neděle 15. července 2012

I pejsci rádi čtou 1

Už jste si možná říkali, jestli se tato rubrika na blogu vůbec někdy rozběhne. Slibuju ji už celkem dlouhou dobu a teprve dnes přidávám první článek. Jsem to ale ostuda, že? :-D
No.. Takže tady je první článek. Jedná se o fotky. Myslím, že pointu této rubriky pochopí nejspíš všichni :-)
V tomto prvním vydání figuruje můj pejsek Cvrček, pejsek z útulku, kterého nikdo nechtěl a ubližovali mu. Věřili byste tomu? 
No a tady jsou fotky:
(příště je zkusím udělat víc profesionálně :D )









21 komentářů:

  1. Jéééžiš to jsou nádherné fotky :) A Cvrček (zajímavé jméno :) ) je slaďoučký - nechápu jak někdo může ubližovat psům(a zvířatům celkově), to je strašné :/. Ale povedlo se ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji!! Jsem ráda, že se Ti fotky líbí :)
      A ano, Cvrček je zlatý pejsek, taky to nechápu.. je to strašný. :(

      Vymazat
  2. Tak ten je úžasnej! :) Takovej malej roztomilej. Nechápu, jak mu mohl někdo ubližovat. :(
    Fotky se moc povedly, skvělej nápad, doufám, že v tom budeš pokračovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) Pochvaly mu vyřídím. On má chudáček strašně nízké sebevědomí :(
      A určitě bych v téhle rubrice moc ráda pokračovala. Můžu tady skloubit mé dvě snad největší životní lásky - knížky a pejsky :)

      Vymazat
  3. Divim se, že drží a ani se nehne. Asi se rád fotí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .. a nebo rád čte :-D
      Néé.. mí pejsci jsou takoví modelové.. focení s nimi je za odměnu :) I když někdo taky nechtějí :D

      Vymazat
  4. ÁÁÁ, to je tak roztomilé stvoření :) Má moc krásné očka a kožíšek. Vypadá jako plyšák :) A s tím sebevědomím si nelam hlavu :) Dej mu čas. U tebe se má dobře :)

    OdpovědětVymazat
  5. To je prostě skvělé..:) Cvrček umí skvěle pózovat a kniha ho nejspíš hodně zaujala..:)
    Skvělý nápad..:)

    OdpovědětVymazat
  6. Jé! Ten je hezoučký! Sapphique (prosím, ať to píšu dobře) mám doma taky a můj brášula tvrdí, že má nejhezčí obálku. Musím mu dát za pravdu, je opravdu hezká. Akorát ne moje nejoblíbenější. :D A ještě k tomu FanMade videu... Hayden mám děsně ráda - hraje skvěle. Jen... Nevím, moc by se mi k Tris nehodila. Hayden vypadá jako modelka a to by si stylisti museli dát velkou práci, aby z ní udělali obyčejnou holku. :) I když musím uznat, že make-up dokáže hodně... Ale Divergence se prý už do filmu chystá, tak uvidím, koho vyberou. A áno, HG je prostě HG. Na konci každé kapitoly jsem měla otevřenou pusu a právě to mi u Divergence chybělo. Insurgent ale bude určo lepší. :) Jak říkám, nadprůměrná kniha vzhledem k tomu, že je to první dílo autorky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, ano.. kniha má opravdu nádhernou obálku, taky se mi moc líbí :)
      A ještě k tomu Divergence: Ano, souhlasím, máme to stejně :) Myslím však, že film nebude tak dobrý jako kniha. A Hayden mám taky moc ráda :)

      Vymazat
  7. Ten je roztomilý! :) Nechápu lidi, kteří můžou ubližovat zvířatům! :/ Já kdybych mohla, tak bych si dom nastěhovala zoo! :D My máme doma dva pejsky teda fenky :)
    A když je fotim tak je to na zabití, nechcou pozovat! :D
    Jinak sérii Inkarceron bych si chtěla přečíst... ale bohužel nemůžu ho sehnat u nás v knihovně a proto budu muset čekat než třeba najdu finance! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš taky dvě pejsky (tedy fenky)? Tak je moc pozdravuj :) Ráda poznávám nové pejskaře :) A Inkarceron si rozhodně přečti, mně se moc líbí :)

      Vymazat
    2. Jojo fenky :) jmeujou se Riky a Nela taky štěkly něco na pozdrav! :) Inkarceron bych si přečetla, ale bohužel v knihovně ho nemáme a kupovat si tuto knížku zatím nechci... :) Tak uvidím :)

      Vymazat
  8. Ježíš, to je úžasný! :) Copak to čte? Se divím, že ti vůbec vydržel pózovat. Můj pes by tu knihu při nejlepším roztrhal. :D
    Jinak si taky v koutku duše myslím, že Hurikán za to, co se stalo Prim, nemohl, ale na někoho to svést potřebuju. :D HG je taky moje srdcovka. Plánuju, že bych si to přečetla znovu, i když si nejsem jistá, jestli druhou nálož zvládnu. Ty knihy ze mě vyždímaly všechno, co mohly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, Hunger games jsou síla. Já jsem taková zastánce Hurikána, já ho mám prostě nejradši :-D :)) A HG je fakt na psychiku nářez, co si budem povídat, je tam maximálně moc emocí..

      Vymazat
  9. Jéé ;) Doufám, že tě chvála neomrzí, protože tě musím pochválit, jak krásně jsi Cvrčka nafotila ;) Souhlasím s Katie nademnou, že moje Nella by nikdy nevydržela na jednom místo a myslím, že ani ta knížka by nedopadla dobře :D

    Na druhý díl Inkarceronu jsem se bohužel ještě nedostala, takže už se moc těším na tvé zhodnocení ;) A už teď jsem zvědavá, jak dopadne další focení s pejsky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) Focení pejsků miluju :) Takže určitě brzo přibude :)

      Vymazat
  10. No teda! Cvrček je hotový model! Možná se budu opakovat po ostatních, ale taky nechápu, jak mu mohl někdo ubližovat... a nevím, jestli to vidím jen já, ale má pořád v očičkách takový smutný výraz :( Každopádně nepochybuju, že u tebe se má nejlíp na světě, pošli mu za mě moc pochval a pusinek! :)
    A mimochodem, za dva týdny budeme mít nového člena rodiny - fenku havanského psíka, slečnu Afroditu, tak bych se snad mohla taky zapojit do téhle rubriky (kterou, pokud jsem to ještě neřekla, moc chválím, nestarej se o profesionalitu, jsou skvělé), protože si jsem jistá, že Dituška bude taky moc ráda číst! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ne naprosto skvělý!!! Tak jí dej moc pusinek a je prostě naprosto super, že budeš mít taky pejska :) Já pejskaře miluju :D:)
      A pokud se do rubriky taky zapojíte, budu jedině ráda! :))

      PS: jj, občas to na Cvrčínkovi jde poznat, že je z útulku:( Ta očička :´(

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com