pátek 20. července 2012

Report z našeho 2.srazu :)

Ahojky! Před chvikou jsem se vrátila z našeho již 2.srazu "Na slovíčko s knížkou", který se konal v Brně. Jaké to bylo? Úžasné! Mám v sobě tolik pocitů a dojmů, že je sem prostě musím napsat :-)

Abych se přiznala a řekla to upřímně, tak jsem dneska byla docela nervózní. Nevěděla jsem, kdo vlastně přesně přijde a i když už jeden sraz proběhl a bylo to moc fajn, tak jsem měla trošku trému :D Přece jen první sraz se konal 2.června - tudíž jsme se opět sešly (samé dívky) po docela dlouhé době.
Nás sraz probíhal vlastně podobně, jako ten první, ale i tak podle mého názoru trošku jinak :D Rozhodně mě to moc mile překvapilo a všechny holky jsou naprosto úžasné. Dnes k nám také přišly 3 nové členky, kterým moc děkuji a velmi ráda jsem je poznala. Všechny jste super :-)

Jako první jsme se opět po celém knihkupectví prošly a komentovaly spousty knih :) Je opravdu super poslechnout si takhle naživo mnoho názorů a užitečných rad. Alespoň mě to moc bavilo :)
Pak jsme si šly sednout do kavárny. Tam si některé z nás daly nějaké občerstvení a začala naše debata. Bavily jsme se opravdu o hromadě věcí a vypisovat je tu všechny asi ani nemá smysl, protože by to byl hodně dlouhý seznam :D Každopádně jsme probíraly především knihy, pak ale i filmy a zvířátka :) Povídání bylo strašně moc fajn a já se už teď těším na další!! Těch několik hodin mi uběhlo fakt rychle a klidně bych si to ráda zopákla znovu :-)
Samozřejmě si několik dívek (včetně mně) domů odvezlo nějaké knihy. Když už jsme v knihkupectví, tak přece nemůžeme odejít s prázdnou!
Společnost byla opravdu velmi milá a já jsem se s každou holkou ráda potkala a s novými jsem se ráda poznala :-)
Dlouho jsem uvažovala, zda vymýšlet nějaký program a nebo ne. Nakonec jsem se rozhodla, že pro holky vyrobím kvíz (na fotky se můžete podívat níž) a že za správné odpovědi holky dostanou nějaké ceny :) 2 mangy, 2 čokolády a čokoládové tyčinky. Snad to holkám udělalo radost a vyplňování je bavilo :)

Jinak na sraz nakonec přišel i Skřítek alias Hanka, za což jsem byla opravdu moc ráda, protože napřed to vypadalo tak, že nebude moci přijít, což by mě opravdu moc mrzelo :( Ale nakonec všechno dobře dopadlo.   :) Na srazu jsem také předala dvě výhry- Rudou jako rubín Anette a Monster high Skřítkovi :)

Knížky, které jsem si ze srazu odvezla domů já :)

Podpis holek, které se srazu zúčastnily :)

Soutěžní kvíz


Výhercem soutěže se stala Snow Fairy, které se podařilo získat plný počet bodů. Šikulka to je :)


A kdo tedy nakonec přišel?

Celkem nás bylo 9, což je sice o jednoho človíčka míň než minule, ale to myslím vůbec nevadilo :) Jsem zvědavá na to, kdo na sraz dojde příště :)

Takže abych to shrnula: dnešní odpoledne jsem si MOC užila a ještě víc se těším na další. Doufám, že se to tak líbilo i holkám a že rády přijdou na další sraz :)

13 komentářů:

  1. Sraz byl úplně úžasný a jsem hrozně ráda, že mi mamka nakonec dovolila přijít. :)) Kvízy jsi vymyslela skvěle a na sraze jsem ti zapomněla říct, že píše hrozně hezky, obzvlášť proti mému hrabopisu. :D Hrozně se těším na další sraz a doufám, že bude už brzy a sejde se nás ještě víc! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem strašně moc ráda, že se Ti sraz líbil a že Tě kvíz bavil :) Taky jsem strašně moc ráda za to, že Tě mamka pustila. Bez Tebe by to nebylo ono :)
      A já Ti zase zapomněla pochválit mobil (nebo jsem ho chválila? :D) - no zkrátka je super :)

      Vymazat
  2. Já si to taky užila a moc děkuju, že jsem se mohla zúčastnit. Je to skvělý! :) Taky jsem z toho byla kapku nervózní, ale nakonec jsme skvěle zapadly. Ten kvíz byl skvělý, i když jsi mě přesvědčila, kolik toho ještě neznám. :D Doufám, že další sraz bude brzy, jak jsi slíbila. :))

    Abych ti jinak na vše odpověděla (snad na nic nezapomenu). Jsi mi taky strašně sympatická. :) Vím, že spoustu lidí žije s prarodiči a jak už jsi psala, je to mnohem lepší, i když musím být v něčem shovívavá. :) Školu noci 8 si chci znovu přečíst a napsat recenzi. Teď už si na to moc nevzpomínám, ale podle toho, co jsem napsala, to asi nebude žádná sláva. Uvidíme, co přinese devítka. :)
    A k tomu meme. Já jsem se s realitou už smířila, i když je to někdy vážně těžký. :D Knihy toho dávají opravdu hodně a já jsem vděčná, že tolik čtu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je ta sympatie u nás oboustranná, to jsem ráda :) díky :)
      Čtení miluju a nedokážu si bez něho představit život. Fakt je to "věc", co mi hodně pomáhá :) Taky si chci právě Školu noci znovu přečíst a těším se na to :) A ten kvíz- byly tam holt jen otázky, co jsi třeba něvěděla, ale to neznamená, že jsi v knižním "oboru" nevzdělaná :D :)

      Vymazat
  3. Škoda,že jsem nemohla.Doufám že co nejdřív bude další a já příjdu :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Sraz byl suprovej! Jsem moc ráda, že jsem tam šla a že všichni, kteří došli jsem poznala :)
    Kvíz byl super nápad! :) I když jsem skoro nic nevěděla :D Aspoň vím, co se musím "doučit" :D ale tak nikdo nejsme dokonalý :)
    Už teď se těším na další sraz :)
    Třeba teď může kvíz vymyslet někdo jiný, nemusí to být o ceny, ale jen tak pro zábavu ;) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super nápad!! :) Taky by mě bavilo nějaký kvíz vyplnit :D A jsem ráda, že se Ti to líbilo :)

      Vymazat
  5. Moc ti děkuju, Rodaw, za zorganizování tak skvělého srazu, vymyšlení místa, kde se sejdeme, nachystání kvízů (mimochodem tak sladkost byla fakt moc dobrá) a za skvělou společnost, kterou si na sraz dokázala nalákat :)). Byla jsem strašně ráda, že jsem se seznámila s lidmi, kteří mají stejný koníček jako já..
    Pokud to bude alespoň trochu možné, na příští sraz přijdu strašně ráda, konečně ne jako nováček, ale pořádný člen :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že se Ti to líbilo :)
      Na další sraz se už teď moc těším, snad přijdeš :) Jsi super holka :)

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě jste si to skvěle užili :) Někdy bych se chtěla za vámi všemi stavit a prožít jeden super den se super lidmi, ale zatím ni to nějak nevychází :(

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com