sobota 25. července 2015

BOOKSHELF TOUR aneb NAŠE KNIHOVNA ♥ 1.část

5 komentářů:

  1. Ahoj Iroušku! :-)
    Skvělé video, moc se mi líbilo a zase jsi mne nalákala na spousty knih. Právě teď čtu (na Tvé doporučení) od Erskinové Dům ozvěn! Jsem teprve na straně 24, ale Barbara píše tak příjemným stylem, že už teď vím, jak moc se mi bude líbit! Malinkatého kreténa jsem tento týden dostala jako recenzní výtisk a jsem na něj moc zvědavá. Knížky Robin a Robin druhý a jeho rodina jsem už četla a moc se mi líbily...
    Už se těším na další pokračování Tvé knižní výpravy a jsem zvědavá, jaké skvosty, díky Tobě, objevím příště. Měj se krásně! Katka

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Irčo,
    tvé video se mi opět velmi líbilo a vydržela bych se dívat i mnohem déle, ale stejně myslím, že rozdělení bookshelf tour na několik částí je dobrý nápad. Od Barbary Erskinové jsem zatím nic nečetla, ale asi si už něco přečtu, protože o ní mluvíš strašně hezky. Myslíš, že mám začít hned od Nejtemnější hodiny nebo spíše něčím jiným?
    Užívej si prázdniny!!! Simča

    OdpovědětVymazat
  3. To je opravdu velké množství knih na to, že je to zatím jen jedna z mnoha knihovniček u vás doma... :) Některé znám, ale většinu jsem nečetla. Moje mamka je také velkou milovnicí Barbary Erskinové a Joy Fieldingové, četla od nich snad všechny knihy a pořád se mi je snaží procpat, takže musím nějakou knihu zkusit (zatím jsem četla jen Ještě mě nezabíjej - dvakrát :D), asi by si naše mamky v literárním vkuse rozuměly. :) Pár knih mě zaujalo a napsala jsem si je "na potom", ale sama jich mám doma tolik, co jsem nečetla, že to stejně nikdy nepřečtu vše... Jak říkáš - času je málo a knih tolik. Každopádně super video, jsem ráda, že ses do té knižní tour pustila, takže jen tak dál, Iroušku :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, od Mary Higgins Clark máte dvakrát i Na viděnou. :-) Video se mi moc líbilo, spousta tipů na další hromadu knížek, které si chci přečíst. Těším se na další část. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji moc všem za krásné komentáře! :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com