pátek 28. září 2012

Týden s knížkou 15

Přináším nový Týden s knížkou :) Tentokrát trvá před 10 minut, protože Vám ukážu i knížky, které jsme dneska s mamkou s babičkou koupily :-) Uvažovaly jsme např. i o nové Meg Cabotové, ale nakonec jsme ji nekoupily. Přece jen recenze knížku zase tak moc nechválí a samotná knížka je taková.... ne úplně lákavá. Taky jsem dnes zjistila, že kniha Nadpozemská má totálně nádhernou obálku!! A co jsme tedy nakonec koupily? Koukněte na video a zjistíte to ;-)

6 komentářů:

  1. Já vím, že je to málo, ale opravdu teď nemám čas na čtení.. :/ Kvůli škole už stíhám číst jen před spaním, a to tak maximálně 2 kapitoly, protože jsem vyčerpaná.. :/ Díky bohu za víkendy!! :D
    Jinak taky mě hrozně fascinuje konec světa! :o Ne že bych chtěla, ať se to stane, ale pokud má nějak skončit svět, chtěla bych, aby to byo kvůli mimozemšťanům.. :D Teď si o mně můžeš myslet, že jsem blázen, ale já na mimozemšťany docela věřím.. :D Je to jediná "nadpřirozená" /či jak to nazvat/ věc, ve kterou věřím.. :D
    Jinak když jsem si kupovala Rezistenci, taky byla poslední! :D A taky jsem ji hledala v novinkách, ale nakonec jsem ji našla vzadu normálně v dívčí četbě (taky vedle Divergence.. :D)..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ji taky hledala v novinkách a nakonec ji měli zařazenou v dětském oddělení :-DD
      Jinak já na mimozemšťany taky věřím, takže Tě naprosto chápu :)

      Vymazat
  2. Hmm to proroctvo ma teda nezaujalo a ja sa ufónov bojím už veľmi dlho. K Rezistencii poviem len toľko, že ju chcem mať doma, ale najprv si musím nájsť čas a prečítať si Divergenciu. Akurát som nedávno premýšľala a zistila, že si nedokážem spomenúť o čom kniha je a ako vlastne skončila :/ Ale aspoň dokážem čítať jednu knihu nespočetne veľa krát, lebo vždy zabudnem takmer na celý dej. Je to niekedy dosť na škodu, ale inokedy si čítanie dookola užívam a som prekvapená, ako dej pokračuje =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Divergenci si určitě přečti!! Stojí to za to!! Já ji čtu už podruhé a líbí se mi snad ještě víc :))

      Vymazat
  3. Já jsem taky asi před týdnem dočetla Mayské proroctví, a mám z toho pocit, že kniha klame jménem, protože o Mayích tam tohoto moc nebylo. A četla jsem ji asi taky týden, než jsem se dopracovala ke konci.
    Jinak Rezistenci ti závidím, já si budu muset počkat do svátku, až dostaanu peníze a knížku si hnedka koupím. Snad mě nezklame, protože první díl byl fakt bomba. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju Divergenci! A na Rezistenci jsem opravdu zvědavá :)
      Jinak Mayské p. jsem stále ještě nedočetla..

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com