neděle 29. července 2012

Jaké knihy si vezmu k vanilkové zmrzlině?


Skvělé meme, které pořádá ještě skvělejší VeEee :)

Toto meme probíhá už delší dobu, já přidávám příspěvky se zpožděním, ale pevně věřím, že to doženu a že to nebude vadit :)

Jaké knihy si vezmu k vanilkové zmrzlině?

Polibek pro Annu
I když jsem knížku ještě nečetla, tak mi něco říká, že je to skvělá volba ke zmrzlině. Polibek pro Annu je taková letní příjemná a svěží oddechovka, na kterou se moc těším!!









Robin
Knížka, kterou zkrátka miluju, protože je o životě s pejskem. U téhle knížky se smějete a za břicho se popadáte skoro na každé stránce. Opravdu.. skvělé čtení. Četla jsem ji na doporučení mamky a rozhodně toho nelituju! Čtení Robina si někdy ještě strašně moc ráda zopakuju!!






Pes ve městě
Další super psí knížka, kterou bych si ke zmrzlině vzala na 100%! Je to prostě psí bomba :) Pejsci mě prostě nikdy a nikde neomrzí :))








Doktore, fofrem, jde o život!
Tuhle knížku jsem zatím nečetla, ale čte jí moje mamka a ta si ji nemůže vynachválit. Je z ní totálně nadšená. Kniha je legrační, oddychová a plná vtipných momentů. Člověk dobře pozná život venkovského irského lékaře v šedesátých letech. Už se těším, až si knížku sama přečtu!!






Slepá vášeň
Meg Cabotová píše zkrátka úžasně. Její styl je jedinečný a píše dokonale vtipně. Slepá vášeň se mi opravdu moc líbila. Je to fajn oddechovka u které si člověk odpočine. Místy je i napínavá, ale najdeme tu především humor a romantiku. Meg v knize použila skvělý nápad a to se cení!!

5 komentářů:

  1. Zdena Frýbová je skvělá autorka. Sežeň si od ní knížku Malinkatý kretén, ta je (dokonce) o dvou psech a já se válela smíchy nad každou stránkou.^^
    Jinak jsem nic dalšího z tvého seznamu nečetla, ale na Annu a Meg se chystám... a ostatní mi třeba utkví v paměti, jak půjdu příště do knihovny. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha.. Tak jsem se koukala na internetu na knihu a nikde není skladem :( Ach jo :(( Nevíš, kde bych ji mohla sehnat?

      Vymazat
    2. Prý ji budou znovu vydávat, ale netuším kdy. :/ Jinak asi v knihovně, nebo ji mám jako e-book (teď jen nevím, jestli ve wordu nebo v pdf), kdybys chtěla ;)

      Vymazat
    3. Annie nemohla bys mi poslat na můj mail tuhle knížku ? Já bych chtěla jí pro sestřičku v pdf nebo ve wordu. muj mail : novakovaterka22@seznam.cz Děkuji ti za případné odeslání

      Vymazat
  2. Moc děkuji za tip! Knížku si určitě koupím! Fakt díky moc :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com