úterý 17. června 2014

Knižní chvilky 11

Krásné úterní odpoledne všem přeju!
Jak se dneska máte? :-) Co se týká mně, tak jsem dneska nebyla ve škole a můžu říct, že i když je teď něco málo po 14:00 tak můžu říct, že jsem dneska měla poměrně dost akční den :-) Když jsem šla ráno s hafánkama na procházku, běhala nám po ulici fenka a dá se říct, že jsem si zachránila před přejetím auta a pak ji předala majiteli, takže to mě zahřálo u srdíčka :) Na druhou stranu se však díky celé této akci vyděsil hrozně moc Kubíček (náš nejnovější přírůstek, hrozně se bojí) , takže jsem ho pak musela hodně utěšovat. Ale i tak mám fajn pocit a doufám, že si příště Borinku už páníček pohlídá, aby mu zase neutekla.
A teď pojďme k mým aktuálním knižním chvilkám :-)
 Tak tahle vypadá můj dnešní knižní koutek - postel plná pejsků :D , k tomu samozřejmě kniha, deka a mobil v nabíječce. PS: ten plyšáček se miluje Honzík, spí se mnou každou noc a mám ho hrozně moc ráda :)


 Arínek ♥
 Cvrčínek si jako polštářek vybral moji záložku do knížky :-)
 Rozespalý Vilínek, nejraději spí v nohách :)
 Kubíček nám dal košem a spinká na chodbě. Chudáček je po ránu pořád ještě trošku vystrašený, je mi ho moc líto :( Ale dělá veliké pokroky!! :-)
 A tady je má dnešní četba- Percy: Zloděj blesku. Do konce mi chybí asi necelých 60 stránek a dneska ho prostě musím dočíst :) Je pravda, že je to spíš knížka pro děti, ale i tak mě hrozně baví! Rick píše neuvěřitelně vtipně :-D Grover je v knize ještě vtipnější než ve filmu a to už je celkem co říct :D Což mi mimochodem připomíná - páni, film a kniha se tak moc liší! Valila jsem oči! Film je sice podobný knize, ale rozhodně jí není věrný :D


 No a teď potřebuju Vaši radu - Co číst dál? Jde o to, že jsem se chtěla okamžitě po Percym vrhnout na Hru o trůny, ale ještě se mi k tomu připletlo Prvních 100 a upřímně nevím, čemu dám přednost :D Buď hned budu číst Hru o trůny a nebo před tím ještě rychle přečtu Prvních 100, abych se mohla koukat na seriál (mimochodem mě hrozně láká! Slyšela jsem, že v podstatě celá tato kniha = 1 díl seriálu. Celkem síla :D) Tak mi prosím poraďte, děkuji moc :-)

 Tady je krásná kytička, kterou včera dostala mamka od jednoho žáčka (učí flétnu a hudební nauku :-) )
A tady je má nejvíc aktuální situace: Sedím u notebooku, píšu tento článek a voní mi tu káva (kterou mimochodem hned po dopsání článku i vypiju :D). Jdu stříhat Lákačku a ještě recenzi na knihu Počátek, obě tato videa tu ještě dnes budou (ano, jsem velmi akční -a to ještě musím dočíst toho Percyho!!)

Mějte se krásně! :)
Rodaw

PS: A tady je ještě prosím ta anketa, předem děkuji za Váš hlas :)

Miniaplikace

16 komentářů:

  1. Pěkné fotky, ten váš psinec je tak roztomilý :) Já bych se být Tebou pustila do Hry o trůny, když už ji máš rozečtenou :) A dostala jsem chuť na kafe :)

    OdpovědětVymazat
  2. Určitě Hru o Trůny, ale budeš mít potom potřebu číst dál a zhltnout všech 5 dílů :-) Ale celá kniha je jedna řada (10 dílů), ne jeden díl seriálu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že 4. série je pokračování 3. dílu knihy, že? Protože jinak by mi to nevycházelo =D

      Vymazat
  3. Jeeeeej ty vaši psíkovia sú tak rozkošní :3

    OdpovědětVymazat
  4. Já zase Prvních 100. :-D Pejsci jsou krásný, takový ňunínci. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc krásné fotky a úžasní pejsci! :) Hru o trůny jsem našla někdy v zimě v Neoluxoru v originále, tak se na ní už taky chystám, moc ráda bych jí přečetla v létě. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásní pejsánci, no a co se knížek týče, tak nevím mně osobně více láká Pvních 100, ale když už máš ty trůny rozečetlé a strašně moc se těším na recenzi na Počátek. Právě ho čtu a zbývá mně tak 120 stran a můsím říct, že je to mega úžasná knížka.

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky a úžasní pejsci :)
    Co se týče ankety, tak rozhodně doporučuji Hru o trůny ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc milé a hezké fotky. Měla bys tenhle typ příspěvku tvořit častěji, takhle se vždycky dozvíme spoustu zajímavých věcí nejen o knihách, ale i Tobě samotné. Je to takové osobnější a mám to moc ráda. Těším se na videa a další fotky... :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Upřímně, Prvních 100 jsem měla za 3 hodiny přečtené. Je to úžasná kniha, ale seriál se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat
  10. moc pěkné fotky! pejsci VŠICHNI jsou úžasní a určitě u vás musí být se všemi veselo :-) jinak bych asi taky první přečetla Prvních 100. pokud Tě to chytne, tak to bude blesková četba ;-) a už se těším na Tvůj názor :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné fotky! Jůů, pejsci jsou moc roztomilí! :) Percyho Jacksona jsem četla před rokem a moc se mi líbil. A máš pravdu film není knize moc věrný :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj tovji pejci jsou roztomilí!!!! Jsem taky takový pejskomil jako ty! :) Já jsem pro aby ses pustila do Prvních 100. knihu jsem měla během 2 dnů přečtenou a seriál už jsem taky viděla a oboje je tak super. Myslím že Hra o trůny je čtení na poměrně dlouhou dobu. Ale rozhodnutí je jenom na tobě :) -Berry

    OdpovědětVymazat
  13. Štěstí, že jsi tam byla :) Kubíčka je mi líto, ale v tvé péči se jistě brzy bát přestane :)
    Pejskové se měli a ty taky :) Svého pejska miluji, ale nějaké menšího bych taky, chtěla, aby se mnou mohl číst :) Ale bohužel chci pekinéze, a ten je jaksi nedostupný :(
    Percyho Jacksona jsem četla docela nedávno. Je pravda, že je to knížka spíš pro děti, ale je to krásný příběh a někdy je skvělé vrátit se do dětských let, i když ty mé zase tak daleko nejsou :)
    Já ti radím Prvních 100. Evidentně to budeš mít zase přečteno dřív než já, ale Hra o trůny si říkala, že mám kolem tisíci stránek, takže být tebou bych to nechala na léto.
    Těším se na videa :) Viděla jsem, že počátek už si zveřejnila, bohužel se k tomu už dneska nedostanu, ale zítra snad ano :)
    Fotky jsou opravdu krásné :) Hlavně ta, jak si Cvrčínek udělala polštář z té záložky :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tak takový začátek dne je celkem něco. Opradu štěstí, že jsi tam byla. A Vaši pejsi jsou kouzelní, určitě si i Kubík brzy zvykne.
    Hlasovat už jsem nestihla, ale rozhodně jsem pro Hru o trůny!

    OdpovědětVymazat
  15. Moc krásné fotky. :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com