úterý 15. července 2014

Týden s knížkou ✰ 43

Ahoj, všem přeju dobré ráno a tady je Týden s knížkou :-)
PS: Film, o kterém ve videu mluvím se jmenuje Torment.

5 komentářů:

  1. Super video, líbí se mi, že neděláš spoilery a že k té knize dáš svůj upřímný názor a prozradíš nám i něco o sobě :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta pismenka do hlavy, to chapu :))) a Alik je slvelej, jak tam vrci do kamery :D ... A kvuli tobe ten Cerveny vrch proste cist musím!!!

    OdpovědětVymazat
  3. Tvoje videa sú aj tak najlepšie. Milujem sa na nich vždy pozerať, dokonca aj s bolesťou brucha. Ty si proste taká milá a zlatá, že ja sa u tvojich videí musím v kuse usmievať. :)
    Čo sa týka Krásnej katastrofy, tak tú sériu som nečítala, ale rada by som. No a Červený vrch ma veľmi nelákal, keďže sa objavuje všade na internete a ja musím čítať vždy niečo iné ako ostatní. :D No ak ma nejaká taká kniha zaujme, tak si ju musím kúpiť. Takisto aj teraz, po pozretí tvojho videa, asi zmením na túto knihu názor. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video jako vždy! Taky tě chápu, prostě u některých knížek se musím šíleně soustředit a čte se to pomalu a jiné úplně hltám a ani u toho nepřemýšlím :) Červený vrch si chci rozhodně přečíst. Slyšela jsem zatim samou chválu a mě se od spisovatelky líbila i Krásná katastrofa takže se na Červený vrch moc těším.

    OdpovědětVymazat
  5. Irenko, z Tebe tak vyzařuje optimismus a dobrá nálada, že mi vždycky vykouzlíš úsměv na rtech :)
    Z knížek, o kterých jsi mluvila, se chystám na něco od Sparkse ( přemýšlím, jakou jeho knihou začít) a Červený vrch ( trochu váhám kvůli tomu, že jsem od autorky četla Krásnou katastrofu a ta mě moc neoslovila).

    PS:Speciální video určitě udělej - jsem na něj zvědavá! :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com