pátek 4. května 2012

Měsíční chvástačka: Duben 2012

Uplynul další měsíc a tak sem dávám měsíční chvástačku pro knihy, které jsem v dubnu získala :-)

16 komentářů:

  1. Tolik Meg Cabotové ?!?. Já snad špatně vidím =)). Musím se přiznat, já doma nemám ani jednu...já vím, já vím :D! Co nejdřív si musím, zkrátka musím! nějakou pořídit. Mimochodem, opravdu úžasné knížky =) a musím ještě napsat:), máš moc příjemný hlas, moc hezky se posloucháš :)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc!! To já si s tím svým hlasem moc nefandím. Sama sobě neznám moc dobře :DD Ale díky ;-) A Meg Cabot je opravdu super, stojí za to ji mít doma :))

      Vymazat
  2. :DAch, Meg, moje drahá Meg... :D Jsem ráda, že uhranula další dívčí srdce :D Já mám doma teda jen Mediátora, ale chci rozšiřovat..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a já bych zrovna Mediátora chtěla a nemůžu ho nikde sehnat :D :(

      Vymazat
  3. Ahoj,taky jsem teď začala sbírat (nebo spíše skupovat) knížky od Meg Cabot:) Takže ti všechny knižní přírustky jenom schavluji a strasně ti zavidím Hostitele :)) Mimochodem od koho máš tu Ságu prokletých?? :)) Já vím,já vím.:)):))Samozřejmě,že jsi to řekla správně a i kdyby ne,tak mi to vůbec nevadí :)) Jen tak dál s blogem i s knihami :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jednou za knížku moc moc děkuji. Co nejdřív si ji přečtu , už se moc těším!! :))
      Mimochodem Hostitele si určitě kup, fakt stojí za to :-)

      Vymazat
  4. 15 mínus ti záávidím:D Já už si tuhle knihu chtěla koupit tolikrát, ale vždy dám přednost nějaké jiné, tak doufám, že se ke koupi konečně dokopu:D
    Kelsí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem zapomněla.. Ty jsi taky měla v dubnu svátek?:) Tak dodatečně všechno nej!:))

      Vymazat
  5. Tyjo, tak nejdřív jsem si říkala, že je to přehlídla knížek od Cabotové... ale byla jsem docela překvapená, že jsem viděla tu poslední Uspěšná smolařka se asi vdává, protože tu jsem ještě nikde neviděla. :) Já jsem od Cabotové četla Princezniny deníky, Mediátora a teď nedávno Nenasytnou. Tu bys podle mě jako fanynka Cabotové neměla opomenout. Pokud tě to bude zajímat, tak na blogu mám o téhle knížce recenzi :)
    Kamarádka četla Slepou vášeň a docela si jí vychvalovala.. :) tak se k ní snad taky někdy dostanu.
    Jinak- chtěla bych tě upozornit, že ačkoliv tvoříš tohle video bez obličeje (což chápu, člověk by měl být na internetu trochu opatrný), tak je tam docela dobře vidět odraz tvého obličeje v jedné knížce.. :D
    A co se týče Hostitele, tak ten bez komentáře... toho já úplně zbožňuju. Byla to první knížka, na kterou jsem psala kdy recenzi a nedám na ní dopustit. I když byla malinko zdlouhavá, stejně to téma bylo vážně úplně přesně podle mého gusta. Hrozně se těším na ten film!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoojky! Nenasytnou jsem nikde neviděla, ale určitě si ji taky koupím :) O recenzi vím, zrovna teď si ji jdu přečíst :-)) To s tím obličejem vím, ale není to tam zase vidět úplně, takže je to ještě celkem v poho. Já bych se klidně ukázala, ale mamka mi to zakázala, tak nechci porušit slib :-D
      A Hostitel je vážně úžasnej.. mně ta délka ani tak nevadila, knížka se četla fakt hodně dobře :)

      Vymazat
  6. Hostitel je naprosto super. Stejně jako Meg Cabot. Moje oblíbená autorka. Teď momentálně mám od ní nejoblíbenější Jak začíná láska. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Podľa toho videa vyzeráš ako taká milá osoba!:DD A tie knihy od Meg Cabotovej, to bolo hádam nekonečné :D :D Ale všetky ti závidím, o väčšine som ani nepočula... Meg musí písať naozaj v riadnych kvantitatívnych množstvách :D :D

    OdpovědětVymazat
  8. Týý brďo! Tolik knížek a tolik knížek od Meg Cabot, kterou mám ráda. Nebudu zapírat, závidím ti, moje peněženka je hodně prázdná, takže budu muset zabrousit do naší knihovny, ale to není ono. :( No, nic jiného mi nezbývá...

    OdpovědětVymazat
  9. Holka moje, já ti závidím! Tvoji knihomolskou rodinu! Naši nejsou sto pochopit proč tolik utrácím za knihy....

    OdpovědětVymazat
  10. Hostitele závidím taky už nějakou dobu uvažuji, že si tu knihu pořídím. Na velikosti nezáleží jsem před pár dny dočetla a i zjistila, že, jak je u mě zvykem, jsem si místo prvního dílu pořídila poslední :-) Takže dnes mi přišla velikost XL, jinak jsem taky četla úspěšnou smolařku ve velkoměstě a ani jsem nevěděla, že je to druhý díl... :-) Jinak mě zaujala náhradnice !!!

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com