úterý 7. srpna 2012

Zpátky z dovolené :-)

Ahojky, tak se hlásím už z domova!
Dovolená byla naprosto skvělá, strašně moc jsem si ji užila  a je mi líto, že už skončila :-( :D
S mamkou jsem byla v Českém ráji a bylo to opravdu naprosto super. Příští rok bych chtěla průvodcovat na nějakém hradě nebo zámku, tak doufám, že mi to vyjde :)
No ale teď k blogu a ke knihám: s sebou jsem si vzala Polibek pro Annu a Banku těl. Stále čtu Polibek pro Annu a je to skvělá knížka. Opravdu moc se mi líbí :)) Tak doufám, že ji brzo dočtu, abych se mohla pustit do dalších knih. Jinak jsem stále taková... doma nesvá :D Myšlenkama jsem stále na dovolené, takže se omlouvám, pokud bude tu na blogu "pomalejší vjezd do starých kolejí".
A na co se můžete těšit?

  • Týden s knížkou
  • Měsíční nej
  • a snad brzy recenze na Polibek pro Annu ;-)

18 komentářů:

  1. V Českém ráji je to skvělé...hlavně si myslím že jste asi měli pěkné počasí :-)
    -jinak brigáda jako je průvodcování na hradu se mi taky hrozně líbí,člověk získá hrozně zkušeností,ale asi se dost blbě shání,leda přes nějaké známé :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, tak to je super, že jsi zpátky - chyběla jsi nám tu! :D. Je dobře, že sis dovču užila =)). Na Týden s knížkou a Měsíční nej se už moc těším a na recenzi na Polibek jsem už taky hodně moc zvědavá (Jsem moc ráda, že se ti kniha zatím moc líbí! =DD)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Polibek je naprosto úžasná knížka, miluju ji♥:)

      Vymazat
  3. Dovča je potřeba, když jsem byla v Praze taky jsem si to moc užila, takže naprosto přesně vím, jak to s tím "pomalejším vjezdem do starých kolejí" je :)) Nicméně jsem ráda, že sis to užila, ale taky, že jsi zpátky a na tvoje video Týden s knížkou se moc ráda podívám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Praze jsem byla minulý rok s babičkou a se sestřenicí a je to tam super :) Tak to sis taky určitě dovču užila :)

      Vymazat
  4. Vitaj späť, pripájam sa, že sú dovolenky potrebné a som tiež rada, že si si ju užila.:) A že sa ti Anna páči.:) Plus sa teším na nové články & videá.^^

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, to musela být nádherná dovolená, krajina, příroda a všechno hlavně čertstvá vzduch :)))) Na Týden s knížkou se už moc těším a Polibek pro Annu jsem už přečetla a bylo absolutně úžasné, taky budu dělat recenzi, ale ta kniha byla famózní :)))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to dokonalá kniha. Čekala jsem od ni hodně a je prostě ještě lepší, než jsem si myslela, že bude ♥

      Vymazat
  6. Taky už jsem zpátky a taky jsem si to moc užila. Přečetla jsem celkem pět knih a koupila si Pýchu a předsudek, takže jsem maximálně spokojená. :)) Na tvoje videa už se moc těším. :))

    A jinak, myslím, že do konce prázdnin bychom ještě jeden sraz stihly, co ty na to? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to rozhodně! Chtěla jsem ho udělat tento týden, ale mamka mi řekla "Vždyť je to moc krátký časový interval! S takovou ti tam všichni přestanou chodit! Ne ne ne" a tak ještě chvilku vyčkám :d Ale neboj, určitě budu a už teď se moc těším :)

      Vymazat
  7. Ty jsi byla v Českém ráji? Já tam jedu s rodinou příští týden! :D Miluju to tam, jestdíme tam každý rok asi od mých 6 let :) Vždycky jsme ubytování v Jičíně, což je pro mě nejkrásnější město. Mám to tam jako druhý domov... Už se strašně těším, až tam pojedu :)

    Jinak, chyběly mi videa, už se těším na Týden s knížkou! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miluju to tam♥ My jsme bydleli na Malé Skále :) Doufám, že příští rok se tam dostaneme zase, protože je to bylo opravdu dokonalý:)

      Vymazat
  8. V českém ráji to muselo být krásné! :)
    Já jsem byla v Holandsku na víkend :)
    Doufám, že máš fotky :) a samozdřejmě je zveřejníš! :)
    Teď už dovolená u nás nebude... :) jsem na brigádě do konce prázdnin, ale nestěžuji si :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holansko? wow! Taky bych tam hnedka jela :) Muselo to být skvělý :)
      Jojo, fotky mám no :D

      Vymazat
  9. Jéé, tak dovču ti závidím. V Českým ráji je pěkně, byla jsem tam na dovolené, ale už je to dlouho a moc se mi tam líbilo a nedivím se, že se ti nechtělo domů. :) I když jsem ráda, že jsi zpátky - tvoje články mi chyběly. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com