čtvrtek 29. listopadu 2012

Knižní chvilky 2

Po docela dlouhé době přidávám druhé Knižní chvilky, které vymyslela TerezZ. Věřte mi, že jsem je chtěla přidat daleko dřív, ale v poslední době mám obrovský časový skluz a stále něco nestíhám. Budu s tím muset něco udělat, protože takhle je to opravdu o nervy a vůbec se mi to nelíbí :D

Tyto knižní chvilky jsou ze včerejška, kdy jsem nešla do školy a zůstala doma. Sice jsem si četla, ale ne tak moc, jak jsem původně plánovala. Večer jsem šla totiž na koncert a odpoledne k panu doktorovi (zajímavá kombinace, že? :D). Společnost mi dělala úžasná knížka Záchranný člun, která se mi zatím opravdu moc líbí :) A samozřejmě (zatím jen) mí dva pejsci :) No a dost povídání - přidávám fotky, které Vám toho stejně řeknou nejvíc :)
Pohoda v posteli :)

Záchranný člun je skvělá knížka :)


... a ta obálka!!

Momentálně jsem na straně 106

Detail :)

Tyto dvě knihy mi včera přišly poštou (můj první recenzní výtisk od Dumknih.cz) a jsou opravdu úžasné - mám z nich obrovskou radost!! :)

No a abych neumřela hlady, tak jsem si během odpoledne dala výborný (a pěkně kyselý, ale zdravý!) jogurt :)



3 komentáře:

  1. Táto knižka ma vždy mierne odpudzovala, stále si myslím, že to je nejaký Titanic 8D

    OdpovědětVymazat
  2. Rodaw, úplně skvělé! A schvaluji ten jogurt, je zdravý! :D :))

    OdpovědětVymazat
  3. Záchranný člun mám doma a už se na něj moc těším. Samozřejmě jsem si ho sehnala jen proto, že jsi o něm tolikrát mluvila jako o knížce, kterou si moc chceš přečíst. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com