sobota 18. října 2014

Týden s knížkou ✰ 46 (+ Rakousko s babičkou :) )

Ahoj, všem přeju krásné sobotní odpoledne! Původně tu mělo být video už včera, ale kvůli technickým problémům je tu nakonec až dneska. Snad se bude líbit! Mějte krásný den:-)
PS: Týden s knížkou bude pravidelně, každý PÁTEK :)

6 komentářů:

  1. Pěkné video :-) Právě tento týden jsem si taky koupila Bíleho tesáka, máme ho v povinné četbě tak proto :D A Kořist si chci taky koupit . Jinak teď čtu Dceru kostí a dýmu a zatím se mi to líbí. Těším se na tvoje další video! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máte, že máte Bílého tesáka v povinné četbě, my ho tam nemáme :( Je to skvělá knížka! :)

      Vymazat
  2. Skvělé :) moc jsem se na tvá videa těšila.. dej za mě Vilíkovy pusu... zítra náš Ronny má narozky a je mi strašně smutno, že to sním oslavit nemůžeme. :((

    OdpovědětVymazat
  3. Úžasné informativní video. Je krásné, co všechno pro zvířátka s mamkou děláte - kéž by bylo takových lidí více, kterým není osud zvířat lhostejný :-)
    Bílého tesáka jsem četla o prázdninách a líbil se mi ještě více, než jsem zprvu předpokládala.
    Já zrovna ču cizinku a jsem z ní nadšená. Ke knize mě přivedl seriál a musím konstatovat, že jsou v něm jen nepatrné rozdíly oproti knižnímu příběhu. A úvodní skladba seriálu je nádherná ♥

    OdpovědětVymazat
  4. moc pěkné video :-) i když se na něj dívám se zpožděním, tak doufám, že Vilíkovi je snad líp - nebo mu bude líp, každopádně vám držím pěsti!

    na Kořist jsem taky moc zvědavá. a ten sestřih z Rakouska je super, moc pěkné. a ta průvodkyně je podle mě pěkná... ehm. už se těším na další videa ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com