středa 6. ledna 2016

MĚSÍČNÍ NEJ ✰ ŘÍJEN + LISTOPAD + PROSINEC 2015

Ahoj, všechny Vás zdravím u nového videa. Po dlouhé době Měsíční nej alias přečtené knihy. Rozhodla jsem se spojit poslední 3 měsíce roku 2015 dohromady a musím říct, že se mi sešla naprosto parádní sbírka knih. Za zbývající rok mi ještě chybí dotočit 3 Chvástačky a pak už se můžu naplno věnovat roku 2016- všechny "resty" budu mít hotové, jupí, už se na to těším!:) . No a jaké knihy ve videu najdete? Dívka od vedle, Po sezoně, Polámané panenky, Zvěrolékař na blatech, Pátá vlna, Osudná třináctka, Izolovaný, Saeculum a Ross Poldark- Návrat domů. Přeji příjemnou podívanou! :-)

2 komentáře:

  1. Moc hezké video. :) Vždycky se na nějaké od tebe ráda podívám. :) Četla jsem Pátou vlnu a nemůžu si ji vynachválit, je to jedna z nejlepších dystopií. Škoda, že jsem se ještě nedostala k druhému dílu, ale už brzy. :) Jinak, jsem četla ještě Saeculum, ale to už je dost dlouho. Ale i ostatní knížky jsou moc pěkné. :) Díky za doporučení.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj video se mě moc líbilo a těším se na další už aby byly a z těch knížek už mám zamluvené Polámané panenky,a od toho Paterssona čekám na šestý cíl čtu to popořadě tak se těším,a zkusím toho Izolovanýho to jsem zvědavá kdyby tak bylo víc času na čtění vid!!!Děkuji za tipy a těším se na vše co natočíš,napíšeš Petra

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com