úterý 6. ledna 2015

Měsíční Chvástačka || ŘÍJEN 2014

Ahoj, ahoj, všechny Vás zdravím! :)
Tak už tu máme leden. Myslím, že je pro hodně lidí hektický a náročný, protože je zkouškové/pololetí ve škole. Já toho teď mám opravdu hodně, ale může za to hlavně blížící se maturita. Z tohoto důvodu na blogu budu (asi určitě) méně aktivní ... Chodím na docela náročnou školu a upřímně mi teď to učení celkem dává zabrat :-D
Ale já veřím, že to zvládnu a potom na Vás budu mít hromadu času! ♥ :)
Co po gymplu ještě přesně nevím, možná vysoká, ale asi spíš vyšší odborná škola, ještě to musím promyslet :)
Teď ale pojďme na dohánění restů z roku 2014, POJĎME SE SPOLEČNĚ VRÁTIT :)

5 komentářů:

  1. Já už mám teda po maturitě, takže nedostatek času úplně chápu :-) Ale přece jen by mě zajímalo, stihneš během tohodle týdne lákačku? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Cizinku by som si rada prečitala ale bohužial nikde sa neda zohnať.Vzkaz v lahvi je skvelá kniha,k filmu som sa zatiaľ nedostala :) A ja mám už tiež po maturite takže ta uplne chapem že teraz absolutne nič nestihaš a som zvedavá čo dalej po maturite,daj vedieť ako si sa rozhodla :) nepremyšlala si nad veterinou alebo tak podobne.Niekedy si to spominala v jednom videu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné video, i když už je to tak dávno... V říjnu jsem teprve s blogováním začínala, ale přečetla jsem Jestli zůstanu, Labyrint a Selekci :)

    OdpovědětVymazat
  4. Cizinku mam v tablete clovece som nevedela ze to az taka hruba kniha je :-D Prosim ta dalsi diel je ta Vazka? Alebo ako to ide porade? Manzelovo tajomstvo mam doma ale este som sa pon nedostala, ale pocuvam samu chvalu tak dufam ze ma nesklame :-)

    OdpovědětVymazat
  5. krásné knihy. Cizinku jsem si objednala, začala jsem se dívat na seriál a totálně jsem si to oblíbila, takže knihy jsou nutnost :-) navíc když vím, že už jsou prakticky nesehnatelné. Moc děkuju, protože jsem si objednávala z odkazu od tebe :-)
    Vzkaz v láhvi mám také, Sparkse zbožňuji, takže se těším na další jeho dílo, které je vlastně první, co jsem viděla zfilmované již před mnoha lety. Pekáč buchet mám také doma a četla jsem a líbilo se mi to. Ale listy mi naštěstí nevypadaly.

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com