neděle 22. července 2012

Týden s knížkou 10

A je tu další Týden s knížkou :) Snad se Vám bude líbit :) Chtěla bych ho dělat pravidelně v neděli, tak snad si vždycky nějak najdu čas :) Tady je:
PS: A co čtěte za knihy Vy? :)

29 komentářů:

  1. Jen jsem ti chtěla napsat...jestli máš ráda dystopie,tak by se ti mohla líbit i trilogie Chaos,já jsem první dva díly zhltala jedním dechem...i když musím říct že zpočátku se mi nelíbil styl psaní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za tip :) No právě..ten styl psaní mě dorazuje + nakladatelství Jota, takže asi zatím si to spíš nepřečtu. Každopádně ale děkuju :)

      Vymazat
  2. Závidím Ti tu Závist :D já asi zkusím furtuně ještě napsat o recenze :) a pokud mě nevezmou tak si ji asi budu muset koupit ;) :D
    Taky Tě pozdravuju a sraz byl úžasnej! Konečně jsem potkala lidi, se kterýma se dá bavit o knížkách :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Závidím Ti Tvou Závist.. tu větu znám, sama jsem ji používala :-) Klidně jim zkus napsat :) Každopádně já mám nejradši své vlastní knihy. Recenzáky jsou fajn, ale jsou tu recenzáky :D Takové pracovní knížky :D Vlastní jsou vlastní :)

      Vymazat
  3. Opravdu úžasné video, jak jsme říkaly v pátek, prostě mluvíš úplně úžasně!!! :)) Závist bych si tak moc chtěla přečíst, ale nějak se k ní nemůžu v knihovně dostat a je pravda, že je opravdu drahá; máš štěstí, že spolupracuješ s Fortunou. :))
    Doufám, že další sraz bude brzy, ale první týden v srpnu jsem na dovolené, tak to snad stihnu, hrozně se na ten další těším! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem první týden v sprnu na dovolené. Kam pojedeš? :)) Já jedo do Čech :D :) Doufám teda.. to ucho no :D uvidíme :) a díky moc!!

      Vymazat
    2. Aha, tak to jsem přeslechla, že jsi taky na dovolené, omlouvám se. Jedeme na týden na chatu do Kunštátu. A ty jsi to užij!!! :))

      Vymazat
    3. Tak to budete mít fajn pobyt :) Díky, díky :) Užiju :) Už se těším :)

      Vymazat
  4. Jééé Já mám taky Závist jako RC a teď jsem na straně 170... :D Taky mi sedla hned na začátku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano.. Závist je skvělá♥:) Uvidíme, jak to půjde dál :)

      Vymazat
  5. Skvělé video, mluvíš opravdu dobře - plynule, žádné přeřeky a tak =))) ... Nad Závistí jsem už taky uvažovala :D, ale tak nějak nevím nevím - doufám, že recenze bude brzo :DDDD

    OdpovědětVymazat
  6. Závist závidím, závist, závist! :D Těším se na recenzi!
    Asi se budu opakovat, ale ten sraz se zkrátka povedl, užila jsem si ho a těším se na další. :) Začátkem srpna bych tu být měla. :) Kam jedeš na dovolenou? :)
    A co se týče tohoto projektu, pořád váhám. Já zrovna nějak zvlášť mluvit neumím. :D Vždycky mluvím rychle a pak se přeřeknu. Takže v tom je potom trochu guláš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedu do Českého ráje na týden :) Zámky, hrady, skalní města.. :D Žádné moře, ale mně to nevadí, mám ráda i ČR :-)
      Jinak ano - taky se budu opakovat - sraz byl super, moc se mi to líbilo :-) A mluvit určitě umíš!! :) Vždyť i na srazu jsi mluvila skvěle a srozumitelně :-)

      Vymazat
    2. Já taky budu jen v ČR. :) Ale ani na ty zámky se nedostanu. Maximálně na jednu zříceninu, ale nevadí mi to. :) V Senoradech je klid a příroda je moc pěkná. :)
      Jinak mám teda otázku - jak ty videa natáčíš? Přes jaký program? Já s tím mám totiž problém :D

      Vymazat
    3. No já natáčím přes foťák , mám tam videokameru.
      Potom to na notebooku převedu z AVI formátu do WMW a nahraju na youtube :) Můžeš to nahrát i v avi formátu, ale to trvá dýl. :)

      Vymazat
  7. Jééé, máš hrozně sladkej svetr^^ :DD
    Mně se tenhle projekt hrozně líbí, ale já na rozdíl od tebe neumím mluvit vůbec a navíc děsně vypadám, takže radši ne... :D A co se týče Závisti, tu závidím taky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, díky za pochvalu svetru :) Ten už mám hrozně moc dlouho, nějak od třetí třídy :D Pletla mi ho babička :)

      Vymazat
  8. Mne zmizol predchádzajúci koment? :D ááárch.. ale napísal som len toško že milujem tvoj sveter! :D je fakt skvelý :) a že pri každom jednom videu tajne mlčím a závidím ako dokážeš toľko toho prečítať.. ale ja sa tiež raz na nejakú knihu dám!!! :D
    (Madro/Matusho)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš číst Matusho!:D A díky za pochvalu, vyřídím babičce - autorce svetru :D

      Vymazat
  9. Tá Závisť vyzerá úžasne.:3 A keď navyše hovoríš, že je dobrá... Ja mám v poslednej dobe chuť čítať také 'temnejšie' knižky.:D
    Čo sa Inkarceronu týka, ten ma akosi zmiatol, čiže som sa po pokračovaní nepozerala.:D Ale inak to bol rozhodne zaujímavý nápad.
    Inak skvelé videá, si taká sympatická.(:

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :)
      A Závist je taková tajemná.. přesně takový typ knížek mám hodně ráda :)

      Vymazat
  10. Ahojky, Rodaw :)

    Opět se ti podařilo natočit skvělé video. Jsem ráda že jsem se opět mohla podívat :) Máš skvělý hlas a super svetřík :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky!
      Díky moc :) Ve skutečnosti je ten svetřík hrozně moc starý a upletla ho babička :) Moc děkuji :) Kdy natočíš videjko Ty? :)

      Vymazat
  11. Přidávám se ke chválení svetru, je fakt sladkej..! :P A kniha závist vypadá pěkně..:) Váš knižní sraz musel být báječný, ale bohužel se tam nedostanu, Brno mám docela z ruky..:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je škoda :( A díky za pochvalu svetru! Je fakt hodně starej a pletla ho babička :)

      Vymazat
  12. Natočila jsi nádherné video! :)) Ta závist mě tak láká... ale zrovna teď mám hluboko do kapsy takžé budu muset čekat :))

    OdpovědětVymazat
  13. Tohle video se mi hrozně líbilo, už čekám na další a čekat nepřestanu potom budu čekat na další další a další :) Tyhle videa ti opravdu jdou, si hrozně dobrá v točení videí :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com