pondělí 11. června 2012

Návod: Jak na formuláře do soutěží

Hodně z Vás mi psalo dotaz k tomuto tématu, tak jsem se rozhodla natočit video, které Vám snad pomůže. Bohužel s výsledkem nejsem zase tak moc spokojená. Je to takové.. no nic moc. Bojím se, že je to celkem dost nepochopitelné, takže v případě dotazů mi určitě napište a já odpovím. Celkově formuláře působí tak trochu zamotaně, ale určitě to časem všechno pochopíte :-)

Důležité odkazy:
https://www.google.cz/
dokumenty, vytvořit, a dál se řiďte podle videa :)

http://www.random.org/
Při vylosování vítěze - vpravo máte rámeček - min.1 , max.100. Tam si dopíšete své hodnoty a dáte generate. Jinak čísílka s lidma si doporučuji psát třeba na kousek papíru a pak podle toho, jaké Vám číslo vyjede, se určí vítěz :)

http://www.rafflecopter.com/
Toto je formulář, ze kterého můžete určit vítěze přímo bez vypisování na papírek :)

Nejlepší asi bude, když se se vším seznámíte Vy sami. Jakmile se to naučíte, půjde to samo :) Mně to taky trvalo dost dlouho, než jsem na všechno přišla.
Snad jsem Vám aspoň trošičku pomohla! :)
Další návod bude na téma: Extra vstupy v soutěžích + dodatky, na které jste se mě také ptali :)

1 komentář:

  1. Máš moc příjemný hlas :) a když něco řikáš, má to hlavu a patu :) .. hned jak nám skončí zkouškový, připojím se do tvého projektu týden s knihou :) .. je to naprosto geniální nápad :) .. a jinak jsem ráda, že se ti Past líbí, protože už jí mám na poště, tak snad z ní budu stejně nadšená jako ty :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com