pátek 6. prosince 2013

18 days until Christmas

Krásný páteční večer všem :)
Dneska přidávám již svůj druhý příspěvek do tohoto skvělého vánočního projektu Snow Fairy.
Já jsem dnešek strávila opět v posteli. Ale musím uznat, že to není tak špatné, když je člověk nemocný takhle hezky v posteli. Máte na všechno dost času, nemusíte do školy (v té mé mě to opravdu nebaví) a můžete si číst tak dlouho, jak jen chcete.
Dneska jsem se opět začetla do knížky Mé sladké šestnácté století a momentálně se nacházím na straně 95, přičemž mám ale ještě v plánu si večer číst. Když já čtu hodně pomalu :( Což je asi minus, protože pak nestíhám číst v takovém tempu, v jakém bych si přála.
Nicméně pojďme se podívat na dnešní vylosovanou knihu a dnešní větu :)





Celých deset měsíců jsme hovořili o tom, kde se po našich líbánkách usadíme.

Báječné nakupování se sestrou je jeden z dílů ze série Báječný svět shopaholiků, kterou si chci už dlouho přečíst. Když jsem viděla film, byla jsem si jistá tím, že i chci přečíst i knížky. Sice nám jedna kniha ze série chybí (je bohužel beznadějně vyprodaná), ale jinak ji máme kompletní :) Doufám, že se do ní co nejdříve pustím, film byl kouzelný. A víte co? Koukněte se přímo na trailer k prvnímu dílu ;)

4 komentáře:

  1. Tím, že nečteš v takovém tempu, jaké by sis přála, se netrap, ani já to nedokážu. Občas se mi sice stane, že knihu zhltnu během necelých dvou dnů, ale většinou mi to trvá déle. Člověk taky mezitím musí dělat spoustu jiných věcí a tak. Ale má to výhodu, protože s příběhem zůstáváme delší dobu. Když čte člověk příliš rychle, většinu věcí z knih zapomene, což je škoda, proto je přece nečteme, že? :-) Takže si užívej každou knihu, kterou právě čteš a nenech se ovlivňovat okolím ani ničím jiným, protože až bude přečtená, příběh je za Tebou a Ty se s největší pravděpodobností vrhneš do dalšího, takže jediná chvíle, kdy můžeme příběh prožívat je v průběhu jeho čtení, ne před ani po...
    Přeji, ať se brzy uzdravíš, ale do té doby krásné chvíle u krásných příběhů... :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni,ten trailer je vážně super!škoda,že není v češtině,ale nějakým slovům rozumím :D Doufám,že se ke knížce taky někdy dostanu...
    Už se těším na tvoje další video.Myslím,že bude super jako vždycky.
    A ten tvůj nový desing (myslím ,že se to tak píše :D ) je okouzlující!!!!!!!!!!!!!Vážně moc vydařený!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc, jsem ráda, že se Ti design líbí!! :)
      Jsem nemocná, takže nevím, kdy budu zase natáčet.. Každopádně jedno video mám ještě předtočené, takže to přidám dnes nebo nejpozději zítra ;)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com