pátek 13. června 2014

Panika - recenze

Název: Panika (PANIC)
Autor: Lauren Oliver
Nakladatelství: CooBoo
Počet stran: 312
Anotace:Panika začala jako spousta věcí v Carpu, nudném malém městečku uprostřed ničeho – protože bylo léto a nebylo co dělat. O co v téhle hře jde? Je to prosté. Nemít strach. Heather nejdřív ani nenapadlo, že by se do Paniky pouštěla. Dodge se Paniky nikdy nebál, právě naopak. Všichni mají nějaký důvod proč hrát. Heather a Dodgovi přinese hra nová spojenectví, překvapivá zjištění a možná i nějakou tu první lásku – a vědomí, že někdy nejvíc potřebujeme právě to, čeho se k smrti obáváme.
Moje recenze: 

Za knihu mnohokrát děkuji nakladatelství COOBOO :-)

13 komentářů:

  1. Paniku si chci koupit a přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nad knihou hodně dlouho přemýšlím a tak, když jsem se konečně trochu více dozvěděla o čem to přesně je, tak si ji píšu na svůj seznam knižek, které si chci koupit a krásná obálka. ÚŽASNÉ VIDEO, JAKO VŽDY!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co jsem moc ráda, že Ti video pomohlo!! A moc děkuji za pochvalu ♥

      Vymazat
  3. Knihu som dočítala nedávno. Bola to podľa mňa skôr taká oddychovka.

    OdpovědětVymazat
  4. Já budu asi děsnej mimozemšťan, ale mě ta knížka naopak vůbec neláká. :) Ale to je asi věc názoru.:)

    Jinak fakt děsně žeru tvoje videa a na základě tvých recenzí si píšu svůj knižní wishlist :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Paniku bych si určitě ráda někdy přečetla, protože jsem se ještě nesetkala s takovým podobným námětem, jako je tady v knize.
    Jinak to bylo opravdu hezké video. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Panika už byla moje druhá knížka od Lauren. Ona má vždycky supr nápad, který mě hrozně naláká a pak s prominutím to posejří zpracováním. Čte se to hezky, ale ty vztahový zápletky jsou snadno odhadnutelný už od začátku.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě panika moc nelákala, říkala jsem si, že to asi nebude nic pro mě a díky tvé recenzi jsem se v tom jenom utvrdila. Pokud bych si knihu přečetla, tak jako letní oddychovku a hlavně asi v případě, že bych po ruce neměla lepší knížku. Obal je ale nádherný, ten se povedl, ale nebudu si kupovat knížku pouze kvůli vzhledu, že..:) Moc hezká recenze, jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  8. Paniku jsem četla, a musím s tebou souhlasit :) Trochu mi přišla Heather taková nemastná, neslaná. A je to prostě taková oddechovka, čekala jsem trochu něco víc ale nevadí :) Delirium nebo Chvíli si určitě přečti, mám pocit že jsou trochu vydařenější, ale opravdu by se ti mohly líbit! :)) Skvělé video :))

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com