úterý 17. července 2012

Měsíční nej - ČERVEN 2012

Ahojky!
Omlouvám se, že s takovým zpožděním,ale tak snad i přesto se na video rádi podíváte :-)
Video jsem točila na dvě části, byly velké problémy s ukládáním a tak celkově byl proces dání videa na internet celkem oříškem :-D Video je bohužel rozdělené do dvou části, dvou videí. Za to se moc omlouvám. Holt všechno to bylo takové.. komplikované... Ale nakonec se mi to tak nějak podařilo a za to jsem moc ráda :)
Pod videem ještě najdete fotky, což je na Knihánkově novinkou :))











6 komentářů:

  1. Ahoj, taky zdravím. Ty Nemilovaní mě lákají čím dál víc. :D

    Jinak já mám třeba mangu dost rád, ale tak každému se líbí něco jiného. Třeba by se ti zalíbil spíš jiný žánr. Například manga Death note nebo Bleach. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, díky za tipy :) A Nemilované si kup, stojí za to :) Pokud se rád bojíš a máš rád, když se v knize něco děje a je taková mysteriózní, tak by se ti Nemilovaní určitě líbit mohli :)

      Vymazat
  2. Mě zase moc láká kniha Nejsem sériový vrah, na kterou čtu dobré ohlasy a ty jsi ji už několikrát moc chválila ;) Potom taky Past, nakd kterou uvažuji, že si ji koupím na srazu, ale chtěla bych začít číst anglické knihy, takže si možná koupím nějakou začátečnickou anglickou :) Ale dostala jsem slevový kupon do knižního klubu, takže si možná koupím knížek víc :)
    Jinak pěkná videa ;) Máte nádhernou knihovnu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!! Tak to jsem zvědavá na to, co si zítra koupíš :) Už se těším :)♥

      Vymazat
  3. Skvělé video! Knihu Past bych si chtěla také pořídit, když ji tak chválíš ;).Chtěla bych si přečíst i knihu nejsem sériový vrah, ale tolik mě neláká, tak jako Past ♥ :)).

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle video je jedno nejlepší z měsíčních chvástaček. Tyhle videa mě hrozně baví a jsem ráda že přidáváš i fotky. Na ty se vždycky moc ráda kouknu a hlavně se mi líbí ty videa :))

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com