úterý 31. července 2012

Měsíční chvástačka - červenec 2012

Jak já ráda dělám měsíční chvástačky! A ještě radši se dívám na ty Vaše. Opravdu strašně moc mě to baví, vždycky se těším na konec měsíce :))
No a červenec pomalu, ale jistě, uběhl (už jenom měsíc prázdnin!) a tady je mé knižní shrnutí toho, co všechno nového doplnilo naši knihovničku :) Přeju příjemné sledování :))

11 komentářů:

  1. Pěkné video, ty knížky o doktorech vypadají celkem vtipně. Jinak Hanču zaujala taky autorka Kathy Reichs, seriál Sběratelé kostí má moc ráda a jednu knihu z této série si dnes půjčila z knihovny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc zvědavá na to, co na knížku řekne :)

      Vymazat
  2. Rodaw, ty mě zabíjíš! :D
    Já se tak pěkně kochám svými knihami a říkám si, že jich mám poměrně dost a pak zapnu tvoji chvástačku! :D Opravdu moc hezké tituly, už se těším na tvé recenze.

    PS: Já jsem v tom videu taky! :O :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, že jsi! :-D
      Jinak díky, ale příští měsíc už tak úrodnej určitě nebude :-D

      Vymazat
  3. Supeer, toľko kníh, ach.:) Závidím (ale v dobrom(:) ti Závisť, Banku tiel a výhru!:) Čo sa Lesa kostí týka, tiež si musím dať re-reading a pripojiť druhý diel. Nom a tie posledné knihy pre mamu majú super obálky, také zlaté.^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :))
      Těším se, až se do série Les rukou a zubů pustím :) A ze Závisti a Banky těl mám moc velkou radost :) A chvíle před koncem od Ronnie.. to je prostě paráda :)

      Vymazat
  4. Krásný knížky :-) Od Kathy Reichs jsem četla zatím jen Virus, ale ten se mi zalíbil tak, že jsem se rozhodla přečíst si i tu sérii o Temperance :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím Rodaw, chci se zeptat, zmínila jsi blog Ronnie, dala bys sem prosím odkaz? :) Jinak super blog, narazila jsem na něj náhodou a byla to šťastná náhoda! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! Díky moc :)
      Jasně, odkaz přikládám. Ronnie má skvělej blog :)
      http://ronnie-books.blog.cz/

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com