čtvrtek 19. června 2014

Zvěrolékař a spol. - recenze

Název: Zvěrolékař a spol. (VET: MY WILD AND WONDERFUL FRIENDS)
Autor: Luke Gamble
NakladatelstvíIkar
Počet stran: 336
Vydáno: únor 2014
Anotace: Příhody z ordinace i osobního života mladého veterináře Lukea se odehrávají v městečku v jihozápadní Anglii. Luke nastupuje na zdejší kliniku jako čerstvý absolvent a součástí jeho pracovní náplně jsou noční směny i místní specialita, dojíždění na farmy. Zpestřením jsou pak autorovy „dovolenkové“ cesty – do Řecka, do Indie a do Maroka, kdy vypomáhá jako dobrovolník. Autor popisuje i kontakty s kolegy z kliniky a také pokusy navázat vztah s veterinářkou Cordelií.
Moje recenze: 


Za knížku mnohokrát děkuji společnosti EUROMEDIA (a především skvělé Míše! :-))

5 komentářů:

  1. Milá Rodaw, z tohto videa vidieť, že máš veľmi rada zvieratá a knihy. Pozerám každé Tvoje video, vždy sa naň teším a som rada, že aj vďaka Teba som sa dostala k novým autorom. (teraz mám na mysli hlavne Jamesa Rollinsa :))
    Táto kniha vyzerá veľmi zaujímavo, tá obálka je prekrásna a poďakovanie je veľmi pekné, vidno, že je písané od srdca. :)
    P.S Veľmi Ti slušia takto vlasy. :)
    P.S.2 Ak by si mala záujem pozývam Ťa pozrieť na môj blog, je trochu skromnejší, ale možno Ťa zaujme :) http://cup-of-book.blogspot.sk/

    Maj sa krásne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Knížky o veterinářích a jejich příhodách jsem svého času vyloženě hltala! :) A tahle vypadá moc prima, takže až na ni narazím, určitě si ji přečtu, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jak jinak než skvělé!
    A mmch - http://fantasy-maka.blogspot.cz/2014/06/tmi-too-much-informations-tag.html?showComment=1403368406708#c219676888195248922
    :-D jsi tam! :-)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com