neděle 1. března 2015

MĚSÍČNÍ NEJ ✰ LEDEN + ÚNOR 2015

Ahojky, všem Vám přeju krásný nedělní večer! :-)
Dneska jsem se hodně učila (matiku), ale odpoledne jsem si našla čas i k natočení dvou videí, z čehož jedno - Měsíční nej - jsem stihla večer i sestříhat :-) V lednu jsem moc knih nepřečetla, ale v únoru jsem měla štěstí na samé skvosty, tak se na to pojďme společně podívat :-)
Mějte fajn večer a do nového týdne vstupte tou správnou nohou! :-)

19 komentářů:

  1. Ahoj. :) Květy z půdy jsem četla nedávno a taky jsem zjistila, že je i film, na který jsem se včera podívala, tady máš odkaz: http://ulozto.cz/x4BNueW4/flowers-in-the-attic-kvetiny-v-podkrovi-2014-en-avi. Ten název filmu je trochu jiný a taky mi chvíli trvalo, než jsem film našla. Abych pravdu řekla, tak je to ve filmu dost osekané, konec je trochu jiný, než v knize, no prostě na knížku ani z daleka nemá, ale obsazení herců se mi strašně moc líbilo, takže po téhle stránce jsem si to moc užila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, díky moc :-) Každopádně ono je to v angličtině a má angličtina není natolik dobrá, abych tomu já rozuměla :D Každopádně děkuji! :-)
      My jsme s mamkou už viděly tu původní verzi - ten film je nějak z roku 198..něco a ten se mi líbil moc! Akorát ten konec byl naprosto jiný :D :)

      Vymazat
  2. Ahoj Rodaw. Tvoje videa jsou prostě úžasny. Květy z půdy jsou naprostá pecka, už jsem celou pentalogii četla před několika lety a byla jsem nadšená. Jinak na Collete mám úplně stejný názor. Tuto tématiku mám "ráda", ale toto se opravdu nedalo a dokonce se mě nelíbil ani ten film.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! To jsem strašně moc ráda, že nejsem jediná, kdo to tak má :-) Květy z půdy jsou ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ, ÚŽASNÉ! Tak moc se těším, až se pustím do dalších dílů! Fakt hrozně hrozně moc :-)
      Colette - to bohužel fakt nešlo .. knihy většinou často neodkládám, ale tady to fakt jinak nešlo..
      Děkuji za komentář, měj se moc krásně!:)

      Vymazat
  3. Jan Ča :)
    Ahoj Rodaw ! :D Jak vidím, máš na sobě dárek od Ježíška (Edíka :D) . Jako vždy bylo video úžasné...u tvých videích jsem schopná vydržet i dvě hodiny a vůbec mi to tak nepřipadá :D Měj se hezky a hodně štěstí do maturity :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jan Čo já Ti tak děkuji za všechny krásné komentáře a zprávy! Jsi fakt skvělá :-)
      Jj, v tomto videu jsem měla šperky od Edana, jsou moc krásné :) A já prostě miluju modrou barvu!:)
      Děkuji moc :-) Štěstí budu potřebovat, ale tak snad se podaří, moc bych si to přála...

      Vymazat
  4. Ahoj Rodaw, moc pěkné video! :)Nejtemnější hodina se mi líbila, jak už jsem ti psal a Život jedna báseň čte moje mamka, tak čekám až si to budu moct přečíst. :) A Květy z půdy a Ohnivý ostrov si určitě přečtu:) Teď čtu Řekni vlkům, že jsem doma, četla jsi to? Měj se hezky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky! :-) Nene, knihu Řekni vlkům, že jsem doma jsem nečetla a ani knížku nemáme doma :-) Ale knížka má fakt nádhernou obálku!!!
      Děkuji za nádherný komentář! :)
      PS: Já jsem prostě tak strašně ráda, že se Ti Nejtemnější hodina líbila!!!

      Vymazat
  5. Skvelé video ako vždy Rodaw.Nejtemnějšíu hodinu si chcem vďaka tebe prečitať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-) Nejtemnější hodina - oh, moje srdcovka ... jestli do knihy půjdeš, určitě mi napiš, jak na Tebe kniha zapůsobila! :)

      Vymazat
  6. Ty jsi snad jediná youtuberka, která přidává dlouhá videa, na které se vždy dodívám s radostí :) těším se na další!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj! Květy z půdy a Nejtemnější hodinu už mám doma:). Zatím se prokousávám Tajemstvím letního odpoledne (mrkni na anotaci, mohlo by se ti to líbit) a zítra se zajdu registrovat do Mahenky a koupím si Maťana:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky Adri! :-)
      Tajemství letního odpoledne - vím o tom, děkuji za tip :-)
      Pak mi určitě dej vědět, co na Květy z půdy a na Nejtemnější hodinu říkáš! Měj se krásně :)

      Vymazat
  8. Drahá Rodaw, další skvělé video, u kterého jsem se usmívala a zároveň zajímavé tipy na knihy. Zase jsi mě inspirovala, uvažuji o natočení podobného videa - povídání o knihách, které jsem četla a názory na ně. :-) Jsi prostě skvělá a zlatíčko....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni děkuji strašně moc! :-)
      Kdyby jsi zase natočila nějaké video, byla bych nejšťastnější na světě, však víš, jak mám Tvá videa ráda! Takže pokud budeš mít chuť, hurá do toho! :)
      Měj se krásně, mám Tě ráda :)

      Vymazat
  9. Ahoj,další dobré video u kterého jsem se inspirovala co si mám přečíst.Já už bohužel na knihy nemám moc času,v lednu jsem jich přečetla asi jenom 9 a nejvíce se mi líbila kniha Bez naděje od Collen Hooverové a Selekce :).Kniha Květy z půdy mně docela zaujala takže se rozhodně ve volném času skočím podívat do knihovny zda ji mají :).

    monas13.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JENOM 9 knih? Wow.. to by byl u mě rekord! Já čtu hrozně pomalu :( :D K některým pasážím se během čtení třeba i vracím :-) Květy z půdy jsou super, moc doporučuji! Měj se krásně :)

      Vymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com