čtvrtek 2. ledna 2014

Nákupy knížek - 2.1.2014

Krásný večer všem :) Jak jste prožili dnešní den? Já ráno nakupovala a právě o tom bude i dnešní video :-)
Zjistila jsem, že se prostě v knihkupectví nedokážu ovládat a v tomhle směru je to se mnou čím dál tím horší. Dřív jsem si dokázala jít pro jednu konkrétní knihu a těm ostatním alespoň odolat (i když jsem po nich okukovala, prohlížela si je), ale teď prostě ne. Vždycky jich koupím několik, protože prostě ... musím :-)
Z dnešních "úlovků" mám obzvlášť radost, protože jsou to podle mě skvělé kousky, na které se moc těším :-) No ale více ve videu :) A nezapomeňte se podívat na fotky, které budou pod videem :-)
A pro fotky si klikněte na celý článek :) ↓








Zjistila jsem, že mě moc baví fotit :-) Takže pokud byste chtěli, abych víc fotila, můžete mi to napsat :-) Taky dost uvažuju o tom, zda by pro mě byla vhodná zrcadlovka. Točím a natáčím  obyčejným malým Nikonkem, který mi ale skvěle slouží už dva roky a mám ho moc ráda. Ale zase vím, že třeba Verunka do zrcadlovky nejspíš půjde, tak mě to taky hodně láká :-)

Mějte se krásně, těším se na Vás zase zítra!! :-)

5 komentářů:

  1. Koupila jsi si krásné knihy :). Na Čas mezi námi jsem se dívala a vypadá to moc zajímavě! A jinak by bylo určitě super mít tady více fotek. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé knižku Sophie jsem jště neviděla, připomíná mi to dějem Neuvěřitelnou cestu tu mám moc ráda a vždycky u ní brečím :) Knihy Psí poslání a Psí cesta jsem chtěla koupit k Vánocům, ale bála jsem se, že budu moc smutná :(

    OdpovědětVymazat
  3. Já budu za fotečky určitě moc ráda. :-)Hlavně ty knížek a třeba i knihovny. Já si takové fotky pro inspiraci moc ráda prohlížím... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Všechny knížky vypadají zajímavě. Pandemii si chci teď moc přečíst :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé video! :)) Všechny knížky vypadají zajímavě, hlavně mě zaujal Čas mezi námi. Romantický příběh spojený s cestováním v čase? Přesně to pravé pro mě! :) Moc děkuju za tip :)).

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com