úterý 17. července 2012

Mé oblíbené knižní blogy

V tomto článku bych chtěla doporučit mé nejoblíbenější knižní blogy, které byste určitě měli navštívit :) V podstatě mám ráda všechny knižní blogy, protože jsou o knihách, ale přece jen jsou nějaké, které mě zaujmou víc a nějaké, které zaujmou míň. Všechny blogy, které doporučuji a které navštěvuji najdete v mém profilu ( ZDE ). Ale protože jich je opravdu hodně, rozhodla jsem se, že ty úplně nejoblíbenější napíšu i sem, samostatně do článku :-) Toto jsou blogy, které navštěvuji pravidelně a na které se vždycky ráda vrátím :)♥
Seznam budu průběžně doplňovat, promazávat.. zkrátka aby bylo všechno aktuální :)

----------------------------------------------------------------------------------------------

http://nickyhokniznikoutek.blog.cz/
 - blog Snow Fairy mám opravdu moc ráda. Čtu každou její recenzi a hrozně mě to baví. Má talent na psaní a pokud hledáte kvalitní recenze, tak je rozhodně u Snow Fairy najdete.

http://abyss-mystery.blog.cz/
 - Abyss asi není nutné nějak dlouho představovat. Knižní nekonečno je blog s velkým B, ze kterého si všechny knižní blogy mohou vzít příklad :)

http://bookshelf-stories.blogspot.cz/
 - i když je tento blog takovým internetovým děťátkem, mám ho ráda moc :) Vede ho úžasná Anette a její články mě strašně moc baví. Jen tak dál!! :)

http://kathsworldofbooks.blogspot.cz/
 - myslím, že Kath také není nějak nutné představovat. Její blog mám opravdu ráda a taky se vždycky moc ráda podívám na její videa :) Kath čte hodně knih v angličtině, které ještě nebyly vydané v češtině, takže píše recenze i na knihy zahraniční, což je super :)

http://ladymcfly-books.blogspot.cz/
 - Lady Mc´Fly je úžasná holka a zkušená bloggerka, která rozhodně ví, jak vést blog. Její recenze si vždycky strašně moc ráda přečtu, protože na její názor hodně dám :) Pokud hledáte kvalitní knižní blog, Lady Mc´Fly je jasnou volbou :)

http://love-for-my-book-universe.blogspot.cz/
 - Terku mám moc ráda, je to skvělá kamarádka a samozřejmě i bloggerka :)

http://willinda-books.blogspot.cz/
 - Willinda je další bloggerkou, kterou nejspíš všichni znáte. Pokud ale ne, tak to rychle napravte!! Willinda je super bloggerka, která ví, jak napsat skvělou recenzi. Také točí úžasné měsíční chvástačky :-)) Její blog moc doporučuji :-)

http://nikkifinn.blogspot.cz/
 - Nikki Finn je má oblíbená bloggerka a na návštěvu jejího blogu se vždycky moc těším :)

http://ohanamon.blogspot.cz/
 - blog Ohany mám moc ráda!! Mimo knihy přidává i recenze na filmy a spoustu zajímavých článků. Její blog rozhodně stojí za návštěvu!

http://the-bookland.blogspot.cz/
 - The Booklanders je naprosto úžasný blog, které vedou dvě dívky - Češka a Slovenka, což je podle mě originální a skvělá kombinace :-) Jejich blog je fakt skvělý a určitě si ho oblíbíte stejně, tak jako já :-)

http://madzgy.blogspot.cz/
 - U dvou lumpů je super slovenský blog! Rozhodně ho navštivte. Najdete na něm spoustu skvělých článků!!

http://veeeebookshelf.blogspot.cz/
 - blog Veee mám strašně moc ráda. Je to superní knižní blog, který rozhodně stojí za návštěvu! Veee je úžasná blogerka se spoustou skvělých nápadů :)

http://vendeadreams.blogspot.cz/
 - Vendeu znám už poměrně dlouho a její blog moc ráda navštěvuju. Vendea také točí úžasná videa, na která se vždycky moc ráda podívám :)

http://www.veryuu-and-books.blogspot.cz/
 - blog mé drahé Veryuu, která píše úžasné recenze a také je úžasnou kamarádkou! Také točí naprosto dokonalá videa,  která Vás určitě zaujmou, chytí a už nepustí. Návštěva jejího blogu je povinností!! :-))

http://wolf-draven.blogspot.cz/
 - Wolf Draven má dokonalý blog. Máme hodně podobných názorů na knihy atd. , takže její blog navštěvuji opravdu často a ráda. Rozhodně všem doporučuji!! Její blog je úžasný :)

http://nocni-skritek.blog.cz/
 - Na blog Skřítka se podívejte už kvůli jejím videím, která zkrátka miluju!!! Skřítek umí dokonale mluvit a videa z jeho tvorby jsou prostě Ú-Ž-A-S-N-Á!!

http://t-h-e--s-i-m-s-2.blog.cz/
 - Hanyuu-hime sice nemá čistě knižní blog, ale to vůbec nevadí, protože knížky u ní hrají dost velkou roli. Její blog rozhodně doporučuji. Já na něho chodím denně a z nového článku mám vždycky moc velkou radost :))

http://cukrblik.blog.cz/
 - úžasný blog, na kterém se dozvíte mnoho informací o knihách!

http://etteleadragons.wz.cz/
 - další můj velmi oblíbený knižní web. Ettela je moc milá osůbka a blog vede skvěle! Vždycky se na něho moc ráda vrátím :)

http://luu-san.blogspot.cz/
 - tentokrát slovenský blog, který vede sympatická Luu. Najdete u ní zajímavé články a spoustu skvělých recenzí :)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tak to byl takový přehled, průřez.. říkejte si tomu, jak chcete :-) Tyto blogy opravdu moc ráda navštěvuji , ale mimo tyto, jak jsem již psala, ráda chodím i na ostatní :) Ale časově je to náročné, protože... uznejte, těch blogů je opravdu hodně! :-)

30 komentářů:

  1. Také máme tvůj blog moc rádi. A děkujeme za slova chvály. Vždycky nás potěší tvůj komentář. Krásně se čte, když tě někdo chválí :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak když si pochvalu zasloužíte, proč ji nenapsat :)

      Vymazat
  2. Ve většině s tebou souhlasím, ale kdybych psala tenhle článek, tak by tam byl ještě tvůj blog :) Jinak myslím že Willinda, Abyss, Kath, Veee a Yan-ny( a Syki) jsou prostě jedny z nejlepších českých blogerek, takže prostě Blogerky s velkým B :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano.. Blogy mají už poměrně dlouho a zkrátka ví, jak na to :) Ale neodsuzuji ani nově vytvořené blogy. Důležité je to, jak je člověk vede :)

      Vymazat
  3. Och, děkuji za takovou chválu, to si snad ani nezasloužím! :)) K tobě chodím prakticky hned několikrát denně a vždycky mi tvoje články zvednou náladu, jsi hrozně optimistický člověk! Buď pořád tak skvělá!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejdáá.. přeháníš, ale děkuju :D Hezky se to čte :)

      Vymazat
  4. Děkuju za tak pěkná slova :) Na tvůj blog chodím moc ráda a tvé články mě také moc baví, obzvlášť tvá videa :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, děkujeme za umístění zde i za pochvalu.^^ Hrozně jsi mě potěšila... :)

    Mimochodem, tenhle tvůj článek se mi zrovna teď hrozně hodí. Jsem bez notebooku a tak nemám ani svůj dlooouhý seznam záložek a oblíbených a i když si většinu adres mých oblíbených a mnou navštěvovaných knižních blogů pamatuju, tak teď vidím, že jsem jich pár pozapomněla... Takže díky i za to! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ďakujeme!:) Cením si to, nakoľko máš skvelý a originálny blog (hoci som lenivá komentovať:) aspoň zatiaľ).

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuju ti strašně moc, taková chvála je pro mě ctí, opravdu :)))) Jsem ráda, že se ti mé články líbí :))) Já mám ráda hoooodně tvůj blog a rozhodně jsem tvým pravidelným návštěvníkem, takže ještě jednou moc děkuju :)))))))

    OdpovědětVymazat
  8. Rodaw, ani nevíš jak jsi mě (a jistě i spoustu dalších blogerů) potěšila! :)) Tvůj blog mám taky moc ráda, protože jsi hrozně milá a i já na tvé názory hodně dám.

    PS: Četla jsem tvůj článek o Titanicu a dívala se i na blog. Až bude víc času, musím to tam víc prolézt, protože to bude něco pro mě :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :)
      Titanic.. ááá... miluju a milovat budu. Jack forever!
      Ať každej den stojí za to!!

      Vymazat
    2. A hlavně bez kaviáru! ;) :D

      Vymazat
  9. Páni, tomu říkám seznam! :) Některé z těch blogů ani neznám, budu to muset napravit :)

    OdpovědětVymazat
  10. *Právě se štěstím rozplynula na obláčku.* :D

    OdpovědětVymazat
  11. Jee, moc děkuju za slova chvály, normálně se tady červenám! Jsem ráda, že se ti můj blog líbí a chodíš na něj, já ten tvůj taky navštěvuju denně a miluju tvoje videa, jsi strašně optimistický a veselý člověk :) A pozdravuj Cvrčka! :)

    OdpovědětVymazat
  12. Moc moc moc moc děkuju.. :)
    Ty máš taky skvělý blog a pokaždé, když zveřejníš nějaký článek nebo video, ta já ho prostě musím přečíst nebo v případě videa vidět! :)

    Ještě jednou díky!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nevím zda čtete i ebooky novinka: tajneknihy.cz sekce Lit.faktu pecka: Inkvizice v Čechách po 400 letech nebo sekce Historie-Dějiny České , velmi stará kniha oskenovaná a našimi dějinami. Pokud znáte někoho kdo čte ebooky pošlete mu odkaz - tak dík e-knihmol

      Vymazat
  13. Pokud hledáte zajímavou knížku na léto, tak zkuste Bhakti.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj. Ráda bych tě pozvala do mého nového KNIŽNÍHO KLUBU. Prosím, mrkni se :-) http://marziin-koutek.blog.cz/1311/knizni-klub

    OdpovědětVymazat
  15. Skvěle napsané. Kdyby jste někdo měl zájem a čas, začala jsem psát recenze na knihy a filmy:
    http://katebookslover.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkný článek. Jinak můj nejoblíbenější web s tématem literatury je http://slfanatik.wz.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Mám nový knižní blog, tak jen pro zajímavost...
    http://kniznirecenzeetc.blogspot.cz/search/label/Kni%C5%BEn%C3%AD%20recenze
    Jan Hofírek

    OdpovědětVymazat
  18. Zdravím, kupujete si někdy knihy na knihcentrum.cz? A jaký je tam podle vás výběr? Sháním totiž několik knih, ale ne všude mají úplně všechno... Pokud bych si je objednala přímo z knihcentra, tak bych pak dostala slevu dopříště a měla to tak zase výhodnější...

    OdpovědětVymazat
  19. Taky mě ta myšlenka knižního blogu ještě nepustila. Těch knih co přečtu je dost, možná až moc. A stejně si k nim píšu soukromé recenze na GoodReads, tak bych to teď jenom učesala. A navíc by mě bavilo i sdílet nejlépe hodnocení knihy a tak různě. Prostě komunikovat se čtenáři. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com