sobota 20. září 2014

3x Labyrint:Útěk → SOUTĚŽ [do 11.10.2014]

Ahoj, všem přeju krásný večer, dneska budeme soutěžit!! :-) ♥
Můžou se zapojit jak Češi, tak Slováci:)
Všechno, co mi máte napsat do komentáře se dozvíte ve videu.
A tady jsou dobrovolné "aktivity", které dělat nemusíte, ale pokud je uděláte, tak budu mít hroznou radost ♥
• Stát se pravidelným čtenářem tady na blogu :-)
• Dát like na facebookovské stránce: https://www.facebook.com/Knihankov
• Dát hlas v soutěži BLOGTALENT:  https://www.facebook.com/blogtalent?fref=ts (více info najdete přímo ve videu)

95 komentářů:

  1. Ahoj :) můj e-mail : zuzankaruza@seznam.cz
    a k otázce :) : Zatím jsem v posledním ročníku zš a dál se chystám na konzervatoř (i když z talentových zkoušek mám noční můru už teď ). Je to můj (zatím nesplněný) sen.

    OdpovědětVymazat
  2. gabikaszentandrasiova@gmail.com
    Pracujem v gastronómii.
    Je to úžasná ale zato aj ťažká práca ktorá sa musí robiť z láskou. Preto milujem svoju prácu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj :)
    Můj mail je pokorna-michaela@email.cz
    Tvůj blog sleduju pravidelně, lajkuji a následuji už dávno vše co jde (samozřejmě i na Blogtalentu jsem zahlasovala) a musím říct, že máš strašně milý blog. I ty sama (i na blogu i naživo na srazu) působíš strašně sympaticky a moc ráda tě sleduji :)
    Um, jinak k té škole. Chodím do druháku na šestiletém gymplu = 9. třída. Jenže má to menší háček, chodím na šestiletý německý gympl. A ne, doopravdy nejsem blázen a nemám ráda němčinu, vlastně tam chodím jen kvůli rodičům.
    První dva roky se při mém typu studia vyučuje 9 (chápeš? Tak strašně vysoké číslo, že je mi z toho špatně od žaludku jen to napíšu :D) hodin němčiny týdně a od třeťáku začne vyučování v němčině. Jenže na konci druháku nás všechny čeká složení jakési "maturity" z němčiny. Brr. Normálně si budeme jako při maturit tahat otázky a před komisí je odříkávat, také budeme popisovat otázky a samozřejmě nás nemine ani test písemný. Už teď je mi zle.
    A úplně nejhorší na tom je, že nevím jestli si přeji pokračovat dál v češtině nebo v němčině. To mě celkem ničí, to že sama nevím co chci a potřebuji to zjistit do konce roku...
    A s mým budoucím povoláním to taky není úplně jistý. V podstatě vůbec netuším co chci dělat.
    Celkem by mě bavila doktořina, ale pouze jen ta "finální" práce, rozhodně vím, že bych medinu nikdy nezvládla. Dále se mi jako "finální" práce líbí lékárnice/magistra, což bych měla dobré jelikož babička vlastní lékárnu, takže pracovní místo bych měla vždycky, jenže naše chemikářka se nedá popsat jinými než sprostými slovy, takže studovat něco s chemií můžu rovnou dopředu vzdát.
    Brala bych i zdravotní sestru, jenže mamka (bývalá zdravotní sestra) by mě, jako sestru hnala z domu, takže i tato možnost padá.
    A pak jsou tu poslední dvě možnosti. Ta první je něco s dějepisem, ten jsem měla vždy ráda, akorát vlastně netuším, co vlastně s dějepisem můžu dělat za práci kromě dějepisářky :D
    No a ta druhá možnost je to, že pokud se někdy dohrabu ke skutečné maturitě a budu pořád studovat náš "veleúžasný" gympl, tak s maturitním vysvědčením dostanu do ruky rovnou i papír, že mám hotové překladatelské zkoušky z němčiny, takže moje poslední záchrana je dělat překladatelku.
    No, ale kdo ví, třeba jednu budu kydat hnůj slonům, nebo poletím na Měsíc, to nemůžu vědět :D.

    OdpovědětVymazat
  4. andrea.miskocowa44@gmail.com
    Tak ja chodím do 3. ročníka na gymnáziu :) Je to celkom drina, ale pribudla nám filozofia, ktorá ma nejako chytila a taktiež v dejepise preberáme 1. sv. vojnu, čo je myslím už záživnejšia téma ako pravek :D :)
    Ako voliteľný predmet som si dala matiku, no predsa len ešte nie som pevne rozhodnutá, či si ju vyberiem aj do 4. ročníka, pretože uvažujem aj na editorstvom, čo k sebe teda veľmi nejde :D ale snáď sa za tento pol rok už nejako rozhodnem :)

    OdpovědětVymazat
  5. j.mandragor@gmail.com
    Aktuálně studuji šestým rokem na gymnáziu. Rozhodla jsem se, že zkusím přímačky, když jsem z naší základky, která je jen do páté třídy, měla jít na jinou, na kterou se mi vůbec nechtělo. Nějakým omylem se stalo, že mě přijali. I hned šlo mé vysvědčení do kopru - do konce páté třídy samé jedničky a od té doby už se to alespoň bez dvou trojek neobešlo... Když jsem měla jít na gymplu do prváku, chtěla jsem přestoupit na uměleckou školu, kterou tou dobou navštěvoval i můj bratr. Rodiče mi však odmítli podepsat přihlášku s tím, že je ten gympl užitečnější...
    Upřímně mě to ale vůbec nebaví, učíme se takových zbytečností... Jen pár učitelů, co jsou fajn a má milovaná třída mě tam drží nad vodou.
    Až konečně dostuduji gympl, chtěla bych jít pravděpodobně na FAMU, obor fotografie. Avšak jak už jsem se doslechla, je minimální pravděpodobnost, že bych se tam dostala a tak plánuji dělat příjmačky i na fotografickou střední v Brně, která údajně docela stojí za to.
    Takže tak asi k mému vzdělání. :)

    Měj se krásně!

    Ps.: Děkujeme za soutěž ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) Som v predposlednom rocniku na zakladnej skole,cize sa mi to pomaly ale isto krati. ;( Nie som velmi nadseny,pretoze odist zo skoly kde ste stravily 9 rokov svojho zivota,je fakt tazke.:) Bude mi to chybat. Hlavne ti skveli ludia! :) Po zakladnej budu moje kroky smerovat zrejme na hotelovu akademiu. :) Som stastny,pretoze ma caka vela novych dobrodruzstiev! kontakt - robert.karsa@centrum.sk

    OdpovědětVymazat
  7. luboshko77@gmail.com
    Tak ja som kooonečne skončil strednú školu, nezostáva nič len sa prebíjať "skutočným" životom , moja hlavná priorita nájsť si prácu (=peniaze na knižky :D ) a spraviť skúšky na vodičák :)

    OdpovědětVymazat
  8. E-mail: Stella56@seznam.cz
    Takže já teď studuji Obchodní akademii obor Ekonomické lyceum a upřímně trochu lituji. Jediný předmět, který mě fakt baví je tam Psychologie a právě tu bych i chtěla dále studovat (pokud se dostanu na Vysokou :) ) Vím, že je velmi těžké se na tento obor dostat, ale zkusím to a třeba to vyjde. :)
    Jinak strašně děkuji za soutěž a přeji ti, ať se ti daří a dál dělej co tě baví. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj:) Chodím do sexty na gymnázium a i když na svojí školu často nadávám, vlastně jí mám ráda a určitě bych jinde studovat nechtěla:)) Zatím ještě nejsem úplně rozhodnutá, co bych chtěla dělat dál, ale uvažuju nad učitelkou dějepisu. To je můj neoblíbenější předmět!
    Můj mail je: 219katka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. ivetkajanouskova@centrum.cz

    Ahoj, moc se mi líbí tvůj blog a dnešní soutěž mi udělala velikou radost. Je to takové malé zpestření tohoto deštivého dne. I když vím, jaké štěstí v soutěžích mívám, tak to musím zkusit :D
    Chodím na gymnázium a nyní jsem již v obávaném čtvrtém ročníku. Což znamená spoustu povinností, otravností a málo odpočinku. I přesto jsem se zatím nedostala do fáze, že bych se zhroutila nebo začala číst povinnou četbu. Hodně ráda čtu, ale mezi mé knižní miláčky povinná četba rozhodně nepatří (škoda...bylo by to hned jednodušší). Škola mě spíše nebaví než baví. I přesto, že mi ty nejhorší předměty odpadly (fyzika, chemie,...), jsou tu předměty, které jsou vyčerpávající.
    V budoucnu bych chtěla zkusit vysokou školu zaměřenou na humanitní obory. Třeba žurnalistiku, historii, češtinu a nebo psychologii. Napadla mě i umělecká škola, ale je hodně těžké se tam dostat a já ani nechodím na žádné přípravné kurzy. Takže tato možnost odpadá. Snad mě někam vezmou a bude to OK. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Muj email je : bookmakemehappy@gmail.com
    jsem ted předposledním ročníku SOU Domažlice-Gastro ve škole mě to baví :) máme tam fajn třídu, do práce chodím pomáhat rodičům do kavárny tak to je ten důvod proč SouDomažlice a taky jim pomáhám s obchodem a vůbec mi ta ta práce nebví.. vůbec nestíhám svůj volnej čas a školu ale stím se člověk musí poprat .
    Toje videa miluju už strašně, strašně dlouho a jak jsem se na ně furt koukala tak se ti změnil i tvůj přízvuk který se mi nejvíce libil. A dám si hlas do soutěže,protože si to zasloužíš :)

    OdpovědětVymazat
  12. abookshelfcorner@email.cz
    Chodím na anglické gymnázium, kde se jako druhý jazyk učím španělštinu. Prvním rokem mě bavila, ale měla jsem nejspíš zůstat u němčiny, ke které se chci stejně vrátit. Jako další jazyky bych si hrozně ráda zvolila italštinu, francouzštinu, nebo možná ruštinu. U jazyků zůstanu a chtěla bych studovat literaturu, možná dějepis, ale baví mě taky umění, takže v tom nemám úplně jasno. Blíží se mi výběr seminářů, takže budu muset zapřemýšlet, jaký obor si vyberu :-)

    OdpovědětVymazat
  13. lenisek01@gmail.com
    Já tento měsíc nastupuji na VOŠ do Prahy na obor Projektové řízení. Jsem ráda, že mě na poslední chvíli vzali, protože jsem si ještě říkala, že bych mohla rok vydělávat a do školy bych se přihlásila až za rok, každopádně jsem se zkusila přihlásit a ono to vyšlo. Vzhledem k tomu, že je to dost obecný obor, tak bych se mohla ucházet i nějakou práci v nakladatelství, kde bych tedy v budoucnu moc ráda pracovala. :)
    Samozřejmě jsem tvůj velký fanoušek a pokaždé se těším na každé tvé další video či příspěvek na fb. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Jsem v 9. ročníku na ZŠ Vnorovy. Ne že by se mi tam nějak extra líbilo, ale myslím si, že škola není nikde žádný med. ;). A co se týče toho, co bych chtěla dělat v budoucnu... taky bych to ráda věděla :D :/. Jediné moje zájmy jsou knihy a sport (v tom zrovna velkou budoucnost nevidím), takže jsem úplně bezradná. Za chvíli budu muset poslat přihlášku, jenže netuším kam. Asi mi nezbude nic jiného, než zkusit gymnázium.
    Kdybys náhodou měla nějaký typ tak mi klidně napiš: denisavolkova1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Email: tinaspacilova@seznam.cz

    Aktuálně studuji na gymnáziu, jsem v oktávě, takže mě v letošním školním roce čeká maturita (z toho mám noční můžu už teď). Po gymplu určitě chci na vysokou (co taky s gymplem, že), kde mám v plánu studovat obor česká filologie (jazyk a literatura), možná budu zkoušet i anglickou filologii. Největší radost by mi asi udělalo, kdybych se dostala do Olomouce, tam mají zaměření přímo na editorskou práci ve sdělovacích prostředcích - až vystuduji vysokou, chtěla bych totiž pracovat v nakladatelství. :) Jo, jo, práce v nakladatelství, to je můj sen. A jestli mi to jednou vyjde, tak budu nejspokojenější člověk na světě!

    Moc děkuji za tuhle soutěž, je opravdu skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  16. andreatthv@gmail.com

    Takže, ja študujem špeciálne chovateľstvo v Nitre na poľnohospodárskej univerzite a práve som začala tretí ročník. Bude to dosť náročné kedže ma čaká písanie bakalárskej práce, ale na druhej strane sa aj teším lebo ju budem písať o mojich obľúbených gepardoch :)

    OdpovědětVymazat
  17. Letos v září jsem již druhým rokem zasedla do lavice "nejprestižního" gymnázia ve Strážnici - je totiž jediné široko daleko, jak s oblibou zmiňují profesoři našeho ústavu. Navíc se naše škola může jako jediná v ČR pyšnit značkou "ekoškola". Už od základky se ptám, kam vlastně půjdu, co budu dělat, popř. co ze mě bude? Snad jako každý (akorát já se těmito věcmi užírám dřív než většina). Od dětských snů, kdy jsem si přála stát se princeznou či o pár let později učitelkou, zdravotní sestřičkou i prodavačkou, jsem skončila na rozcestí, kdy se rozhoduju, zda se vydat po cestě cizích jazyků nebo se raději zaměřit na přírodovědnou větev, konkrétně farmacii. Kamarádka mi poradila, ať studuju medicínu a pak jdu pracovat do zahraničí, když mám tak ráda jazyky. Ale to mi přijde na mě - průměrně (až podprůměrně) inteligentního člověka - příliš náročné. Závěr raději ponechám otevřený, protože sama stále tápám, hledám... Kdyby tě napadlo ideální řešení nebo jenom pouhá rada, dej vědět. Abych nezapomněla, můj mail je: marie.hoangova@seznam.cz :) A samozřejmě děkuju za soutěž a za všechna ta úžasná videa a články, třebaže je nekomentuju.
    Včera jsem byla v kině na Labyrintu a musím říct, že především z Dylana jsem byla opět naprosto unesená a film jsem si strašně užila, i když jsem se zatím nedostala ke knížce. :)

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, takže... :D můj mail: maruska.friedlojc@gmail.com
    To by byla jedna část úkolu splněna, jdeme na druhou. :)

    Momentálně studuji dvě školy. Ne jako vysoké, ale střední. Jsem na výměnném pobytu v Německu na rok a nechci opakovat druhák, tudíž budu dělat počas studia ještě zkoušky na českou školu, přičemž se mi známky z Německa nikam nezapočítávají. Je to trochu komplikované, ale už to tak je. :D Na české škole se mi líbí, i když bych si přála vypadnout někam na vejšku, protože už jsem tam šestý rok- osmileté gymnázium. Nějak jsem v pětce dostala šílený nápad, že půjdu na gympl, tak jsem tam. V německu jsem taky na gymplu, ale v desáté třídě, takže v prváku, abych všemu rozuměla, a tak podobně, a podobně. Zjistila jsem, že všechno probírají hrozně dlouho a mají to tam takové pomalejší, než oproti české škole, což jsem si vůbec nemyslela... :)

    V budoucnosti bych chtěla být... někdo, kdo pracuje s knihami. Překladatel, korektor, spisovatel, vydavatel, je mi to celkem šumák. Redaktor, žurnalist, novinář... :) musím zkrátka psát. Rukama se neuživím, to jsem příliš velké nemehlo, tak musím hlavou. A prostě MUSÍM psát, jinak jsem v pytli. Chtěla jsem být i letuškou, ale pak přišel blog, knížky, booknerd. :) a bylo rozhodnuto. :3 ^^

    OdpovědětVymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  20. Email: Siposova.Ada@seznam.cz

    Studuju i pracuju :) Momentálně studuju 2.rokem, obor Veřejnosprávní činnost s cílem získat titul MBA. Za sebou mám ekonomickou školu. Pracuju jako účetní v daňové a účetní firmě :) Práce mě moc baví, což je docela paradox, protože na střední jsem účetnictví moc nemusela. Ale ono záleží dost na tom, kam se člověk dostane, jací jsou tam lidi a jaký k tomu mají přístup. Rozhodně bych neměnila. Tu práci miluju. A sem tam si ještě střihnu chystání firemních večírků, firemních akcí či psání firemního časopisu :) Takže dělám, to co mě fakt baví :)

    Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
  21. E-mail: pavkovakarolina@seznam.cz
    Ahoj, momentálně jsem ještě na základce a chystá se nejspíš na gympl. Chtěla bych pote studovat psychologii nebo veterinu :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj
    E-mail: simonna.prudikova@seznam.cz
    Sleduji tě na všem už dávno :) a na tvůj blog chodím asi 5x za den jestli tu není nějaké video :)

    Chodím na Základní Školu v Osové Bítýšce. Chodím tam ráda, protože u nás ve třídě je jak skvělý kolektiv tak úžasní učitelé :)
    I když mi nějaké předměty nejdou tak se na ně i tak těším, protože je ta hodina vždy zábavná :) učitelé neřvou a nejsou protivní. Na naší škole je to prostě super :) a já do školy dojíždím tak že tam jsem i po vyučování a vůbec se nenudím a to jsem ve škole se spoustou učitelů a pár kámoška :)

    V budoucnu bych chtěla pracovat buď jako architektka a nebo jako spisovatelka, protože hrozně ráda píšu. Dřív jsem chtěla být veterinářka, protože miluji zvířata, ale když jsem viděla jak je to těžké tak mě to hned přeškol :) Ale kdo vím všechno se vždy může změnit :)

    Už nevím co dám mám napsat takže končím. TVŮJ BLOG JE PROSTĚ SUPER :)

    OdpovědětVymazat
  23. Milá Irenko:-)
    děkuji za hezkou soutěž. Tebe i Knihánkov mám moc ráda, velmi se vážím každého videa ať už recenzního, lákacího, atd...
    Školní povinnosti už mám pár let za sebou. Teď už studuji "pouze" školu života.... a studuji ji v Brně:-)
    Posledních pár let mě trošku zlobí zdraví, tak mám problémy se sháněním práce... a v oboru je to úplně na draka. Tak jsem dočasně zaměstnaná ve vinotéce:-) V dnešní době jsem ráda, že vůbec nějakou práci mám. Práce s lidmi a mezi lidmi je fajn....Navíc si aspoň rozšiřuji obzory co se vína týká - při nástupu jsem byla "deska nepopsaná":-) Snažím se nezakrnět a učit se o odrůdách, původu, charakteru jedotlivých vín:-) Ráda lidem poradím s nejlepším vědomám a svědomím - a k tomu znalosti potřebuji:-)
    Pěkný zbytek víkendu
    čtenářka míša
    mishaoriflame@post.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Tvůj blog mám hrozně ráda, rovněž tak tvá videa, proto máš ode mě olajkováno snad úplně vše, co se dá. :D :)

    Já chodím na osmileté gymnázium, to všeobecné, nijak speciálně zaměřené, a jsem tam ráda, myslím, že jsem se v páté třídě rozhodla perfektně :).
    Dříve jsem mělo o budoucnosti jasno - chtěla jsem studovat žurnalistiku, ale v poslední době se mi novinařina více a více hnusí. Hodně mě ale baví jazyky, učím se anglicky a francouzsky, ráda bych se i jednou naučila španělsky, ale to až zvládnu ty první dva jazyky :). Takže bych ráda směřovala tímto směrem, ale sama ještě uvidím, kam mě vítr zanese :)

    Je skvělé, že pořádáš takové soutěže, o knihy jsou vždycky nejlepší :3. Tak ti jen chci poděkovat za tuto možnost se k Labyrintu dostat :).

    E-mail: eliska@charvatova.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Já osobně jsem v deváté třídě na jedné jazykové základce :) Protože jsem tam už taky zažila těch pěkných pár let, mám tu školu moc ráda, máme dobré učitele- některé lepší, jiné horší, ale tak je to zřejmě všude.
    Na střední se chystám na nějaké gymnázium, a to z důvodu, že to čím bych se chtěla zabývat je většinou až záležitost vysokých škol. Mým snem bylo vždycky stát se archeoložkou a prozkoumávat historii. Ale s postupem času přišly i další nápady- překladatelka, tlumočnice, nebo pracovat v OSN (Organizace Spojených Národů) nebo v NASA. Ale tím, čím bych chtěla být úplně nejvíce- scénáristka.
    Představa, že vidím jak ten film vzniká, vidím ty scény a pak je můžu porovnat se sestříhanou verzí, to je prostě nádhera! Psát dialogy a jednotlivé momenty, nápadů není přeci nikdy dost. A ještě mnohem raději bych psala v angličtině nebo francouzštině, abych spojila dvě oblíbené věci :))
    Asi takhle si představuju svou budoucnost...a rozhodně se těším na tu tvého blogu a tvých videí! Mám je moc ráda, a jsem ještě raději, že jsem dostala tu možnost je a tebe objevit :)

    Můj email: ema.svingerova@seznam.cz

    Ahoj a díky za skvělou soutěž ! :))

    OdpovědětVymazat
  26. Děkuju za soutěž! :))

    Momentálně jsem v devítce na základce a za pár měsíců mě čeká podání přihlášky na střední školu. Od malička jsem byla přesvědčená, že ze mě nebude nic jiného než veterinářka. Vysnívala jsem si cedulku s titulem MVDr. na dveřích. Jenže realita je trochu jiná. Od zvířat jsem emigrovala k lidem. A teď své budoucí studium vidím jasně. Podám si přihlášku na gymnázium a pak snad vysoká škola. Tam ale nemám jasný zaměření. Láká mě žurnalistika, právo a psychologie. Ale nevím jakou budoucnost ta žurnalistika má a nejvíc mě to táhne k té psychologii. Úplně nejlíp bych se viděla jako forezní psycholog. Ale kdo ví? Třeba mě humanitní obory omrzí a uteču zase k těm nevinným zvířatům.


    natalie.haltuf@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj :D Málokedy sa zapájam do súťaži, lebo tak ako si aj ty spomínala vo videu, ani ja nemám vo výhrach veľmi šťastie. Tým, že nikdy nič nevyhrávam, sa mi už nechce ani zapájať a odpovedať na zložité otázky. Tvoja súťaž ma niečim zaujala a idem to opäť skúsiť. :D Väčšina ti tu napísala aký máš skvelý blog a ako ho radi navštevujú. Vzhľadom na tvoje ocenenia a kopu komentárov súdim, že je to pravda a teším sa z toho. Nič nie je pre blogera lepšie ako spätná väzba od čitateľov. Ja to písať nebudem. Nie že by som si myslela opak, jednoducho preto, lebo nemám čas sledovať pravidelne všetky blogy. V obraze ma drží len FB, kde sa vždy nejaké tie novinky ku mne dostanú, presne ako aj táto súťaž. Tvoj blog poznám už dlho a je jeden z mála, ktorý si pamätám z toho množstva ostatných, ktoré teraz existujú.
    Do školy už dávno nechodím, a preto je toho času pomenej. Pracujem v cestovnej a informačnej kancelárií a môžem ti povedať, že to je celkom nuda. Jedinou výhodou je, že cez zimu tam mám čas si aj čo to počítať :D Už tam ale dlho nebudem. Od 1. listopadu odchádzam pracovať do Brna, ak všetko vyjde ako má. Dúfam, že tentokrát sa mi podarí dostaviť na nejaký ten knižný zraz. Minule to nevyšlo, tak to teraz napravíme.
    Inak, dnes som mala ísť do kina na Labyrint, ale kamoška to preložila na budúci týždeň, tak sa už neviem dočkať. Vypadá to vážne super. A verím, že kniha musí byť ešte lepšia :)

    e-mail: madzga@centrum.sk

    Veľa šťastia, aby ti to tentokrát vyšlo a súťaž si vyhrala. Môj hlas už máš ;)

    Madžga ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Tak já se také přidám na hromadu. :)) Školní léta mám již za sebou a co se týče těch pracovních, ty mám před sebou. :D Momentálně jsem v takovém krásném vzduchoprázdnu. :) Jelikož mé tělo se mnou trochu bojuje a mám nálepku "chronicky nemocná", snažím se žít tak, abych našla svou cestu, která mne dovede do celkové pohody.
    Takže je ze mne náruživý čtenář, zapálený psavec, psí máma, spavý medvěd, labužník života a umělec (ve smyslu nadávky, jak by ji použili v 19. století pro nůzáka bez peněz, který si "jen užívá života).
    V soutěžích nemám moc štěstí, ale třeba se usměje. Jinak tedy musím říct, že Ti to ve videu moc sluší (až se stydím, že ve svém věku nedokážu na svých očích vykouzlit to, co Ty, eh). Co se týče Blog Talentu, sbírala jsem také odvahu, stálo mne to hodně sil a přemlouvání k přihlášení se. Ale nakonec jsem si uvědomila, že bych víc litovala toho, když bych se nepřihlásila, než čehokoliv jiného. :)

    daffodilaslavickova@seznam.cz

    Hnízdo zvrhlé Narcisky

    OdpovědětVymazat
  29. Email: janeseverything@gmail.com
    Momentálně zrovna zítra nastupuji do druháku na VŠ v Jihlavě, dříve jsem chodila na čtyřleté gymnázium. Na školy možná nemám úplně štěstí, nebo spíš jsem nerozhodná a poté se rozhodnu většinou špatně. To jsem celá já, bohužel. Ale co se dá dělat, nějaké plus si každý musí najít a já tím plus mám momentálně to, že budu bydlet se skvělýma lidma na bytě, kde snad konečně budu spokojená. A aby toho nebyl málo knihkupectví budu mít na dosah ruky. :) Takže mě to ještě k tomu zruinuje... :D
    Jane

    OdpovědětVymazat
  30. Email: RencovaV@seznam.cz
    Jsem v posledním ročníku nižšího gymnázia na Gymnáziu ve Slaném. Není to úplně ideální škola mých snů, je to totiž spíše přírodovědně zaměřenej gympl, a navíc vyhodili češtinářku, která byla jedinou opravdovou učitelkou na škole (respektive na ní bylo vidět, že ji její práce baví a že má vystudovanou pedagogickou fakultu). Na jinou střední však asi kvůli dojíždění nebudu chodit, už takhle dvacet minut dojíždím do nejbližšího města a při představě, že bych víc jak hodinu jezdila i s přestupem do Prahy, navíc za stovku denně, mi to nepřijde tak hrozné. Nějak to přečkám a jak to bude s VŠ, to opravdu nevím. Zajímá mě historie a také bych ráda překládala z němčiny nebo angličtiny. Čeština by sice taky byla pěkná, ale hlásí se na ni opravdu hodně lidí a vlastně nevím, co bych s tím vzděláním potom dělala. :) Ale to je všechno předčasné - na rozhodnutí mám víc jak čtyři roky a kdo ví, jestli vůbec odmaturuju a na VŠ se dostanu. :D

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, tak abych začala třeba mailem, je to nemazov@gmail.com
    Ke škole, hm. Jsem v prváku na gymnáziu v Brně, kde všichni kladou důraz na jazyky, což je skvělé. Protože mě jazyky baví (a celkem i jdou), asi bych se tomu chtěla věnovat i dál, ale ještě nic není jisté. Vlastně vůbec nevím, co bych chtěla dělat, protože si prostě nedokážu vybrat, na všem se mi něco zamlouvá a něco ne. Snad to jistí knížky.

    V soutěži rozhodně hlasovat budu, tvůj blog mám strašně ráda a ty si určitě zasloužíš vyhrát, nebo aspoň být mezi těmi nejlepšími. :)

    OdpovědětVymazat
  32. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  33. email je babnicova.nika@gmail.com :-)
    Práve som nastúpila na SOŠ drevársku , odbor dizajnér. Netuším ako som mohla prejsť talentovkami ,keď pozerámna práce ostatných :-D . Zatiľ neviem posúdiť , či som si vybrala správne .Škola ma baví a páči sa mi predstava toho, čo budem vedieť keď z tade budem odchádzať .. Ale začína to byť dosť ťažké a dosť ma štve , že popri škole nestíham všetko čo by som chcela ( knihy , knihy a hmm .. knihy :D) . A kedže som ešte na internáte .. na ten si zvykám horšie ako na školu . Ale aj intrák má svoje výhody . Keby som mala trepať všetky tie skicáre , A2 papiere , oblečenie na prax , oblečenie na modelovanie , ... tak ma asi trafí :D :-) Čo do budúcnosti ? Určite plánujem vysokú , nech sa deje čo sa deje. Architektúra , reštavrátorstvo alebo dizajn . Ale človek nikdy nevie , možno po 4 rokoch už tohto budem mať dosť a skončím niekde úplne inde :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Na střední jsem chodila na Technické lyceum zaměřeno na Stavebnictví, úspěšně jsem odmaturovala až teď v září (ta matika :D), chtěla jsem jít na filmařinu. Já jsem vyloženě ten tip člověka, kterého nebaví se učit něco, co mu k ničemu nebude. Jsem zastáncem toho, že praxí se toho člověk naučí víc. Proto doufám, že filmařina mi dá víc, než celá školní docházka za celý můj život. Navíc jsou filmy asi pořádně jediná věc, hned po knížkách, které rozumím :) Na rok jsem se přihlásila na vošku obor Sociální pracovník. Sociální pracovník je záslužná práce, lidí co pomáhají druhým lidem, kteří pomoc skutečně potřebují není nikdy dost. Doufám, že se ze ten rok dozvím něco zajímavého, ale nepředpokládám, že bych tento obor zůstala dál studovat. Tohle bude znít pokrytecky ale já se nedokážu celé dny dívat na to jak lidé trpí, jsem z toho smutná, je mi z lidí co ubližují jiným akorát zle, a mám deprese z toho jak se lidé chovají k druhým. Dokážu lidem pomoci když je třeba, ale nedokážu lidem radit co mají dělat v těžké životní situaci a myslím si, že mě to ve škole nenaučí. Proto doufám, že na mé místo nastoupí někdo, kdo si této práce bude skutečně vážit a zhostí se jí s vervou a energií.
    email: luciehorynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj, jsem Petra, ale radši mám oslovení Peťa, a je mi 13let. Chodím na osmileté gymnázium. Jsem ve třídě 3.A8, což je osmá třída. Školu miluju, i když někteří učitelé nejsou tak skvělí, jako předměty, které učí. Mezi mé oblíbené předměty patří výtvarka, matika, čeština, fyzika, tělocvik, biologie, chemie, němčina a angličtina. Asi by bylo lehčí vypsat ty které moc nežeru, takže občanka, IVT(počítače), zeměpis a dějepis. Škola je pro mě jako druhý domov, hlavně jsem tam častěji než v tom prvním (nepočítám 8 hodin spánku). Chodím do skvělé třídy, i když jsou všichni chytřejší než já (často si říkám, jak jsem se ta mohla dostat) a třetinu z nich vlastně nesnáším. Ale jako celek jsme sehraní a už od 1,A8 nás všichni učitelé milují a ostatní třídy námi tak trochu opovrhují (nejspíš proto, že máme skoro vždy nejlepší výsledky). Taky chodím do ZUŠ do tanečního oboru nebo chcete-li prostě do baletu. Tanec je můj život, roztančí mě každá písnička a právě tanci bych se chtěla v budoucnu věnovat. Chci studovat obor choreograf v Praze nebo v Ostravě a možná bych se jednou mohla zase vrátit do Rožnova pod Radhoštěm (mé nynější bydliště) a učit tanec. To je můj sen a nejspíš ho za měsíc změním, ale teď je tohle aktuální a já bych už to neměnila.
    Na tenhle blog jsem narazila náhodou a jsem za to strašně ráda, protože je úžasný. Líbí se mi tvoje recenze na knihy, dokážeš ten děj skvěle podat a přitom neprozradíš konec. Ráda bych dala hlas a lajkovala na facebooku, ale ten mám zrušený, ale budu sdílet na youtube a těším se na další videa a soutěže.
    email: petrunkaskalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Ahoj Rodaw, konečně další video! Nemohla jsem se dočkat! Nicméně naprosto tě chápu, že je to těžké nějak spojit se školou. Já chodím na gympl a letos jsem v maturitním ročníku. Abych řekla pravdu, tak se už moc těším, jak od tam vypadnu, protože poslední dobou naše škola stojí za prd, ale to by bylo na dlouhé povídání. Po gymplu, pokud se mi poštěstí maturita, která bude z češtiny, matematiky, angličtiny a ruštiny, bych se ráda dostala na Karlovku na IES, jelikož miluji kombinaci matematiky, jazyků a ekonomie je podle mě velice zajímavý obor. Tobě přeji taky hodně štěstí u maturity a měj se krásně! :-)

    jana.ucnova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, sleduju tě už nějaký ten pátek a tahle soutěž mi udělala velikou radost, protože 29. 9 jdu do kina na tento film. Taky jsem se chystala koupit knížku, ale s tím počkám až po soutěži.
    Můj e-mail je: pavla.kolarova00@gmail.com
    Studuju třetím rokem na gymnáziu. I když na školu dost často nadávám, chodím tam docela ráda. Ale fyzika, matika chemie a podobné věci jsou má noční můra. Naopak mě baví jazyky, učím se angličtinu a francoužštinu. Do budoucna bych chtěla jít na medicínu, nebo na práva.

    OdpovědětVymazat
  38. Ahoj Rodaw. Musím se přiznat, že jsem taková ta tichá myška, která se většinou bojí napsat komentář. Nevím proč, prostě už jsem taková. :) Ale i když jsem tichá myš, tvoje videa pravidelně sleduji a většinou si i díky tvým recenzím kupuji nebo jen půjčuji knížky z knihovny. Samozřejmě, že jsem s tebou někdy nesouhlasila, tak ale to je přece normální, každý máme svůj vkus a svůj dojem z knihy. :)
    Teď ale už k tvé otázce... No, tenhle rok, tedy 1.září, jsem nastoupila na střední školu, konkrétně na gymnázium. Musím se přiznat, že už několikrát jsem si za těch několik týdnů školy vynadala, proč jsem to udělala. Přes prázdniny se mi totiž uleželo v hlavě, že bych mnohem radši šla studovat veterinu do Hradce. Mamka mě uklidňuje, že z gymplu klidně potom na veterinu můžu a to bez problémů, ale stejně... Bojím se, jestli ten gympl vůbec budu zvládat. Zatím se mi tam ale docela líbí, jen už mám problémy s matikou a fyzikou, což mě samotnou moc nepřekvapuje... Stále ale doufám, že se mi to nějak povede přežít a mně se naskytne možnost jít studovat veterinu. :) A jak jsem přišla zrovna na veterinu? Sama pořádně nevím. Možná proto, že miluju zvířata, až na pavouky, a doma máme takový menší zvěřinec. :)
    To je teda asi má odpověď na tvou otázku. Samozřejmě, bych byla za výhru moc ráda, to asi každý, ale vím, že lidí je mnoho a i proto bude pro tebe těžké, výherce vybrat. Přeji tedy hodně štěstí s vyhodnocováním. ;)
    E-mail: Michiko-Chiko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, nejprve bych ti chtěla poděkovat za soutěž, ceny jsou opravdu lákavé :)
    email: eliota@centrum.cz
    Chodím na Technickou univerzitu v Liberci, konkrétně na Fakultu přírodovědně-humanitní a pedagogickou. Studium mě baví, mám tam obor, který mě opravdu zajímá, a navíc cítím, že mi to něco dává, že se dozvídám nové věci a že se zdokonaluji, tenhle pocit jsem na gymnáziu nějak postrádala (a nebo ho nevnímala). Po škole bych ráda pracovala tak dva až pět let v oboru (takže bych byla učitelka), ale jednou bych se ráda dostala do nějakého nakladatelství, dřív jsem toužila pracovat pro Cosmopolitan, dnes vím, že bych ráda do knižního nakladatelství! :)
    Co se týče práce, snažím si přivydělávat při studiu, ale spíše o prázdninách, přes semestry se věnuji hlavně škole. :) A pokud mám brigádu, tak je to různé - v supermarketu a tak, ale to mě příliš nenaplňuje, ale peněz je potřeba.

    Jinak, tvá videa se mi líbí, přiznám se, že jsem na tvůj blog (a videokanál) narazila díky této soutěži, ale moc se mi tu líbí, hlavně jsi sympatická, takže se na tvá videa určitě ještě někdy kouknu! :)

    OdpovědětVymazat
  40. Ahoj Rodaw :)
    Jsem Kateřina, ale ráda si říkám spíš 'Kate' :D
    Studuji na Základní škole. Chodím do 6.A :) Do školy chodím ráda, ale jenom protože máme super vyučující a mám nejlepší spolžáky. Loni jsem dělala zkoušky na osmileté gymnázium, ale bohužel se mi to nevydařilo a byla jsem pátá pod čarou :( Hodně mě baví angličtina. Taky chodím do dramatického kroužku. Jednou bych chtěla jít na hudebně dramatickou konzervatoř. Potom se přestěhuji do Londýna a budu herečka. Když to někomu řeknu, vždycky se mi vysměje, ale já věřím, že se mi to jednou podaří. Doufám :)


    Můj e-mail: katerina8910@seznam.cz :))

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoj Rodaw! :)
    Tvá videa sleduju pravidelně, jsi má oblíbená booktuberka! Můj e-mail je narnia15@seznam.cz
    Chodím do primy na Arcibiskupské gymnázium v Praze. Zatím se mi tam líbí, spolužáci jsou fajn. Akorát už jsě stihla získat dvojku z matiky :D. V budoucnu bych chtěla dělat něco s knihami nebo cestováním :). Nejradši bych knihy tvořila, ale ráda bych například pracovala v nějákem nakladatelství jako je CooBoo nebo Fragment :). Taky by mě lákala letuška to musí být skvělá práce.
    To by bylo asi vše, přeju tu hodně štěstí ve škole i v životě! :D :))

    OdpovědětVymazat
  42. GFC: DominikaCouf
    FB: Dominika Coufalová
    email: xo-domissek-xo@seznam.cz
    Ahoj, nyní chodím na gymnázium ve městě, kde bydlím, Kojetíně. Navštěvuji třídu septimu, takže příští rok budu obávaně maturovat. Co potom, nevím přesně. Líbily by se mi nějaká evropská studia nebo politologie, ale ještě uvidím. Dříve jsem byla hodně pohlcená i jazyky, tak bych jako záchranu zkusila možná i nějakou pedagogiku. :)

    OdpovědětVymazat
  43. Ahojky :)
    můj email je: dianouska1@seznam.cz (ještě mám jeden mail, ale ten sem asi dávat nebudu)
    Zatím chodím na základní školu do Nedvědice do osmé třídy. Nemůžu vyloženě říct, že by mě to bavilo, ale ani že mě to nebaví. Jsem tak mězi tím :D (občas mám i slabší chvilky.
    Zatím nejsem moc rozhodnutá kam dál, ale ráda bych se dostala na gympl.
    Moje vysněná práce je být psycholožka a ve volném čase psát (což už dělám i ted)
    -nevím jestli znáš stránku wattpad.com , ale je tam spousta mladých nadaných spisovatelů (jsem tam i já, ale nemůžu se počítat mezi ty nadané :D)
    Doufám, že jsem tě neunudila :D (já vím strašně ráda používám smajlíky) a loučím se.

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj :)
    Môj e-mail je: emkasasalova@windowslive.com.
    V septembri som nastúpila na španielske bilingválne gymnázium. Do týždňa mám 20h španielčín (niekedy to lezie na nervy ešte viac ako matika a fyzika :P :D). Učia ma učitelia aj slovenskí, ale aj zahraniční, napr. z lat. Ameriky alebo Mexika, pretože mám až 4 učiteľov španielčiny :) Zatiaľ to ide rýchlo a je to aj dosť náročné na čas a učenie, pretože v škole som do tretej a potom sa mám ísť hneď učiť- ešteže existuje víkend! K tomu všetkému mám aj fyziku, biológiu, matematiku atď... Slovenčina je ešte dosť náročná- onedlho máme triedny prednes (nechápem prečo teraz -_-), takže mám toho celkom dosť, s čítaním mi to ide dosť biedne :( No snáď sa to zlepší :) Vždy si však nájdem čas apoň na knižné blogy a recenzie ;) No celkové zhodnotenie toho školského zhonu- škola síce nie je ľahká, no už to je stredná, zatiaľ som spokojná ;) Ak by mi španielčina šla výborne, ktovie, možno by som sa v budúcnosti zatúlala aj do južnej Európy ;)

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Rodaw,

    jsem už rok absolventkou VŠ v Jihlavě, oboru Cestovní ruch. Nyní jsem bohužel bez práce a tak se snažím brigádničit jak to jde a zvažuji, že se příští rok přihlásím na dálkové studium španělštiny do Brna, nebo na jazykový kurz do Prahy. Španělština je moje srdcovka. Studovala jsem ji na střední škole a jak to tak bývá, znalosti se pomalu vytrácí a já mám pocit, že samostudium není tak úplně ono.

    Na závěr bych ti chtěla moc poděkovat za blog, protože i když nekomentuji, sleduji každé video, které natočíš. Pokaždé mě dokážeš na knížku tak nalákat, že mám nutkání si ji hned přečíst, ne-li rovnou koupit :) Navíc jsi mi moc sympatická tím, jak miluješ zvířátka. To máme společné, nedokážu si bez těch tvorečků představit život.

    Měj se moc krásně a přeju hodně štěstí, jak u maturity, tak v životě!

    Anet

    email: aneta.friedova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj
    Chodím na zdravku (obor zdravotnický asistent) a jsem ve třeťáku. Začíná to být dost zajímavý, protože mi začala praxe a nikdo moc neví co a jak se přesně dělá :) Popravdě když se na sebe a své spolužáky dívám, trochu se divím, že se ti pacienti od nás vůbec nechají ošetřit. Jinak mě praxe celkem baví, ale to vstávání vážně nesnáším (vstávat ve 4:45 by mělo být zakázaný :D)
    Jinak po maturitě bych chtěla jít na pedagogiku (kdo neumí učí, že?). Být učitelkou by mě bavilo, chtěla bych učit buď druhý stupeň na ZŠ nebo na SŠ, učit prvňáčky číst a psát na to bych asi neměla nervy :)

    Přeji ti hezký den a ať se ti vyplní vše po čem toužíš.

    Denisa

    email: pstrossova.d@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj,
    už pátým rokem chodím na osmileté gymnázium a jsem více méně spokojená. Přece jenom za těch několik let si člověk na tolik zvykne, že mu všechno přijde běžné a normální. Dostala jsem se do stavu, že mám školu ráda a doma se většinou učit nemusím. Sice některé předměty jako angličtina nebo biologie jsou pro mě utrpení, ale zbytek ujde. :D Posledních pár týdnů docela řeším co po gymplu, protože mám takový neblahý pocit, že po maturitě nebudu umět vůbec nic. Docela mě láká architektura, ale kdo jí jak to dopadne.

    Jinak jsi úžasná není den co bych se nepodívala jestli u tebe na blogu není něco nového. Měj se krásně. :)

    email: barbora.kolarikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Rodaw, ještě než ti začnu vykládat svoji školně-pracovní historii, musím hrozně pochválit nápad se soutěží, soutěž i tebe samotnou! Opravdu odvádíš skvělou práci a nám všem dokazuješ, že možné je všechno, jen když se chce! Smekám! :-)
    Jinak já a škola.. No, tahle kapitola bohužel skončila před dvěma lety úspěšným složením maturity a neúspěšným pokrokem na VŠ. Takže jsem šla do práce a je ze mě pracující. Veškeré prvotní nadšení vyprchalo po pár měsících a až teď jsem zjistila, že bych na školu klidně radši chodila :-D Však ono se nadarmo neříká, že člověk si začne vážit něčeho až v případě, že to nemá :-D Ale tak třeba.. někdy.. se to ještě poštěstí :-)
    Každopádně jsem se vyléčila praxí z toho, že ve vystudovaném oboru se vlastně ani pohybovat nechci a raději bych (jako každý knihomol) byla v knihkupectví, nakladatelství nebo knihovně.. Ale tam je zatraceně těžké se dostat. Ale tak třeba taky někdy :-D
    Toť asi vše. Měj se krásně, držím palce s blogem a přeju hodně štěstí do dalších let! :-)
    Hanka
    hankagrosaftova(zavinac)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj :) Můj mail je wayllcuonsach@gmail.com a na fb, GFC i YouTube Tě sleduji jako Wayll from Wonderland :)
    Chodím do septimy na osmiletém gymplu a když nebudu brát školu jako takovou (učení se, písemky atd.), strašně se mi tam líbí. Máme super kolektiv ve třídě i na celé škole, máme asi 400 lidí, takže se většinou známe alespoň od vidění a se spoustou lidí z jiných ročníků jsem se tenhle týden seznámila na zájezdu v Itálii. Zdá se mi, že to u nás občas vypadá jako ve filmu. Například máme šíleně ekologického zeměpisáře, který chodí naboso a naostro, nosí všehovšudy dvoje tepláky (protože nákup oblečení plýtvá ropou) a obtěžuje studentky. Taky máme parádní školní časopis a hromadu akcí a zájezdů... Je to fajn a řekla bych, že tady u nás v okolí lepší škola asi není :) Až dostuduji gympl, chtěla bych jít do Brna na překladatelství a tlumočnictví z angličtiny a překládat knížky (jak originální obor pro knihomola :D). Úplně stejný obor mají i v Praze na ÚK, ale Masarykova v Brně se mi zdá lepší a je to i mnohem dál odtamtud, kde bydlím - to by pro někoho mohlo být spíš mínus, ale já chci někam daleko :) A navíc se mi líbí brněnský přízvuk :D Jen se hrozně bojím přijímaček, ale pokud se opravdu stanu překladatelkou, byl by to splněný sen :)
    Nevím, jestli jsi to už někdy říkala a mně to uniklo, ale kam chceš jít po škole Ty? :)

    OdpovědětVymazat
  50. Ahojky :)
    I když obvykle nekomentuji, teď jsem se odvážila. Mail je majkelina@hotmail.com. Momentálně studuji pedagogické lyceum, což je škola sice náročnější, ale báječná. Jsem nejen "knihomol," ale i "šprťák," takže mi učení tak nevadí. Navíc jsem spíš na humanitní obory, takže matika pouze 2x týdně mi vyhovuje. Jsem trošku umělecky střelená, tedy jsem nadšená z uměleckých oborů, kterých máme požehnaně. Navíc jsem schytala dobrou češtinářku, takže... Co si přát víc? Jen snad nemít v pondělí devět hodin. :)
    Jinak bych chtěla být logoped - ano, slova mě opravdu baví. Ale uvidíme, jak dopadnu. V každém případě chci pracovat s lidmi, nejlépe s dětmi. A když se k tomu připlete knížka, bránit se nebudu. ;D

    OdpovědětVymazat
  51. Já už teda chodím na vysokou, studuju na ČVUT biomedicínskou techniku (prostě ty přístroje v nemocnici) :) A asi bych jednou chtěla pracovat nějak v oboru, prostě ty přístroje vymýšlet a vylepšovat :)

    A můj email je annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj Rodaw,
    musím říct, že soutěží se skoro vůbec neúčastním, protože jsem ještě nikdy žádnou nevyhrála. Ale ty jsi mě po dlouhé době přesvědčila, že bych to měla zase zkusit. I když možná spíš nadchla než přesvědčila :) Ještě než odpovím na soutěžní otázky, chtěla bych ti říct, že tvůj blog mám opravdu ráda a hodně jsi mě inspirovala k založení vlastního. Určitě v tom pokračuj, motivuješ spoustu lidí a určitě jich spousta kvůli tobě a tvým videím začalo číst... :)
    Ale teď už k soutěžním otázkám. Chodím do kvarty na škole jménem DSP (Deutsche Schule Prag - Německá škola v Praze)... Já vím, zní to strašně odborně a bláznivě... Spočívá to v obrovském množství hodin němčiny týdně, pak čím dál víc předmětů v němčině, spojení s paralelní německou třídou a nakonec maturita v němčině... A jo, rozhodla jsem se už v páté třídě, že na tuhle školu chci, protože jazyky mně opravdu hrozně moc baví a chtěla bych se jim určitě věnovat i v budoucnu. Chtěla bych být tlumočnice, překladatelka, učitelka nebo něco podobného. A vysokou bych ráda studovala v Německu... Vadí mi vlastně jenom jedna věc: v němčině se absolutně nedá zpívat :(( Proto se učím anglicky a francouzsky ;)

    Hodně zdaru při dalších videích, při objevování nových knižních světů... a užívej života :)
    Marky (marky48dsp@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  53. Milá Rodaw,
    opět na videu záříš a prýští z Tebe skvělá nálada. Na soutěž jsem se těšila, a i když to mám spíše jako Ty, že skoro nikdy nic nevyhraju, rozhodla jsem se zapojit. Ale ještě než přejdu k mé škole, ráda bych Ti poděkovala, že jsi první z mnoha lidí, kteří mají rozum. Myslím tím Tvé podmínky soutěže. Já knižní soutěže miluju, ale vždycky mi zkazí náladu, když je podmínkou pro účast like na fb nebo něco podobného. Já facebook nemám, nechci ho podporovat. Nelíbí se mi, jak je na něm tolik lidí závislá a co s populací lidí provedl. Ale o tom jsem mluvit nechtěla. Jen Ti chci prostě poděkovat, že nejsi jedna z těch blogerů, co mají takovéhle podmínky.

    A teď k otázce. Já letos (29.září) nastupuji na VŠ v Praze. Jmenuje se Česká zemědělská univerzita , obor jsem si vybrala Veřejná správa v zemědělství a krajině. Když jsem si letos vybírala, kam půjdu dál, vůbec jsem neměla tušení. To, co bych chtěla dělat, na to snad ani VŠ být nemusí. Ale jelikož mi docela jde dostat učení do hlavy, rodiče chtěli, abych šla dál. A tak jsem si vybrala to, co jsem si vybrala. Nevím, jestli to byla správná volba, to zjistím až časem. Rozhodně to bude zajímavé. V zimním semestru teď budu mít např. předmět Základy meteorologie a klimatologie, tak třeba budu jednou dělat předpověď počasí :-D. Uvidíme. Pokud VŠ vystuduji, tak budu dávat povolení ke stavbám atd. Jsem na to docela zvědavá :).

    Jinak bych jednou ráda prodávala v Knihkupectví nebo v krámku s takovými krásnými dekorativními věcmi :).

    A můj e-mail je elenyaindil@seznam.cz

    Přeji Ti krásný den a děkuji za soutěž! :)

    OdpovědětVymazat
  54. Ahoj chci ty říct že jsi užasná strašně ráda se dívám na tvá videa a čtu ráda tvůj blog rozhodně ty dám svůj like do soutěže :D sice většinou nic nevyhrávám ale i tak jsem to chtěla zkusit :) doufám že budeš natáčet ještě dlouho.

    1.můj email je: karolfial@seznam.cz
    2. jsem na základní škole v 9. třídě moc nevím kam půjdu chci zkusit zubní laborantku..no dost se bojím talentovek ...tak snad to dám :)
    Díky.
    Kája

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj! 
    Začnu asi e-mailem – adela.hrda@seznam.cz
    Já chodím na základku a jak se tu tak dívám, jsem ze soutěžících zatím nejmladší – 7. třída. Konkrétně ZŠ Šafaříkova ve Valašském Meziříčí. A jestli mě to tam baví? Ne. Ano. Nevím. Asi tak padesát na padesát. Mám ráda třeba matiku, fyziku, češtinu, literaturu a jazyky. Co opravdu nesnáším, je dějepis a výchovy (rodinná výchova, hudební výchova a hlavně tělesná výchova – jakž takž zvládám jenom výtvarku). Takže je to celkem vyrovnané v tom, co mě baví a co ne. V budoucnu bych chtěla jít na šestiletý gympl a pak být spisovatelkou (to je jasné!!!), ale vím, že to asi nepůjde.  Vždycky jsem ale uvažovala o práci s knížkami, třeba knihovna, nebo nějaké nakladatelství. Buď to, nebo využít mé nadání v matematice. Prostě vím, že chci sedět v kanceláři a ne pracovat někde na poli nebo farmě a hlavně si chci vydělávat dost na knížky!!!
    TVŮJ BLOK JE ABSOLUTNĚ ÚŽASNÝ!!! Dívám se sem klidně pětkrát denně, jestli si náhodou nepřidala nějaké video. 
    To je asi všechno…

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj!
    Tobě dám hlas všude, kde to jen jde. Ne kvůli soutěži, ale kvůli podpoře! Děláš krásná videa, plná energie, dobré nálady a zajímavých informací. Myslím, že jsi báječnej člověk, stejně jako tvoje mamča :) Tvůj blog sleduji pravidelně a chystám si v nejbližší době poslat buď zase nějaký obrázek (snád víš, o jakou Klárku jde :D) a nebo balíček pro Tebe a Tvé pejsky!

    A teď k odpovědi. Chodím do 3. ročníku Střední odborné školy civilního letectví v Praze- Ruzyni :) A jestli mě to baví? Je to škola, takže co na to říct. Jsou dobré, ale i špatné dny. Mám ráda svojí třídu, jsme docela dobrá parta. Předměty už jsou horší, ale to má každý na každé škole, takže nic vyjimečného :) Já bych na škole uvítala například výtvarnou výchovu, ale to na letecké škole čekat nemůžu :D Po škole bych chtěla jít na VŠ, nejspíš na cestovní ruch. Líbilo by se mi pracovat po VŠ v cestovní kanceláři.
    Při práci bych chtěla pomáhat pejskům nebo založit chovnou stanici/útulek. Bohužel nemám na škole tolik biologie, abych se tomu mohla věnovat. Zkusím samostudium a uvidím :) Rozhodně to je můj velký sen!! Dělat dobré věci a pomáhat při tom pejskům.
    Tobě přeji ať ti vyjde vše, co si přeješ :)

    Krásný večer, Klárka + Charlie

    OdpovědětVymazat
  57. Čauko :)
    Najprv email: slavka.kodadovavgmail.com a teraz otázočka...Študujem posledný ročník obchodnej akadémie a vôbec ma to nebaví :D :D Nemám rada účtovníctvo a už aj ekonomika mi lezie na nervy, plus anglina mi vôbec nejde..V budúcnosti by som rada išla na výšku a zrejme by som si vybrala predškolskú a elementárnu pedagogiku. Tak uvidím ako to nakoniec všetko dopadne.
    A ty máš aké plány do budúcnosti? Inak ti sledujem blog a videá, na fb nerada chodím :D

    Maj sa pekne :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj :) Hlas ti určite dám...Musím povedať že ja väčšinou videá nepozerám,ale na tvojom blogu áno :D Máš perfektný prejav k divákom,robíš niečo s herectvom ? Milujem tvoje videá.Dúfam že vyhráš :) á ďakujem za súťaž!!
    e-mail- barborita20@gmail.com
    Do školy chodím do Spišskej Novej Vsi čo je blízko mojho mesta :) teraz som prváčka na bilingválnom(anglickom) gymnáziu.Neverila by som že toto niekedy poviem ale milujem moju školu! Vážne! :) Páči sa mi celkova atmosféra,poniektorý učitelia :D ... Len keby sme sa v nej neučili no.Najradšej mám hodiny s Americkým učiteľom (volá sa Smith) ktorý je totálne super.Taktiež zaujímavé su hodiny z Britom(Walsh).V triede sme 30 čo je podľa mňa dosť :o :D Ale sme celkom dobrý partia.Našla som si strašne veľa nových kamarátov,kedže nová škola,nové mesto,nový ľudia :) Uvidím ako dlho my to vydrží.Po strednej chcem isť asi na architektúru,určite niečo umelecké najlepšie aj z históriou :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj už delší dobu se dívám na tvá videa a čtu tvůj blog a jsi opravdu skvělá . Like jsem dala.I přes to ,že nikdy nic nevyhraji zkusím své štěstí.
    Email: l.tesikova@seznam.cz
    Jsem v 8. ročníku na Základní škole v Rosicích u Brna.Škola mě baví i přes těžší učivo ,nejraději mám asi matematiku ,výtvarnou výchovu a přírodopis.Mou vysněnou prací je práce se psy ,ráda bych pracovala v útulku nebo na nějakém cvičáku.

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj, tak i já zkusím štěstí v soutěži... a když tak vidím, kolik jich tu bude - a že já totiž normálně nevyhrávám - tak mě tady asi nevidíš naposled, budu holt zkoušet štěstí. :D
    Email: Hanyuu-hime@seznam.cz
    Studuju na vysoké, teď půjdu do druháku v oboru Historicko-literární. Šla jsem tam proto, že mám literaturu ráda a ten obor je sám o sobě skvělý, zajímavý, některé předměty jsou fakt super, jiné už tolik ne, ale to tak prostě bývá. Jenže prostě mám pocit, že ať se klidně přetrhnu, z té školy budu stejné nic, jako jsem teď a vzhledem k tomu, že si nemůžu dovolit se jen tak tři roky (a k tomu, abych něco byla, by to chtělo ještě pokračovat) flákat a nic nedělat, protože s tímhle oborem není možné ještě pracovat, tak se s tím chystám skončit. Takže s trochou štěstí už brzy nebudu student... A co bych chtěla v budoucnu dělat? No... Je tu ta možnost, že skončím ve zverimexu nebo v knihkupectví, obojí je ale zatím dost nejisté, tak uvidím, jak to se mnou nakonec bude. :D

    OdpovědětVymazat
  61. Ahoj, tak i já zkusím své štěstí a zapojím se do soutěže :)
    Já jsem druhým rokem na VŠ, obor Inženýrství ochrany krajiny. Bohužel, obor mě dost zklamal a nesplňuje moje očekávání, takže jsem se rozhodla skončit. Takže od 1. nastupuji do své první ,,opravdové" práce :D takže snad to půjde. Naštěstí vím do čeho jdu a co můžu čekat, protože sem chodím již druhým rokem na brigádu. Není to můj splněný sen, ale věřím, že časem se dostanu k něčemu, co mě bude více bavit ;)
    Tobě přeju úspěšný a klidný školní rok, pevné nervy, spoutu dobrých přátel a ať se ti daří v životě i tady na blogu ;)

    e-mail: VHanackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj,
    nejdříve bych ti chtěla vynachválit tvá videa a blog. Tvoje videa jsou takové sympatické a povzbuzující. :-) Někteří bloggeři točí video a mluví takovým unuděným hlasem. A teď k soutěži: můj e-mail je marketa11@atlas.cz. Chodím na základní školu v Liberci do osmé třídy a škola mě občas i baví. I když chápu, že si nemám na co stěžovat a že bude i hůř, tak mi někdy přijde, že mi to učení leze krkem :-). Asi to bude i tím, že ještě chodím do ZUŠky a musím občas trochu cvičit, ale baví mě to. Hned po ZUŠce mám nejradši čtení a proto jsem si řekla, že zkusím tvou soutěž. Knížky kupuji jen občas, ale vynahrazuji si to pravidelným chozením do knihovny. V budoucnu bych chtěla zkusit gympl a vystudovat pedagogiku, abych mohla učit ve škole nebo v ZUŠce. Toť asi vše. Hodně úspěchů tobě i tvému blogu!
    Markéta

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj,
    nejdříve ti musím říct,že strašně ráda chodím na tvůj blog,vždy jsem strašně nadšená,když ti vyjde nové video.Podle tvých Lákaček si píši seznam knih,které si musím přečíst.Seznam je už pořádně dlouhý.
    Jinak chodím do druháku na gymplu,takže mi začínají taneční.Měli jsme pouze jednu lekci a musím říct,že mě vážně baví.I když jsem si myslela,že s tím hned skončím a s křikem uteču pryč :D. Už od začátku září učitelé zkouší a zatěžují nás testy,ale já na to letos nějak kašlu, přešlo mě to prvácké nadšení.Z předmětů mám nejraději literaturu a dějepis,doufám,že ze mě bude paní historička.Bohužel mi začali plavecké tréninky,takže mi nezbývá tolik času na čtení!!!Což mě nehorázně štve :/ Právě dočítám Noc v Lisabonu od Remarqua a čekají na mě Potrhaná křídla.
    Přeji ti hodně štěstí,zdraví,skvělých čtenářských zážitků a hlavně ať se blogu věnuješ co nejdéle :)

    Můj e-mail: verca.macova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Rodaw! :) i soutěžní video umíš podat tak, že na něj civím a hltám každé tvé slovo :D jsi hrozně koukatelná! :)
    Já v květnu maturovala na střední odborné škole dopravy a cestovního ruchu v Krnově a musím říct, že tato škola byla vážně super. Spousta srandy a dobrých lidí :). Škola nebyla nijak těžká a ač jsem na ni často nadávala, teď se mi po ní stýská. Hlásila jsem se i na 2 vysoké školy, jenže mě nepřijali. Teď mám brigádu a nejspíš si počkám, co bude :). Brigáda mě zatím baví a mám hodně volného času, který mi po škole vyhovuje, věnuju se cvičení a čtení, takže super :D :).
    Trochu tě lituju, že budeš číst tolik románů od lidí :D to bych se asi zbláznila. Nebudu to dál prodlužovat, přeji ti krásný zbytek dne a hodně štěstí se školou a blogem :). Lajky jsem ti dala všude, kde se dalo! :D

    E-mail: pokak@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj, tak i já nakonec zkusím své štěstí v soutěži :-) Musím říct, že tě moc obdivuju, že natáčíš videa, máš s tím velkou práci ale tvé výsledky jsou fantastické!
    Vloni jsem úspěšně odmaturovala a po maturitě jsem šla do práce, abych pomohla rodičům s financemi. Chtěla jsem studovat žurnalistiku, ale nakonec jsem se svého snu vzdala - a avšak to neznamená, že si někdy svůj sen nesplním. Školu jsem jako spousta jiných neměla ráda ale teď, když pracuju, tak bych se vrátila - hlavně do maturitního ročníku, ten byl super :D
    A co vlastně dělám, kromě knih, blogu, přítele a mnoho ostatního, tedy pracuji na Úřadu práce. Tato práce mě moc baví a náplní mé práce je přímo vyřizovat potřeby a přání svých klientů. Mám svou vlastní agendu lidí, o které se starám.
    No mohla bych tu vypisovat další slohy ale budeš tu mít toho ještě hodně, tak ti přeju hezký den a hodně štěstí se soutěží a u maturity!

    můj e-mail: lcsknihy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj, Rodaw
    jsi super blogerka a mám strašně moc ráda tvoje články a videa, takže myslím už mám LIKE na všem co se dá (doufám) :D

    E-mail: verzapadlikova@seznam.cz
    Úkol: Chodim do třetího ročníku víceletého gymnázia v Liberci. Na gymplu to mám moc ráda a vím že jsem se rozhodla nejlépe jak jsem mohla. Když občas potkávám svoje bývalé spolužáky a vidim jak se chovají, tak často přemýšlím nad tím, jestli bych se tak chovala i já. No, ještě si moc nejsem jistá čím bych po škole chtěla být, ale chtěla bych být psycholožkou nebo něco aspoň trochu podobné tomu :)
    P.S.: Super že chceš dělat víc soutěží :D

    OdpovědětVymazat
  67. Mail: kasprzykova.zuzana@gmail.com

    Ja študujem zdravotnú vysokú, takže keď vyrastiem nebudem ovocím do Jogobelly, ale zdravotnou sestrou v nejakej nemocnici, s relatívne nízkym platom, za to však s pocitom, že som aspoň jeden svoj sen dotiahla do zdárneho konca. Ak sa mi to však nejako nepodarí, alebo ma tá práca omrzí, spravím si vodičský na veľké auto a pôjdem do zahraničia robiť kamionistku :) Veď na svete je toľko možností :)

    OdpovědětVymazat
  68. Mail: ame999@seznam.cz
    Já chodím prvním rokem na zdravotní střední v Ústí nad Labem. Mám docela problémy s chemií a o fyzice ani nemluvě, takže mi to ten výhled do budoucna docela ztěžuje, když chci být doktorka. Váhám mezi patologem a soudním lékařem, ale vůbec bych se nedivila, kdybych se svými nervy skončila úplně jinak.

    OdpovědětVymazat
  69. E-mail: AnikaRodriguez@seznam.cz

    Tak já si ještě poslední dva roky odbudu na základní škole, ale jednou bych si chtěla zkusit grafiku, protože na moji vysněnou školu bohužel nemám dostatek fyzické zdatnosti( Vojenská či policejní). Ale když se na to podívám z jiného úhlu, vím že by pro mě byla spíše ta grafická, protože do budoucna se chci pohybovat někde kolem časopisů a knih.
    Ovšem, jak se znám, tak ještě za dva roky stihnu vystřídat X povolání od sestřiček po učitele :D. Bůhví, kam mě osud povede...

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj :-)
    Jako asi spoustu z nás jsem docela dlouho snila o nějaké práci s knihami... překladatelka nebo něco podobného. Během těch osmi let na gymplu se to přetransformovalo na nějaké přírodovědecké zaměření. Nakonec jsem skončila na medicíně. Škola mě moc baví, i když to tak mnohdy (před zkouškami, před testy) vůbec nevypadá. Je toho prostě kvantum, a když si to člověk musí nacpat do hlavy, tak ho prostě občas nějaké ty chmury přepadnou (teda aspoň mě jo! :D).
    Ještě nemám žádné další vysněné zaměření. To je další věc, která se mi na té škole líbí. Až se dostanu do nemocnice, vyzkouším si různé obory a uvidím, co mě bude lákat nejvíce. Prostě se nemusím rozhodnout teď a upnout se jen jedním směrem.

    Můj email - Jantara199@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj :)
    Chodím do 9.ročníku Základní školy v Jimramově, ve škole mě sice nejvíc baví přestávky, ale hodiny také nejsou k zahození :D. Stejně se nejvíc těším na Fyziku, protože náš pan učitel nikdy nevnímá a já s mou nejlepší kamarádkou můžeme číst pod lavicí :D .
    Chtěla bych být učitelka v mateřské školce, je to moje vysněná práce už od 5.třídy. Už se těším na novou školu do prváku :) .


    Můj e-mail: siska176@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj :) Tak já chodím prvním rokem na zemědělku,baví mě to tam a v budoucnu bych chtěla pomáhat týraným zvířatům,protože mě nebaví vědět o takových věcech a nic s tím neudělat.Tvá videa jsou skvělá a moc mě baví!Na všechno už jsem like dala a samozdřejmě tě i odebírám :) tady je můj email: lucka.holusova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Sleduju tě skoro všude, kde se dá, jsi moje nejoblíbenější blogerka :) Já studuju učitelství němčiny, ale jestli budu učit, to je ve hvězdách :D Klidně by mě bavila i práce v knihkupectví nebo v knihovně.
    monicka13@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  74. Ahojky Rodaw :) Tak já chodim prvním rokem na čtyřleté gymnázium a no...uff je to docela záhul. Zatim mě to ale baví, jako třída jsme super kolektiv. Na gymnázium jsem šla částečně proto, že nevím, co bych v životě chtěla dělat. Chci, aby to byla prospěšná práce a hlavně aby mě bavila :). Mimochodem tvoje videa jsou skvělá, vždycky vyzařuješ takovou energií a vždycky mě nakazíš dobrou náladou :D. Jsem tvoje pravidelná čtenářka :D
    můj email: chobotnicka159951@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj :)
    Mail: zuzana.rmoutilova@seznam.cz
    Chodím do 7. třídy do ZŠ Hradec nad Moravicí ve třídě je nás 32, protože jsme spojení s áčkem. Poprvé jsem mysle la že to bude blbé, ale opak je pravdou :DD dokonce bych řekla že je to super jsme taková "big familie" :D Je začátek školního roku mám pár dobrých známek a ve čtvrtek jedem na flóru, už se teším :) zatím to ve škole ujde, ale už se teším na Vánoce :DD Mám plno vybraných dárků a Labirynt patří mezi ně tak proč bych tuhle soutěž nezkusila i když mám šanci na výhru tak 1% :DD ale to jsem odbočila takže spátky ke škole, napíšu ti co se mi dneska stalo: Jako vždycky mě dneska mamka vzbudila v 7:00, ale já jsem zase usla a vzbudila jsem se až 7:32, v 7:40 se nám zavírají šatny v 7:50 začíná vyučování, tak jsem se rychle za 5 minut učesala, oblíkla a vyčistila jsem si zuby (naštestí nesnídám). V 7:39 jsem nastupovala do auta a mamka mě zavezla ke škole, přišla jsem na poslední chvíli, ale stihly jsem to :) Ale pak jsem začala přemýšlet proč když zaspím spěchám abych do školy přišla včas přitom tam nechci a chce se mi spát, vždyť jsem mohla využít toho že jsem zaspala a nejít do školy nebo přijít později abych se nemusela učit. Dává to smysl? :DD Ale stejně vždycky chodím do školy včas a dneska jsem zaspala poprvé :DDD
    Tvoje videa jsou super! :) už se těším na vyhodnocení, doufám že budu jedna ze tří šťastlivců :) :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jsem zapomněla že od budoucnosti chci: chci jít na gympl :) a prostě být šťastná s hromadou knížek a s hromadou úspěchů u koní :)

      Vymazat
  76. Ahoj. :)
    Můj mail - patina.vy@gmail.com
    Třetím rokem chodím na Obchodní akademie, ale občas - většinou v hodinách matematiky - si říkám, jak jsem se na tu školu vůbec mohla někdy dostat. Přestože mi ani ty známky občas nevychází tak, jak bych si přála, opravdu mě to tam moc baví. :) Hlavně ale máme pohodovou třídu, úžasné učitele a co víc si přát, když je to takhle perfektní? Čeho se ale bojím, je maturita.. Ovšem na vysokou se vážně těším. A pokud se mi to podaří, ráda bych to dotáhla někam daleko. Ale to mám ještě pár let čas, že? :)
    Mimochodem, moc ti děkujeme na soutěž! (A videa, články a vše, co pro nás děláš! ) :)

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj, takže abych začala tak napíšu nejdřív můj e-mail: kucerka32@seznam.cz. Takže co o mě: Jsem v maturitním ročníku na České zemědělské akademii v Humpolci, kde studuji obor Chovatelství se zaměřením na Kynologii. ;) Tuhle školu jsem měla vybranou asi už v 8. třídě, možná i dříve. Až na pár předmětů, které mi moc nejdou mě tato škola baví, zvířata mám ráda. Nejlepší co ve škole je je to, že si ve třeťáku pořizujeme vlastního psa kvůli hodinám výcviku a hlavně kvůli tomu, že potom maturuji z Výcviku psa takže díky této škole mám nerozlučného kamaráda Redyho 16-ti měsíčního psa Australského ovčáka, který je mým věrným kamarádem a snaží se se mnou ve škole přežít. Po škole bych chtěla zkusit si udělat státnice s anglického jazyka. Vím, že to bude boj ale angličtina mě baví tak snad to vyjde. Ps: Jak blog tak FB stránka je super jsi přesně moje krevní skupina co se týká čtení. :) Doma většinou čtu jen já a jen o knížkách vyprávím, nikdo není moc náruživý čtenář. :) Jinak moc děkuji za takovou příležitost vyhrát knížku. ;)

    OdpovědětVymazat
  78. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  79. Krásny deň ti prajem :)
    Mail, kde ma môžeš kontaktovať je tinikvelckova@gmail.com

    Noo momentálne chodím už druhý rok na gymnázium vo Vranove nad Topľou, čo je na východe Slovenska. Prestúpila som tam asi po mesiaci chodenia na obchodnú akadémiu, ktorá ma popravde vôbec nebavila. Túto zmenu absolútne neľutujem a som nadmieru spokojná. I keď sa treba dosť učiť čo nanešťastie patrí k tomu. Čo v budúcnosti? Ťažko povedať. Bavia ma veci ako fotografovanie, hudba, filmovanie a podobne. Možno sa uberiem tým umeleckým smerom a ak nie, tak niečo zamerané na pedagogiku a podobne.

    OdpovědětVymazat
  80. E-mail: Anethka20@seznam.cz

    A k soutěžní otázce: Na střední jsem chodila na 4leté gymnázium, zaměřené na jazyky. V současné době jsem druhým rokem na vysoké škole v Olomouci. Konkrétně na Pedagogické fakultě univerzity Palackého na 3letém bakalářském studiu oboru Pedagogika - Sociální práce. Chtěla bych si udělat i navazující magisterské, ale proto, že naše škola nechce reakreditovat toto navazující magisterské studium, tak se budu muset přihlásit do Brna, nebo jinam :) Obor mě moc baví a vždycky jsem chtěla pomáhat lidem, kteří pomoct potřebují, tak snad se mi to i podaří :)

    Tvůj blog na FB sleduju jako Anetka Planetka, jsem tvým pravidelným čtenářem jako Anethka20 a i hlas v soutěži jsem ti moc ráda dala :)

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Rodaw, chodím na osmileté gymnázium a letos budu maturovat. Škola je to dobrá, ale já už jsem z ní hrozně unavená a těším se až konečně vypadnu :). S výběrem VŠ mám problém a moc mě to trápí. No, nechme se překvapit, kam mě osud zanese. Díky za skvělou soutěž :)! katebacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj Rodaw, tvoje soutěž mi udělala obrovskou radost! Třeba se na mě usměje štěstí :)
    Chodím do druhého ročníku na Střední zdravotnickou školu. Hodně lidí mí říká: ,, zdravka hmmm, ale proč? " Vždy jim odpovím, že to někdo dělat musí, ale pro mě samotnou to má hlubší význam. Vidět ty rozzářené úsměvy, když někomu pomůžete, nebo utěšování ... ty pocity jsou k nezaplacení. Tato škola mě baví a doufám, že mi to vydrží i do budoucího zaměstnání. A ti co si myslí, že je zdravotnictví nějaká sranda, tak není!
    To jevšechno :) Děkuju za přečtení!
    Můj mail je: nkamenikova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj :) Můj email: Lenkacisarka123@seznam.cz

    Jsem ráda že mi dáváš možnost tuto knihu získat :) Mám na ní už dlouho spadeno :D Jinak teď chodím do deváté třídy na základce a musím říct, že jsem docela zničená z toho že už z ní budu odcházet brzy :( Mám to tam ráda, ale co se dá dělat. Ted se rozhoduju jestli mám jít radši na gympl nebo nějakou pedagogickou školu :D Ale hrozně ráda bych byla učitelkou ve školce, takže asi ten peďák :D

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj :)
    Aww, ani nevieš akú radosť si mi spravila touto súťažou :3 Po Labyrinte túžim dlhooo...
    Každopádne, momentálne chodím na základnú. Som viac-menej spokojná, tak trochu sa bojím novej školy, keďže nemám rada nadmernú spoločnosť a na terajších spolužiakov som si zvykala dlho. Bla, bla, bla. Mojím životným snom je právo. Už sa vidím v súdnej sieni na sudcovskej stoličke...A tiež by som chcela byť psychologička. Ach, som zvedavá ako a akú si vlastne vyberiem školu.....Je mi veľmi ľúto ak to pre teba bolo príliš otravné :D
    radka.riskova168@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  85. Zdravim :)
    Takze zacnem. No uz neaky ten rok nechodim do skoly a makam ako sroub :D Najlepsia skola je aj tak zivot. Pracujem v obchode na oddeleni kozmetiky, len v noci coz je super lebo tam mame klud. Celkom ma to bavi ale co ma bavi viac je tetovat, to je druha cast mojej prace, neako to spolu taham a v pohode. Cez den spim a v noci bud pracujem alebo citam moje milovane knizky. Hovoria mi, ze som jak upir :D Zboznujem noc, ma pre mna taku svoju magicku atmosferu a vyborne sa vtedy cita. Hlavne je aj vacsi klud. No a co by som chcela robit? No priorita byt taterkou, vraj mam na to talent a bavi ma to alebo potom pracovat v knihkupectve. O to som sa velakrat uchadzala ale nevyslo mi to. No a ked som bola v puberte neako som vtedy chcela byt spisovatelkou, dokonca som napisala jednu fantasy a pekne na nu doteraz sada prach :D Potom je este jedna vec a to robit ilustracie do kniziek. Najradsej by som robila vsetko ale neako tu na Zemi nefunguje klonovanie :D
    Priznam sa nemam FB, (v dnesnej dobe skoro hanba :DDD ) nepotrebujem ho, ale velmi rada by som ti dala like alebo zdielanie :)
    salgovicovadenisa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj :)
    Dlouho jsem přemýšlela jestli se mám do soutěže vůbec přihlásit ale nakonec jsem si řekla že zkusím štěstí. Než přejdu ke škole tak bych ti chtěla říct že točíš skvělá videa, které mě baví a vždy si ráda poslechnu něco o knihách.
    A k otázce.. Chodím na osmileté gymnázium a letos jsem v osmé třídě. Nejvíc mě asi baví hudebka, protože miluju hudbu a hraju osmým rokem na klavír a také mě baví společenské vědy. Na druhou stranu..matematika je předmět, který mi dá asi nejvíc zabrat. Ještě vůbec nevím čím bych chtěla být, ale na tohle rozhodnutí mám ještě spoustu času..
    To je vše a přeju ti hodně štěstí v tomto školním roce :)

    Můj email: natalie247@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahojky,
    já už jsem po škole a pracuji jako operátor výroby u jedné farmaceutické firmy (přebalujeme léky pro Německý trh a pro severské země). Vždycky jsem chtěla být knihovnice, nebo nějak pracovat s knihami, ale ve škole to nevyšlo (ale chystám se to znova zkusit). Jinak můj mail : anca.drazilova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Ahojky :) johankapankova@seznam.cz a chodím na Střední zdravotnickou školu v Praze :) Miluju svojí školu a ve zdravotnictví jsem chtěla být od malinka :) Jinak mým snem je být porodní asistentka :) Měj se fajn Johanka

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Rodaw ! :) ještě než začnu psát o svojí škole, chtěla bych moc poděkovat za tuhle soutěž, protože si plánuji knížku koupit a kdybych jí vyhrála tak bz to bylo super :) byla jsem v kině na filmu a teď je jeden z mých nejoblíbenějších...ani chvilku jsem se nenudila :)
    a teď ke škole - Chodím 4. rokem na osmileté gymnázium v Jindřichově Hradci a zatím jsem tu spokojená. Učitelé se tu k nám chovají jinak než na základní škole a je to tu lepší. Asi nejoblíbenější předměty jsou pro mě - angličtina, španělština, tělocvik, informatika a občas čeština. A naopak neoblíbené předměty jsou - matematika (tu nesnáším), fyzika, chemie a letos i biologie. Ještě nevím na jakou vysokou školu bych chtěla po gymplu jít, ale baví mě jazyky (angličtina a španělština) tak bych chtěla studovt něco, kde je využiju :) přeju hodně úspěchů ve školním roce a měj se hezky ;) Lucka :)

    lucie.stechova3@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj ! :)
    Tak já studuju na 2.základní škole v Chebu a mám to tam rád, protože jsem obklopenej fajn učiteli a spolužáky. Jednoho dne bych chtěl studovat politiku a uvést tu českou do pořádku :)

    tomas.maksymjuk@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  91. Ahoj!
    Nejprve, než budu odpovídat na tvou otázku, bych chtěla pochválit tvůj blog a videa! Je to úžasný! Taky se mi líbí, že ty, mamka i babička čtete knížky. Musí to být hrozně fajn. :) Sice tvůj blog nesleduji moc dlouho, ale teď jsem pravidelně sledovala tvoje videa několik odpolední a probírám se historií dál a dál do minulosti. No, trochu jsem kvůli tomu zapomněla na školu. Upss!
    Teď k soutěži. Navštěvuji osmý ročník jedné základní školy kousek od Znojma. Dřív jsem to tady nenáviděla, ale teď už jsem jakž takž spokojená. Učitelé tu máme fajn, někteří čtou podobné knihy, jiní sledují Hru o trůny, což je naprosto ideální. Po základce bych chtěla na gymnázium do Znojma. Až dostuduji gymnázium, bylo by fajn zkusit nějakou vysokou. Ale to se teprve uvidí. Do budoucna bych chtěla pracovat jako.. Vlastně ani nevím. Chci hodně cestovat, ale pokud by mi to nevyšlo, zkusila bych třeba advokátku. :)

    krhatalova@gmail.com

    Přeji hodně přečtených knih a úspěšné přežití posledního ročníku na gymnáziu!

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Rodaw :) Nejprve bych ti chtěla moc poděkovat za tuhle soutěž,protože někteří z nás si knihy nemůžou kupovat už jen kvůli financím :) A ještě bych ti chtěla poděkovat za tenhle blog,protože je vážně super!! A taky mám moc ráda tvoji mamku a babičku ;) A Eda je vážně fešák,společně tvoříte nádherný pár :) Ještě nesmím zapomenout na pejsky :D No zkrátka jste vsichni uplne skvělí :* Jinak chodím na osmileté gymnázium do kvinty (prváku) a občas (pořád) mi přijde,že se pouze učím :( Týdně máme asi 45 hodin a k tomu mam jeste kroužky,takze se vse vazne těžko zvládá ;) Jednou bych chtěla být psycholog / psychiatr,protože musí být úžasný pocit někomu pomoci :-) Hodně se snažím,abych lidi motivovala,pomáhala jim a zkrátka se snažím,aby žili veselý život :) Protože moje motto je : Žij každý den,jako by byl tvůj poslední :) Jsi můj obrovský vzor a vážně tě obdivuji :) Málokdo je tak pozitivní člověk,chová se hezky k lidem a zvířatům a miluje knihy ;) Ve tvém věku se to cení dvojnásob :) Ať jsi stále tak super! Už se těším na dalsi knižní videa :)

    nikol.vankova99@gmail.com

    P.S. Moc se omlouvám za chyby,píši z mobilu,protože mi nejede počítač :( :D
    P.S. 2 Už víš o té facebookové události - 10 knih, které vám ovlivnily život? Podle mě je to mnohem lepší než polévání vodou,kde stejně většina zadne peníze neposlala,ale dělala si pouze legraci :(

    OdpovědětVymazat
  93. No páni, tady už je slušná dávka komenářů :D
    Já momentálně studuji druhý ročník gymnázia. Se školou jsem spokojená, jen bych ocenila více času pro "neškolní" aktivity. Po dvou měsících tohoto školního roku skoro nestíhám sledovat jakákoliv knižní videa, což mě mrzí . Ještěže existují víkendy :) A další věcí, která mě letos příjemně ( a nově) zaměstnává, jsou taneční. Nevěděla jsem, že mě to tak chytne :)
    A čím bych chtěla jednou být? Jasnou představu o tom ještě nemám, ale rozhodně bych nějakým způsobem chtěla ostatním pomáhat - ať už zvířatům nebo lidem :)
    • xnickky@gmail.com


    PS: Držím palce

    OdpovědětVymazat
  94. * omlouvám se za necelý komentář
    Držím palce v Blogtalentu a Blogerce roku ;-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com