úterý 28. července 2015

BOOKSHELF TOUR aneb NAŠE KNIHOVNA ♥ 2.část

6 komentářů:

  1. Ahoj, no co to slyším? Ty nečteš Kinga? (tak jsem se těšila, že tam bude kompletní dílo) :-D Honem to naprav - je úžasný a žádní démoni tam nejsou (nebo jsem na ně aspoň nenarazila). Dlouhý pochod je fakt super, Řbitov zvířátek, Osvícení (duchařina!!!!!!!), Misery... Mimochodem k thrillerům bych doporučila vyzkoušet Clive Cusslera a Childa s Prestonem, pokud ses do nich ještě nepustila. Dan Brown k Tobě nezavítal? Jdu koukat dál. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Zdá se mi to, nebo je minimálně u Elisabeth Chadwickové slyšet zaostřování na knihu? :D A souhlasím s Danou, King je skvělý spisovatel, měla bys ho začít číst.

    OdpovědětVymazat
  3. Odkaz Stonehange je povedená knížka, sice si už přesně nepamatuji děj, ale líbila se mi - někdy si budu muset tu knihu pořídit a dám si re-reading. :) Mně morče rozkousalo část Destrukčního deníku - jo, je to Destrukční deník, ale stejně je to knížka. :D A já absolutně nechápu, proč jsem si ho kupovala, co už, no. :D

    Hrozně moc jsi mě nalákala na Lisu Jacksonovou. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Někdy musíš přemluvit maminku ke společnému natáčení :) doufám, že až budou moje holky větší, tak budem taky takové kamarádky a čtenářky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opět skvělé video. Je sice pravda, že jsou ta videa o knihovně dost dlouhá, ale stejně mě baví na to koukat. Určitě se pusť do dalších dílů. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc všem děkuji za krásné komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com