sobota 13. října 2012

Knihánkov - Svět knih: I pejsci rádi čtou 3

Po opravdu hoooodně dlouhé době přidávám nový příspěvek do rubriky I pejsci rádi čtou. Tentokrát pózovali oba dva kluci -  s Rezistencí. Kluci spinkali, takže Cvrček asi ani nepoznal, že ho fotím :-D
Každopádně jsem se rozhodla, že do této rubriky budu přidávat příspěvky opravdu častěji, protože mě to moc baví :-))) Pejsci a knížky jsou pro mě ta nejlepší kombinace :-)











15 komentářů:

  1. Jo, pejsánci jsou slaďoučcí. Pochybuji, že by se Scampoš dobrovolně nechal vyfotit s knížkou. I když, na druhou stranu, když zapózoval u plakátů, možná by zapózoval i u knížky. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta třetí fotka od konce je naprosto úžasná, ten pejsek je prostě hrozně milej a už z fotek je vidět, že je hrozně ztřeštěnej... teda alespoň to tak vypadá.
    Ten druhý zase vypadá na takovýho kliďase :D

    Naše Bellatrix se mnou také v jednom kuse čte. Jednou ji zaujal Sapphique, tak jsem taky pořídila fotku :D http://nd05.jxs.cz/091/882/cbea2e5ac0_86372826_o2.png
    Prostě zvířata jsou hrozně úžasná stvoření :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvířátka jsou úplně úžasná stvoření! Život bez nich si nedokážu absolutně představit... Tu fotku Bellatrix jsem tuším už viděla u Tebe na blogu a je taky totálně úžasná :-))) Sapphique je skvělá knížka, tak se nedivím, že ji zaujala :D :))

      Vymazat
    2. Život bez zvířat si taky představit nedokážu... a každý, kdo žádné doma nemá ho musí mít šíleně ochuzený.

      Vymazat
    3. Přesně tak.. Zvířátka to dokážou strašně moc obohatit a život bez nich.. to bych byla opravdu nešťastná.. Napsala jsi to moc pěkně, výstižně :)

      Vymazat
  3. Kluci jsou doopravdy pozéři.Neumím si představit našeho Aarona takhle pózovat :D To by knížky byly bud poslintaný nebo ohryzaný :D Takže o takových psích-pózo fotkách se mi může leda zdát ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba by to šlo :)) A co je vlastně Aaronek za rasu? :)

      Vymazat
    2. Německý ovčák :D Ale už od narození to je pěkný uličník :D Takže knížky od něho radši pryč,jestli je chci v pohromadě :D No když už tak možná jedině se Snoopym(bolonský psík),je to ségřin pes a u nás je docela doma a je to narozdíl od Aarčího klidný typ až na občasnými záchvaty adrenalinu :D .Jinak Cvrček mi ho hodně připomíná,hlavně na těch ''rozvalovacích'' pózách. :)

      Vymazat
  4. Ta předposlední fotka je nejlepší!! :DD :)


    Na tyhle články se vždycky moc těším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, budu fotit častěji :)
      a díky moc :)

      Vymazat
  5. Pejsi a Rezistence = naprosto dokonalá kominace !:)
    Zakládám nový blog a byla bych moc ráda, kdyby ses na něj podívala a třeba zkoukla mé první video, byla by to pro mě čest! :)
    http://books-our-soulmates.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!
      Na Tvůj blog se strašně moc ráda podívám a na video samozřejmě taky! Už jdu na to :)

      Vymazat
  6. Bože aký sú zlatý :))Normálne sa tu roztopím

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com