sobota 29. září 2012

Report z našeho 3.srazu "Na slovíčko s knížkou"

Ahoj!
Ano.. stydím se za to, že sem tento článek přidávám až teď, když tu měl být už před měsícem, ale dostala jsem se k tomu opravdu až nyní. Ačkoli se náš sraz konal už 27.8., tak jsem stále plná dojmů a sraz si dokonale pamatuji. Bylo to stejné jako vždy - skvělé!! I když to byl v pořadí už třetí sraz, tak myslím, že si to všichni užíváme- možná čím dál tím víc!! Taky mě těší to, že mají holky zájem o to, kdy už bude další sraz. Když jsem tento projekt vymyslela tak jsem netušila, že bude mít takový úspěch. Upřímně jsem si myslela, že to bude fiasko, které ani neproběhne. A opak je pravdou!! Za to Vám moc děkuji- velmi si toho cením!! :-))

I tento sraz probíhal v podstatě stejně, jako ty předchozí - sešli jsme se před knihkupectvím, celé jsme ho prolezli a pak jsme si sedli v kavárně a  povídali o knížkách. Možná to zní nezajímavé nebo nudně, ale věřte mi, že je to super!! Je skvělé sejít se s lidmi, kteří čtou to, co Vy a povídat si o tom. Probrali jsme mnoho věcí -knížek, sérií, obálek, postav a tak dále...  Domů jsem se vrátila plná optimismu a dobré nálady. Už se těším na další sraz!!

A kdo všechno se srazu zúčastnil? To už uvidíte na fotce níže, pod článkem. Každopádně pod jménem Já jsem Wolfie se skrývá Chorvat (ano, Rodaw se nezbláznila) !! Opravdu nás svou návštěvou poctil chlapec, který dorazil až z Chorvatska. Je to přítel Terky, která se zúčastnila již prvního srazu. Přijel za ní do ČR a ona ho vzala sebou na sraz. Myslím, že to bylo příjemné osvěžení a že nás všechny moc pobavil :-) Třeba to vyjde a další prázdniny zase dorazí, bylo by to fajn :-))
Každopádně i všechny ostatní holky byly (jako vždy) příjemné a skvělé. Jsem opravdu ráda, že je můžu znát i v reálu :-))



A jaké knihy jsem si na srazu koupila?

Pokud budete mít čas a nemáte to do Brna daleko, tak mi rozhodně napište na mail rodaw@seznam.cz , kde Vám poskytnu více informací o našem klubu. Rádi Vás přivítáme mezi námi :)
A kdy bude další sraz? Už 13.10.2012! Takže pokud máte čas- budeme se na Vás těšit!! Pro více info mi napište na mail ;-)

4 komentáře:

  1. Škoda, že jsem se nemohla zúčastnit :(
    Tentokrát to snad vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  2. O vašich srazech už jsem četla a jelikož jsem taky z Brna, přemýšlela jsem nad tím, že bych se s vámi někdy sešla, pokud by to nevadilo. :) Blog mám sice nově, ale už hodně dlouhou dobu vaše blogy čtu a ráda bych si konečně popovídala s někým, kdo má stejná koníček jako já. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je naprosto super!! Tak mi napiš na rodaw@seznam.cz a domluvíme se. Určitě Tě mezi námi moc rády přivítáme :-)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com