochu jsem se inspirovala tvým seznamem :) doufám, že to neva. :D Můj email: zazova.barbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj moc povedené video.
    A k soutěži radost mi naposledy udělala mamka která mi koupila dlouho nedostupnou sérii knih Město Ember. :)
    Vendy.vlk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj...krásné video musely to být opravdu super srazy! My se chystáme na Knižní veletrh v Praze tak doufám, že tam budeš a že tě konečně poznám osobně jsi užasná, a super holka!! :)

    Jinak v poslední době mi radost udělala samozdřejmě radost ta velká hromada knížek, co jsem dostala k narozeninám...a ohromnou radost mi také udělalo to, že můj tatínek, jelikož je na vozíčku trpí různými nemocemi a nedávno prodělal těžkou angínu a uzdravil se a už je jakžtakž v pořádku :)))
    Můj email: sirkovabaruska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, super video :) Radost mi udělali hlavně dvě anglické knížky, které mi přišli asi po dvou týdnech čekání z eshopu the book depository a mám z nich strašnou radost. Čtu první - Anna and the French Kiss a skoro tomu nerozumím... ale četla jsem to už česky, takže se líp chytám.
    marky-knihy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj Rodaw, opět skvělé video, které dokázalo prozářit celý tento večer. ;) A co mi v poslední době udělalo velkou radost? No, bude to trošku přízemní, to přiznávám, ale málem jsem skákala radostí do stropu, když jsem složila zkoušku z diplomatiky, která je jedním z nejhorších předmětů na naší škole. ;)
    blancitos91@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, zase tvé krásné video, které mi zpříjemnilo večer, protože na tvoje videa se vážně moc ráda dívám. Asi největší radost mi v poslední době udělo, že jsem si konečně po dlouhé době udělala čas na čtení, protože před tím to bylo vážně zoufalé. Já totiž jsem bez knih naprosto na mizině a ten měsíc mi úplně stačil, nedokážu si představit, že by knihy nebyly... Jinak je od tebe úžasné, že myslíš na ostatní a o dárky se chseš podělit. :)
    barbora.kolarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Skvělé video, už teď se těším na další. :)
    Můj email: jitisek.D@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Rodaw, moc hezké video, jako vždycky samozřejmě. Na tvých videích jsem se stala závislá. :D Po každé mám radost, když nějaké video přidáš. :-) Největší radost mi v poslední době udělal můj přítel na Valentýna, když mě vzal na večeři, kterou měl očividně domluvenou, protože byly všude svíčky, připravené šampaňské a bylo to prostě krásné. :-) Jinak jsem si pořídila pár knih a to zlodějku knih- zbožňuju jí :-) a čas mezi námi.
    Měj se hezky a určitě pokračuj v tom co děláš, protože mě vždycky zvedneš náladu :-)
    michaelamackovicova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mně délka tvých videí vůbec nevadí, spíš naopak! Moc ráda je sleduju, takže čím jsou delší, tím jsem radši:)

    OdpovědětVymazat
  16. Tvá videa mi vždycky zvednou náladu. Koukám na každé moc ráda. :)
    Když už tedy možnost je, tak se do soutěže také zapojím.
    Email: barnetcamilla@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Radost mi udělají vždy Tvá videa. :) Nicméně pokud mám zůstat v knižní sféře tak za poslední dobu asi jednu z největších radostí mi udělala kniha Hrej hráčem, kterou jsem sice už dřív v knihkupectví našla, ale položila ji zase zpět s tím, že jednou možná..a po tvé recenzi se z jednou možná stalo hned. :D Díky za to, kniha je skvělá. :) Zdravím tebe i pejsky a rodinku. (kvapsv@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  18. opět úžasné video! :)
    V poslední době (čili dneska :D) mi největší radost udělaly moje vlasy. Aby to neznělo tak namyšleně - udělalo mi radost, že jsem se jich konečně zbavila. :D Sice ne úplně, ale o dost dlouhý kus ano. Posledního půl roku jsem je nenáviděla, byly vážně příšerné. A především mi lítaly úplně všude. A dneska jsem se konečně dokopala k ostříhání a mám z toho báječný pocit :D
    Jinak co se týče knížek, tak mi ohromnou radost udělala Scarlet, kterou jsem nedávno dočetla a byla vážně výborná :) Těším se, až si ji přečtu znovu, protože tahle knížka za to vážně stojí! :)
    wayllcuonsach@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Rodaw moc se mi líbí tvoje videa a moc moc obdivuju kolik knížek zvládneš přečíst v krátkém čase. Doufám, že tě někdy poznám osobně, protože seš moc milá a zábavná holka. Jinak velkou radost mi udělalo to, že mi konečně po velmi dlouhé době přišly knížky, které jsem si objednala a k tomu jsme vyrazili s rodinkou do Vaňkovky a tam jsem si koupila taky hromadu knížek. Sice mi bude trvat dlouho než je přečtu, ale nevadí.
    evuli.fabikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Tak v poslední době mi nejvíce udělalo radost to, že nám ve škole odpadla praxe, a tak jsme se z kámoškami sbalily a šly do mekáče na kávičku a skvěle si popovídaly. :) Brala bych to místo školy pořád. :D
    Lenny199533@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, další skvělé video :), já moc dlouhá videa nemusím, ale u tebe bych zvládla koukat i hodinu :)).
    Jinak moc radost mě poslední dobou neprovází :/. ale vždycky mi udělá radost tvoje nové video :), pak další je určitě to že jsem si v Únoru koupila po delší době knihu a to Hvězdy nám nepřáli, knihu bych si moc chtěla přečíst ještě před filmem, protože bych na něj chtěla jít rozhodně do kina. A další a poslední je rozhodně ta, že jsem dneska vyhrála zas po delší době knihu :)). Jinak děkuju za super soutěž :)
    kleria.amanda@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Musím říct, že zpočátku mě délka tohoto videa trochu vyděsila. ale nakonec ta půlhodinka zmizela nějak rychle... Tiše závidím tobě i všem ostatním, co jste se na (nejen) tyto dva srazy dostaly, doufám, že třeba o letních prázdninách se naskytne možnost i mě se k vám přidat, protože bych strašně ráda, bohužel městečko, kde bydlím, je od všeho strašně daleko a spoje by mizernější být nemohly..:D
    No, k dalšímu bodu: Co mi udělalo v poslední době radost? Teď mě napadá leda tak to, že přítel mi naprosto bez rozmyšlení odpověděl ANO na otázku, zda bychom jeli na Svět knihy. Jelikož on je všechno možné, jen ne knihomol, čekala jsem, že ho budu muset hodně dlouho přemlouvat nebo si to naplánovat prostě jen já sama :D Takže si jistě dokážeš představit, jaké překvapení to pro mě bylo (kor, když včera jsem se o knihách "trochu" zapovídala a on u toho usínal), když jsem se zeptala, jestli pojedeme na druhou stranu republiky kvůli knihám a očekávala jsem zápornou odpověď...a první, co jsem slyšela, bylo "jasně, proč ne" a následně "v práci se kouknu a hned si napíšu dovolenou" :D
    terezamalkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Obrovskou radost mi dělají Tvá videa. Ty mně vždycky zvednou náladu :-) Poslední dobou mám víc starostí než radosti, ale včera mi udělala radost dlouhá procházka s mou úžasnou spolubydlící :-)
    A k Tvému videu, skvělé jako vždy. Ten sraz musel být opravdu parádní, škoda, že jsem tam nemohla být. Těším se na Tvá další videa! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oj, zapoměla jsem email :D
      pikolkat@seznam.cz

      Vymazat
  24. Konečně jsem se dostala k tomu, abych se na to video podívala. :) A jsem hrozně ráda, že jsi ho natočila, protože se mi vrátily vzpomínky na ty dva úžasný dny :) Jsi taky hrozně milá a sympatická a jsem ráda, že jsme se poznaly :) hlavně, že jsme vedle sebe taky chvilku seděly na tom prvním srazu :) příště, pokud zase bude nějaký sraz, tak přijď úplně normálně k nám, pokud budeš chtít ♥ budu moc ráda. :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj Rodaw, opět si natočila, úplně fantastické video!! :)
    No a co mi v poslední době udělalo radost? asi to, že je venku den co den krásně a taky knížka Letní zahrada (kterou jsem ještě nedočetla)..
    mail: anickaryskova555@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Ahojky,
    Především bych Ti ráda poděkovala za skvělou soutěž. Vždycky se koukám na skvělá videa, které ohlašují soutěže, ale nikdy jsem se bohužel nezúčastnila i kdybych chtěla :'(.Jsem ráda že alespoň něco k tomuhle videu napíšu.
    Knížka Bez naděje má úžasnou obálku a myslím, že i zevnitř vypadá úžasně a napínavě.Moocinky ráda bych si ji přečetla od noveho nakladatelství. Musí to být neskutečně poutavý příběh.
    Další je to, že mě baví dívat se na tvoje videjka.Ještě jsem tak nadupanou štěstím blogerku neviděla a že jich znám hodně!
    Máš moc pěkné pejsanky. Ja bych si taky moc nějakého andílka pořídila. ..

    Moc bych Ti také doporučovala přečíst si, půjčit si nebo koupit si knížku Drakie. Je super.Řadí se k mím nej knížkám stejně jako Zahrada nesmrtelnosti Past, Hostitel, Hunger games ...
    A nakonec bych Ti chtěla popřát ať se ti nejen daří vše na blogu, ale také v reálném životě. Ať Ti vydrží blog jako dva roky co se na Tebe dívám.

    Můj email:
    ekoreckova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Tak konečně jsem si našla čas na tohle video. Je opravdu skvělé, parádní ten foťák, skvěle natočené scénky ze srazu a všechno paráda! :) Tebe a Madeleine bych také moc ráda poznala osobně, škoda, že jsem nemohla. S tím jak jsi byla překvapená se nedivím, mě z fotek i z vyprávění o křtu YOLI také přišlo, že to bylo hrozně rozdělené a ty stoly takové izolované. A Prahu z toho neviň! :D My když máme nějaký pražský sraz, tak je nás taky méně a taky se baví všichni nehledě na věk a cokoliv a je to moc fajn :) Ty neznáš Olgu Biernátovou? Taková knihovnická a sociální ikona :) Syki mám ráda, právě protože jí znám ze srazů a je upovídaná a přátelská a s každým se baví ráda :) A co mi udělalo radost? Spousta věcí, v mém životě jsou samé průšvihy a pořád nějaké starosti, tak se snažím radovat z maličkostí. V posledním týdnu třeba krásné komentáře na blogu od čtenářů, Tvoje optimistická videa, dobře uvařený oběd a krásný výlet s přítelem například :)

    Jsem zvědavá na další videa, já bych tak ráda něco natočila, ale jsem pořád nějaká nemocná a huhlat bych tam nechtěla navíc když se cítím a vypadám jako strašák do zelí, by se mě všichni lekli akorát :)

    Email: bastera@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Opravdu moc povedený videoreport. A délka nám vůbec nevadí, ba naopak! Za chvilku si budeme všichni pouštět tvoje videa místo seriálů :)
    Taky musím sklonit poklonu tvému novému foťáčku ( + mikrofonu). Obraz je krásně ostrý a zvuk taktéž perfektní :)
    A co mi v poslední době udělalo největší radost? Tak například povedený test z fyziky :D Dobře, teď ale vážně.... Na tuto otázku je velmi těžká odpověď. Určitě mi radost dělají ( jak napsali i někteří přede mnou) tvoje milá videa. Nesmím zapomenout na moji rodinu, přátele a zvířátka. Ti všichni mě dokážou potěšit úplně čímkoliv a taky téměř kdykoliv :)

    email: xnickky@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com