středa 13. února 2013

Aktuality - 13.2.

Jak to bylo, je a bude :)
Ahoj mí milí, všechny Vás zdravím!
Tumblr_mi12v5sk7k1rih10jo1_500_large
Toto není moje, ale klidně bych si hned dala taky!! :D
Možná jste v poslední době postřehli pár změn. Článek jsem o tom původně psát nechtěla, ale ode dneška se tu občas články na tento způsob objeví :o)
Takže.. Začnu asi tím, že teď nebudou 2-3 týdny videa. Důvod je jednoduchý - můj sladký Cvrček mi rozkousal USB od foťáku... takže nemůžu fotit, točit- prostě nic. No tak ale doufám, že i tak sem budete chodit dál :) Já se aspoň vrátím k (hodně) starým časům a budu psát i články :D
Dneska jsem nastavila nový design a udělala spoustu změn. Nejlepší bude, když se kouknete sami a uděláte si nějaký svůj vlastní názor.. Já doufám, že se Vám to líbí a že je to tu teď i více přehledné :)
Momentálně mám prázdniny, takže mám docela dost času. Ten věnuju hlavně čtení a blogu :o)
A co pro Vás chystám do budoucích dnů? Recenze na knihy Okřídlená duše + Žena v černém, dál taky recenzi na film Žena v černém, Knižní lákačku na únor.
Také jste možná postřehli, že jsem si založila nový blog - BOJÍME SE RÁDI. Ani nevíte, jak moc mi pomůže, když se tam kouknete a když dáte like na facebooku. Moc to pro mě znamená a předem děkuji!! :)
https://www.facebook.com/pages/Horory-aneb-boj%C3%ADme-se-r%C3%A1di/531836873504998

8 komentářů:

  1. Zvířátka si nejlépe pošmáknou na tom, co nemůžou :D.. Znám z vlastní zkušenosti. Moje číča miluje kabely od nabíječek :D.. Jinak vzhled je moc pěkný! :).. Jop a horory já nemusím - ve svých 21 letech se bojím :D:D...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)) No a zvířátka.. občas jsou to pěkní zlobíci, ale miluju je :)

      Vymazat
  2. Super článek! :-) Mohla by jsi zase napsat nějakou povídku, jak jsi jednou publikovala ty Záchranáře, ty byli super!! :-)
    Like tam máš, skvělý nápad! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DD To bych časem teoreticky mohla :)) Ale napřed musím něco napsat! :D :)

      Vymazat
  3. Nový vzhled se mi líbí..kabelu je mi líto..už jsem si nějak zvykla koukat na tu tvoji věčně usměvavou osůbku..:D Jinak mám takovej trochu zvláštní dotaz..Na blogspotu jsem jen chvíli, takže ještě spoustu věcí nevím, ale jak se ti podařilo dostat obrázek jakej chceš do záhlaví.? Vím, že je to asi otázka jak od hnupa, ale já to fakt nevim..Vsechno dělám složitě přes program a chtěla byhc si to nějak zjednodušit.. navíc mi nikdy nejde oddělat název blogu ze záhlaví takže nakonec zbude jen program se kterým to umim.. Předem dík..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na otázku ráda odpovím!! A nebo se o to aspoň pokusím :) Já jsem ten obrázek také vytvořila v programu. Potom jsem ho sem jenom nahrála :) Dáš si rozložení stránky a najdeš si takový ten obdélníček, kde je název Tvého blogu. Klikneš na upravit a tam dáš - nahrát obrázek :)

      Vymazat
  4. Nový vzhled je super, je to tu takové rosvícené :) A no jo, pejskové jsou žrouti, my jsme jednou hledali baterky, když pejsek rozkousal ovladač od televize, naštěstí jsme je po dvou dnech našli :D A horrory až tak nemusím, jak kdy spíš psychothillery :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!! :)
      A psychothrillery miluju taky!! Takže ty na mé nové stránce určitě časem také budou :)))

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com