pondělí 4. dubna 2016

ADOPTUJ A ZACHRAŇ ŽIVOT ♥ NÁŠ PSÍ PŘÍBĚH

Ahoj, všechny Vás vítám u videa, které si troufnu označit za to nejdůležitější pro mě. Chtěla jsem ho natočit už dva roky- teď si říkám, že je dobře, že jsem to neudělala, protože se za tu dobu změnilo hodně věcí, však uvidíte sami :-) Video vychází 4.4.2016 schválně, protože dnes je to přesně rok, co jsme si domů z útulku dovezli to nejúžasnější stvoření- Toníčka.
V tomto videu bych Vám ráda ukázala naši psí cestu a taky bych chtěla, aby posloužilo jako motivace k adopci psů- nic krásnějšího není a já nezažila nic, co by mě u srdíčka více zahřálo. I kdyby toto video oslovilo jen jednoho človíčka a vnutklo mu do hlavy myšlenku o adopci, u mě splnilo účel a poslání, se kterým jsem ho dělala. Pokud máte doma nějaké chlupáčky, společně se smečkou moc zdravíme! Přeju příjemnou podívanou :-)
NEKUPUJ ♥ ADOPTUJ :-)

4 komentáře:

  1. Skvělé video! A mohu podotknout, že jsi úspěšně změnila mé plány, chtěla jsem si v průběhu roku pořídit pejska a jak jinak - uvažovala jsem nad "novým", ale myslím, že to ještě hodně přehodnotím a kouknu se v okolí na útulky a jejich pejsky.
    Nemyslím si že budu jediná, kdo svůj názor změní. Video je opravdu krásné a přesvědčující, doufám že se pejskům bude dařit nadále! ^^
    Plno psí lásky, přeje Mrs. Jungová! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Opravdu pěkné video. Máš štěstí že můžete mít doma tolik pejsků. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, úplně jsi mě dojala, ale rozbrečela jsem se až u Toníčka. ♥

    KRÁSNÉ VIDEO!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak vidím, že nejsem jediný blázen na světě. kdybych mohla, mám doma všechny opuštěné zvířátka. každou chvíli dotáhnu domů kotě, psa a před lety dokonce fretku. Můj přítel to moc neakceptuje, takže většině se snažím najít nový domov, ale třeba fretku jsem měla pět let, kocoura už mám 19 let atd. Teď mám jen jednoho psa a jednoho kocoura, což je kvůli mé velké vytíženosti, ale jek dodělám obě školy a trochu se zaběhnu v práci, hned se můj zvěřinec rozroste. http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com