neděle 31. ledna 2016

ČTENÍ S MAMINKOU ✰ LEDEN 2016

Ahoj! Všechny Vás vítám u nového formátu videa, u nové rubriky Čtení s maminkou. Uff, kde začít :-) Má mamka je vášnivá knihomolka a můj čtecí parťák- což už asi víte :-) Koncem prosince mě napadlo, že by také mohla natáčet! Ani nemůžu věřit tomu, že to opravdu vyšlo! :) Je tedy pravda, že před natáčením chudinka měla strašnou trému a sama si myslí, že se Vám to nebude líbit. Já si myslím, že je to naprostá PECKA, protože mluví krásně přirozeně a mně osobně se to tedy moc líbí :-)) Určitě nám oběma dejte do komentáře vědět Váš názor- byla by to skvělá podpora pro mamku k dalšímu natáčení :-)


Knihy o kterých mamka ve videu mluví:
- Izolovaný
- Rosiin sladký krámek snů
- Báječné nakupování v Hollywoodu
- Spouštěč

15 komentářů:

  1. Zdravím maminku a volám - točte! :-D To se všechno naučíte - mluvit bez pomlk, vědět přesně, jaká slova použít, jak se hýbat/nehýbat. Jako začátek to ale bylo hodně kvalitní!

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě pokračujte dál, obě dvě, u vašich videí si vždycky odpočinu:-) A jsem moc ráda za vaše komentáře ke knihám .-)

    OdpovědětVymazat
  3. Pozdravuj maminku a řekni, že se jí první natáčení vydařilo! ^^ Těším se na další video :)

    OdpovědětVymazat
  4. skvelé :) pusobíte prirozeně a vas popis knih je velice přesný a dobrý , preju další skvele mesice :) je az obdivuhodné jak svoji dceru podporujete

    OdpovědětVymazat
  5. Také se přidávám ke všem pochvalným komentářům. Video se mi velice líbilo, samozřejmě, že malá nervozita tam vidět byla, ale napoprvé je to pochopitelné. Navíc máte kolem sebe takovou pohodovou a milou auru, což je to nejdůležitější. Jen tak dál a už se moc těším na příští měsíc :)
    Mějte se obě krásně, Simča

    OdpovědětVymazat
  6. Fajn nápad, tvoje maminka ti skvěle sekunduje a je ti dobrou parťačkou ve čtení. Projekt se mi moc líbí a budu se těšit na další videa.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, maminka umí moc hezky a příjemně mluvit do videa. Je vidět, že máte stejné geny :) Doufám, že další video bude dřív než až 29.2. Už se těším až knížku Rosiin sladký krámek snů doporučím mojí mamce. Díky za info. Mějte se hezky.
    Irča

    OdpovědětVymazat
  8. Super video, moc mě bavilo! Mamince vyřiď, že jí to jde - tréma vůbec nebyla vidět. :) Těším se na další díl!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, video bylo super! Chtěla jsem jít spát, ale nemohla jsem, dokud ho neuvidím. Doufám, že bude slíbený 2.díl ;)

    OdpovědětVymazat
  10. ani není poznat ze nataci poprve :-D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj moc pěkné video jen tak dál určitě si přečtu Izolovanýho,Rosiin sladký krámek snu a Spouštěč už se moc těším na další video fakt super Mějte se pěkně a už se moc těším na další Petra

    OdpovědětVymazat
  12. Páni! Maminka byla vážně skvělá :) Moc ráda koukám na tvá videa, a teď ještě raději :) Jste obě super :)

    OdpovědětVymazat
  13. Maminka je naprosto úžasná! Moc jí tleskám, že do toho šla a točte dál! Běhal mi mráz po zádech a mám slzy v očích. Opravdu videjko, co pohladí po dušičce! Krásné, maminka mluví skvěle!

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com