neděle 28. dubna 2013

Chvástačka za 5 měsíců!

Krásný večer všem :)
Dneska přidávám ještě jedno video (ano, snažím se! chci to tu opravdu rozjet :)). Chvástačku jsem dlouho netočila a moc se za to stydím.. Takže jsem natočila video, ve kterém Vám ukážu zhruba 40 knížek.. a odteď slibuji, že budu chvástačky natáčet opět každý měsíc :)
Ukážu Vám většinu knížek, které jsme za těch 5 měsíců posbírali, ale i tak jsem na některé zapomněla... každopádně aspoň něco, tady je video:

12 komentářů:

  1. Zase raz si tam taká krásna a zlatučká :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je úžasné, že jsi nás dnes potěšila tolika videi. Super. :-)
    Jsem ráda, že v tom nejsem sama, že mám doma obrovskou kupu knih - jež se navíc stále zvětšuje -, které jsem ještě nestačila přečíst. Ale já trpím paranoiou, že pokud si knihu nekoupím co nejdřív, brzy se vyprodá a já už ji neseženu, takže je vždy hned po vydání musím mít. Jsem vážně blázen...
    Měděného jezdce jsem právě půjčila mamce a moc jí závidím, že si knihu může přečíst. Já musím nejdřív dočíst všechny recenzní výtisky, a protože tuhle jsem dostala jako dárek od bráchy, musela jsem ji zatím odložit, ale už se nemůžu dočkat, až se do ní pustím... :-)
    Měj báječný týden a hlavně buď stále tak veselá a rychlemluvíví - je to bezva! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Úúú slečna zamilovaná se ozývá :D
    Takhle nuda při neděli tak si otevřu odkaz no a jééj. Moc mě to video bavilo. Mě se líbí, že se tě vždycky leknu když náhle něco rychle vyhrkneš. :D A taky se mi líbí jak z tebe úplně srší optimismus.
    Jinak... woow to je ale knížek. ;) Hodně knížek z těch tvých bych si chtěla přečíst. ;) No četla jsem z těch všech jen Prokleté město a Jestli zůstanu.

    OdpovědětVymazat
  4. Super video! :-) A tééda.. tolik skvělých knih! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mluvíš teda fakt rychle:) Tolik knížek doma nemám ani za 6 měsícu......jsi dobrá :D :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úžasné video, tolik nových knížek nemám ani za rok... :D

    OdpovědětVymazat
  7. wow! :O To je knih! :D nemůžu se k vám nastěhovat? :D alespoň tak na rok ? :D a pak že já kupuju hodně knih :D Ale zajímalo by mě, jak všechno stíháš :D nemá u tebe den tak 48 hodin ?:D

    OdpovědětVymazat
  8. Všem děkuji za krásné komentáře!!
    Já vím, že je těch knížek hodně :D A právě je nestíhám číst a to mě nejvíc štve :P :D

    Ještě jednou všem moc děkuji za to, že jste mi napsali. Jste úžasní :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Rodaw , chci se tě zeptat jak sis zařídila spolupráci s nakladatelstvím .. jak funguje to že ti posílají knížky na zrecenzování a podobně? Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
  10. Koukám, že vaše rodina je na tom podobně jako ta naše :D Známí si dělají legraci, že u nás můžeme zřídit pobočku knihovny.

    Jinak musím moc pochválit video. Přiznávám, že videa strašně nerada sleduju a většina mě nudí a ani je nedokoukám, ale tvoje mě přinutí zůstat sedět, koukat a dokonce si to vychutnat :) Působíš strašně mile a inteligentně, což je hlavní ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Skvělé video, jako všechny... páááni tolik skvělých knížek, to je super, držím palce, aby sis je všechny, co nejdřív přečetla, mám totiž podobný problém jako ty, těch senzačních knížek je tolik a času tak málo :-D :-D.... jinak jsem se chtěla zeptat ohledně Tvého projektu ,,I pejsci rádi čtou", jestli bych se mohla zapojit? Příjde mi to jako super nápad, tak bych to chtěla taky vyzkoušet :-) :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com