čtvrtek 28. května 2015

DÍTĚ ČÍSLO 44 || TOM ROB SMITH || PŘEDPREMIÉRA V PRAZE 24.5.2015

Ahoj, vítejte u nového videa!
A tentokrát je toto video o úžasné předpremiéře filmu DÍTĚ ČÍSLO 44 a o ještě lepším setkáním se samotným autorem knihy - TOMEM ROBEM SMITHEM. Bylo to úžasné a nikdy na tento den nezapomenu... užijte si video ♥ :)

8 komentářů:

  1. Jsem hrozně ráda, že ses vrátila a natáčíš i vlogy. Tohle video bylo krásné, takové milé a já se u něj celou dobu musela usmívat. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám hroznou radost, že o filmu mluvíš tak pěkně, co jsem se vrátila, tak čtu na CSFD samé hnusné komentáře a myslím, že to si ten film nezasloužil

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě ty hnusné komentáře zaskočily... Já se přiznám, že včera jsem dočetla knihu (když jsem byla na filmu, byla jsem zhruba na straně 100) a kniha je nepřekonatelná, oproti ní je film vážně slabý odvar... ale když ho nesrovnávám s knihou, líbil se mi moc a taky myslím, že si tak škaredé komentáře rozhodně nezaslouží..

      Vymazat
  3. Krásné video a Toníček (snad si ho nepletu s jiným členem smečky) je úplná filmová hvězda! :-) Nebo manekýn? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to Toníček!♥ Moc děkuji za krásná a milá slova, všechna mu vyřídím!:)

      Vymazat
  4. Knihu jsem nečetl, film jsem neviděl. A měnit to ani nehodlám. Ale proč píšu; strašně se mi líbí, že vydáš video s babičkou. Někdy mám pocit, že dneska se lidi za své prarodiče, ale i rodiče stydí - skoro jako by chtěli růst ze země. Přitom rodinné vazby jsou důležité a je celkem depresivní vidět, jak je dnešní společnost násilně zpřetrhává. Určitě pokračuj; jak ve videích, tak ve výletech s příbuznými :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dlouhovlásku! Moc děkuji za krásný a milý komentář :o) Za babičku a ani za nikoho jiného se rozhodně nestydím - spíš naopak - jsem na ně pyšná:) Děkuji za komentář!:)
      PS: kdyby sis to přece jen rozmyslel, kniha je geniální a fakt stojí za to!:)
      Měj se hezky:)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com