neděle 21. října 2012

Týden s knížkou 17

Ahoj všem!
Přidávám nový Týden s knížkou. Tentokrát toho bylo celkem hodně k povídání, tak doufám, že se Vám bude video líbit :-)) Nezapomeňte mi napsat, co zrovna čtete Vy :)

6 komentářů:

  1. Koukám, že ty momentálně o knihy nouzi vážně nemáš... waaa, jak já bych taky brala mít i zbytek rodiny takhle správně šílený, to by bylo super :D
    Jinak opět chválím video a těším se, jak budou vypadat ta nová... a samozřejmě i na další týden s knížkou, ten si od tebe nikdy nemůžu nechat ujít :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja chcem, aby aj moja rodina čítala knihy! Aspoň by toľko nelamentovali, keď míňam všetky peniaze na ne. Video je strašne super. Teraz som si uvedomila, že obálka Horečky je fakt krásna, to spolu s tvojím popisom ma prinútilo porozmýšlať, nad tým, že si túto sériu načnem :)
    Povinné čítanie nemám rada ani ja, ovela radšej si knižky vyberám sama... Na Once upon a time sa ohromne teším, všetci, čo to videli tvrdia, že je to skvelé. Aj som uvažovala, že si to v lete stiahnem, ale bola som lenivá, tak mi osud ten seriál v podstate naporcoval a strčil pod nos :D
    No a to je asi všetko, asi si najbližšie budem robiť popri videu poznámky, polku vecí na ktoré som chcela reagovať som zabudla. A ak tento koment pôsobí neohrabane, tak prepáč, ale písala som ho na mobile a na ňom sa mi vždy hrozne píše, tak prepáč za chyby.

    OdpovědětVymazat
  3. A ešte som zabudla, ja teraz čítam Knihu hrbitova od Neila Gaimana. Toho spisovatela vrelo odporúčam. A potom sa chystám na Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné deti.

    OdpovědětVymazat
  4. Já taky! =) Den poté jsem viděla a Jake je hrozně moc sexy!!! :O :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Na Pascu si ma navnadila :)) Aj Divergencia...že som si ju nekúpila keď som mala peniaze :DD Ozaj, chcela som sa opýtať ako si získala recenzné výtlačky? Treba na to spoluprácu s vydavateľstvom?

    OdpovědětVymazat
  6. Tak Tak , úžasné video a knižky ešte lepšie , Na Uteku , Pasca :) Páni .....a áno, Kde bolo tam bolo je super seriál :) Mám ho rada :) pspa

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com