neděle 3. června 2012

Na slovíčko s knížkou - 1.sraz za námi!! :)

Třikrát jupí, už je to za námi!!
I když vlastně tak moc se ani neraduju, spíš je mi líto, že je to za námi, protože to bylo naprosto úžasné a dokonalé! Klidně bych si to celé zopakovala hned teď znovu! Skvěle jsem si to užila a těším se na další setkání!!
No ale teď se vrátíme k 2.červnu a zajdeme do detailů.. Jak to celé probíhalo?

Já jsem typ člověka, co je všude radši o půl hoďky dřív, než o půl hodiny později. Dlouho jsem si plánovala, jak na České budu čekat a mávat na všechny svou skvělou, (nevkusnou) a velkou cedulkou. Osud to chtěl však jinak a já jsem se na sraz (kvůli nejedoucím šalinám) dobelhala jako poslední (když pominu Terku, která přišla o 3 sekundy později :)). Holky už na mě čekaly. Byla jsem celkem nervózní a skoro jsem nemohla dýchat :D Proběhlo to ale v klidu.... víc než jen v klidu :))
Celkem nás bylo 10, což je moc pěkné číslo. Chvilku jsme se na sebe jen tak koukaly, řekly svá jména a pak hurá do knihkupectví!!
Knihy, knihy... naše milované knihy!!
Samozřejmě jsme se vrhly na knihy. Diskutovaly jsme o tom, co kdo četl a jak se mu to líbilo. Popřípadě jsme některé knihy pomluvily (ale těch bylo opravdu málo). Takhle jsme po knihkupectví chodily asi hodinu a pak jsme namířily přímo do kavárny (která je také v knihkupectví).

Že my jsme havěť?!? No dovolte..
Havětí nás nazval jeden prodavač. Eh.. No :D Měla jsem chuť na něho za to vypláznout jazyk!! Opravdu prvotřídní blbeček.. ale nebudeme ho sem tahat, za to nestojí :-)) Sice jsme byly celkem velká skupinka, ale nechaly jsme jim tam celkem hodně peněz, takže by měli být jedině rádi! :-)
A pak přišlo na řadu povídání a smích!
Pokud máte problém s tvorbou úsměvu či se usmíváte kvůli něčemu málo či špatně, přijďte za námi. I když musíte počítat s tím rizikem, že se smíchem zadusíte nebo se smát nepřestanete. Můžete tedy doufat, že nebudete tento případ. Pokud ano, dáme Vám první pomoc :D (nebo se o to aspoň pokusíme).
Ale teď vážně.. S holkama se povídalo opravdu skvěle a smíchu bylo taky dost (velmi dost, maximálně dost :)). Já jsem si celé odpoledne opravdu užila a bylo to o 169% lepší, než jsem čekala.
Jenom nedorazily holky z blogu "U dvou lumpů" a nedaly ani vědět, tak snad se nic nestalo a jste v pořádku:)
Po prohlídce knihkupectví jsme si tedy sedly do kavárny a povídaly si :) Bylo zajímavé vyslechnout si názory ostatních a mě osobně to fakt hodně bavilo.
Čas na našem srazu ubíhal neskutečně rychle (kéž by takhle rychle běžel i ve škole!) a přišel čas rozloučit se. Některé holky si koupily knihy, pak jsme se rozloučily a zamířily do našich domovů :)
Jsme klub, ve kterém se naučíte usmívat! :-)
Bylo to fakt moc fajn!
Snad se znovu sejdeme co nejdřív! Už teď vím, že to bude super :))
A přidávám fotky + video :-)
Jinak dneska se mi přihlásila nová členka do našeho klubu! Jupíí :)














A tady se můžete podívat, kdo se včera srazu zúčastnil :)

  • Irča // Knihánkov (jinými slovy já :))
  • Verča // Veryuu and books (super osůbka, má spolužačka ve škole, zkrátka skvělý člověk!! Díky Veru, že jsi do tohoto projektu šla se mnou a pomohla ho zrealizovat!! Jsi moje knižní duše! )
  • Esťa // Esu (taktéž má spolužačka a taktéž super človíček!! Jsem moc ráda, že jsi na sraz přišla!! Doufám, že na další přijdeš taky!! :))
  • Zdeňa // Conscient (další má milá spolužačka, která vždycky řekne svůj názor! Aneb naše vždy upřímná Zu :) Mluvila jsi prostě.. hustě!! :))
  • Hanka // Noční skřítek (moc milá osůbka, která si snad brzo přečte Hunger games! Moc jsem se na Tebe těšila, protože Tvůj blog znám celkem dost dlouho a i v reálu jsi skvělá holka! :))
  • Paťa // Nickyhokniznikoutek (s Paťou jsem se jednou už setkala  - je to opravdu skvělá bytost!! Závidím Ti Tvou Závist :DD Jinak jsi mi už na autogramiádě P.Briggs byla strašně moc sympatická a tady tomu nebylo jinak. Jenom si spolu musíme příště ještě víc pokecat!! Seděla jsi ode mě moc daleko! :D )
  • Majka // Pribehy-emacky (Jsem moc ráda, že jsem Tě poznala!! Jsi super usměvavý člověk! Měla by jsi učit "správně se usmívat" - usměvavé sluníčko, moc milá holka :) V reálu jsi snad ještě víc sympatická než na samotném blogu! Doufám, že na dalším srazu nebudeš chybět :) Všem dodáváš optimismus a jsi prostě sluníčko našeho klubu :))
  • Andy // Lady Mc´Fly (další super holka!! Jsi naprosto suprově ukecaná a miluješ Titanic!! Co víc jsem si mohla přát!! Příště musíme Titanic ještě víc probrat a prodiskutovat!! Ať každej den stojí za to! Když skočíš Ty, tak já taky!! a milion dalších hlášek! Proč bydlíš až ve Strážnici? :-D)
  • Anetka (úžasná holka, se kterou jsem si před samotným srazem psala e-maily! Taktéž úžasná slečna!!  Nejlepší byla cedulka na záchodě :D Moc ráda jsem Tě poznala a v budoucnu se těším na další setkání, protože jsi hrozně moc milá a příjemná :))
  • Terka (stejně jako Paťu jsem poznala na autogramiádě, takže jsme se už znaly :) Největší odborník na vlkodlaky a člověk, co je schopný přečíst knihu nejenom v angličtině, ale i ve francouzštině! Klobouk dolů.. počkat ne... DVA klobouky dolů! Chytrá, usměvavá, přátelská... zkrátka suprová!

Jinak pokud se chcete přidat k našemu klubu, tak samozřejmě můžeme! Neustále přijímáme nové členy a budeme za ně moc rády! Stačí napsat e-mail na rodaw@seznam.cz a já Vám pošlu další informace :)

Ze začátku jsem ani nepředpokládala, že by se tento nápad podařilo zrealizovat, ale opak se stal pravdou a výsledek je naprosto dokonalý. Mám krásný pocit u srdíčka a včera jsem si to fakt moc užila. Jste fakt skvělé osoby a tvoříme super partu!

Jen na závěr: Prosím nepoužívejte přede mnou tyto dvě věty:
  • Lezou ti kalhotky.
  • Radši by ses měla ... s k... než se p.... // kdo byl, chápe! a prosím fakt.. nedělejte si ze mě srandu,ok? :D
DĚKUJI ZA POCHOPENÍ!! :D A AHOJ!!

Vaše šťastná a spokojená Rodaw

22 komentářů:

  1. Včerejšek se neskutečně povedl :))) :D Už se těším na náš další srázek :))) A příště si k sobě musíme přisednout blíž :D:D:D:D Prostě dokonalost :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Rodaw, úplně kouzelně si všechno napsala a já naprosto sdílím tvé pocity! Bylo to skvělé, co nejdříve musíme udělat další sraz, protože takhle se člověk jen tak někde nezasměje :D.
    Myslím, že jsme si naprosto všechny sedly a každá z holek byla strašně fajn!

    Upřímně jsem se trošku děsila, jaké budou fotky a video, ale i to se povedlo (jde vidět, že tobě jde všechno :D). Ten Titanic rozhodně příště proberem, zamlouvám si místo vedle tebe ;).
    Chtěla bych taky všem moc poděkovat, mám vás holky strašně moc ráda!

    PS: Ze včerejška na dnešek se mi o vás dokonce zdálo! :D

    OdpovědětVymazat
  3. :DD Dobře holky, tak příště sedíte obě dvě vedle mě :D
    I mně se to moc líbilo, všechny jste opravdu moc fajn! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Příště si třeba zahrajeme i v tom dětském koutku u stolu. :D
    Pořád si celý sraz musím v hlavě procházet, to bylo něco. Musíme si to zopakovat a to co nejdříve. :)
    Sluníčko? No tak to jsi mě potěšila. Ono to ani jinak včera nešlo. Strašně jsem se těšila a měla dobrou náladu. :D
    Ta havěť, to mi ani nepřipomínej. My, takové celebrity a on nám nazve havětí? :DD
    Těším se na další sraz. Doufám, že bude co nejdřív. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. To muselo být skvělý ! :) Jestli klub funguje i přes prázdniny, tak se k Vám moc ráda přidám :) Akorát se v Brně vůbec nevyznám, takže by mě někdo musel vyzvednout na nádraží a pak mě tam zase dovézt :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud budeš chtít, určitě Ti budu k dispozici :D Bude super, když se náš klub rozroste :)

      Vymazat
  6. Tak to muselo být super! Jsem ráda, že jste si to užily... škoda, že já bydlím od všeho tak daleko...

    OdpovědětVymazat
  7. Bylo to vážně úžasný a hrozně jsem se bavila! Hunger games si, slibuju, přečtu co nejdřív, ať taky vím, o čem se pořád bavíte - a ať se může spoilerovat! :D

    OdpovědětVymazat
  8. Jééééééééééé!!! ♥ ♥ ♥
    To je dokonalé, když se takhle člověk dívá, že v podstatě "jeho" nápad sbližuje další a další lidi i v jiné části republiky!!!! :))
    Ani netušíte, jak se tu teď culím. :DD
    Ten váš sraz vypadá skoro v podstatě stejně jako ten náš v Praze. :)) Nejdříve trochu nervozity, nějaké to přeřeknutí, když mluvíte před deseti "novými" lidmi a přitom hrozně kouzelná atmosféra a úsměv, který nedokáže odmontovat z tváře. :DDDD
    Víte, co mě tak napadlo? Když budou ty velké prázdniny, co kdybychom společně zpunktovaly nějaký sraz, kde by se daly dohromady obě party aspoň na chvíli? Hrozně mě štve, že jste tak daleko a já už teď vím, že jste úplně boží :D
    Já bych do Brna klidně o prázdninách jela.... :) nebo bychom se mohly sejít někde na půli cesty.
    Každopádně ráda bych vás viděla třeba jen na jeden den na jednom srazu. Kdy budete mít další setkávačku?
    A ještě otázka, jak se fotíte s těmi knihami, tak to byly knížky, co jste si koupily, nebo ty, které jste si přinesly na doporučení? Jak budete vůbec ty knihy číst? Nebo se budete prostě jen scházet a drbat všechno možné? :)
    Jo jinak... KDYBYSTE NÁHODOU MĚLY NĚKDO 17.ČERVNA CESTU KOLEM PRAHY, MÁME NÁŠ TŘETÍ SRAZ OD TŘÍ HODIN V LITERÁRNÍ KAVÁRNĚ RYBKA NA NÁRODNÍ TŘÍDĚ.
    Všichni jsou zváni! :)
    Mějte se krásně a knihám zdar!
    Yanny*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Ty jsi Yanny úžasná, protože jsi celý projekt vymyslela. Já ho pouze dala v Brně :) No na prvním srazu jsme mluvily tak o všem možném, na další už se vymýšlí témata :))
      Bylo by fakt skvělý, kdybychom se o prázkách mohly takhle setkat, kdyžtak to zkus na Všem setkání navrhnout :-) To by byl potom mega sraz a to by bylo mega super!! :-))
      My zatím ještě nevíme, kdy další sraz přesně proběhne, ale předběžně buď někdy koncem června a nebo na začátku prázdnin (asi, plus minus) :))
      A ty knihy na fotkách jsou nové knižní přírůstky, které si holky koupily :)

      Vymazat
  9. Já nevím co víc říct. Jste všeci super, včera to bylo super a tak :D

    OdpovědětVymazat
  10. Bože já nejsem tak dobrá ve fránině! :D Nedokázala bych přečíst knížku! Ten komix a petite Nicolas se nepočítá! :D bylo to s vámi moc fajn a těším se na další sraz! Nejlépe před prázdninama, dokud jsem doma :) A udělám si kvůli vám blog :)
    Terka-June

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Blog? Wooow a jupí!! To je skvělá zpráva! Nezapomeň nám poslat odkaz! :)

      Vymazat
  11. Hrozně jsem se s vámi bavila, jste všechny moc fajn :D Doufám, že se zase brzy sejdeme :)

    OdpovědětVymazat
  12. To vypadá super, jee, škoda, že jsem o tom nevěděla dřív :/ Ale na příští sraz se mnou určitě počítejte! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda :(( Ale aspoň se na Tebe budeme těšit příště!! :))

      Vymazat
    2. To rozhodně :) A na kdy tak plánujete další sraz?

      Vymazat
    3. To je ještě ve hvězdách, ale chtěla bych to domluvit co nejdříve :)
      Kdyžtak se přidej do naší skupiny na FB, tam se to nejspíš bude řešit :)
      http://www.facebook.com/groups/358297370900958/

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com