neděle 1. června 2014

✯ Hvězdy nám nepřály FILM ✯ RECENZE ✯

Ahojky, krásný večer všem! :)
Tady je slíbené video přímo o filmu Hvězdy nám nepřály (taková recenze :)). Páni, stříhání tohoto videa bylo opravdu dlouhé! :-D Tak doufám, že se bude líbit :-) Určitě mi napište své dojmy na knihu/film, jsem na ně moc zvědavá :-)
Mějte se krásně a všem přeju úspěšný start do nového týdne! :-)

11 komentářů:

  1. Ahoj Rodaw,
    tohle video se ti neuvěřitelně povedlo. Navnadila jsi mě na celý film a já si nejsem jistá, jestli se neporhnu do kina dřív, než si přečtu knihu. Tu jsem si totiž ještě nestačila od nikoho půjčit ani koupit a hrozně mě to mrzí, protože věřím, že by se mi ta kniha neuvěřitelně líbila. Udělala jsi s videi hrozný pokrok, nejvíc mě tady dostala ta poslední scéna "Okay? Okay." Neuvěřitelně mě to bavilo, takže děkuju za tohle video a doufám, že ti to takhle hezky půjde i nadále. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj mohu se zeptat kde si na filmu byla??Já na něj chci jít v červnu,ale nevím kam,protože jsem to nikde nenašla :-(
    Nemohla bys mi dát radu??Jinak krásné video.Jsem zvědavá jak to budu dělat u toho filmu,protože jak si to teď krásně řekla už se mi chtělo brečet :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Rodaw, toto video sa ti neskutočne podarilo :) Pozerala som aj tvoj report z predpremiéry, ale až tu si ma na film neskutočne navnadila. Knižnú predlohu som nečítala, ale určite sa po nej poobzerám, a potom sa vrhnem aj na film. Inak ti to vo videu veľmi pristalo :) a bolo naozaj vidieť, že ťa príbeh chytil za srdce rovnako ako Pokánie, ktoré si tiež tak horlivo opisovala. Mám ho práve rozčítané, a aj keď viem, ako sa to skončí, lebo som film videla, viem, že ma ten koniec zabije. Každopádne skvelé video, budem sa tešiť na ďalšie príspevky :) :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Rodaw,
    super video! Tak si ma na ten film nalákala, že som bola včera na predpremiére! :) Úplne skvelý film :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,
    páni!! Nevim, jak to vydržim, u nás v kině dávají Hvězdy až 13.6. Plánuju na ně jít a už se hrozně těšim. :) Knížku jsem četla- byla hezká, ale že by mě úplně pohltila to ne.
    Už jsi dočetla Bez nadějě a Ztracenou naději? Budeš dělat recenze? Obě knížky jsou ÚŽASNÝ!! :)
    Jo a máš moooc krásný videa. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty umíš tak nádherně šířit nadšení! :) Hrozně mě mrzí, že mi předpremiéra nakonec nevyšla, ale lehla jsem v horečkách. Tak třeba někdy příště! :) Každopádně film si nechávám jako odměnu za zkoušky tak doufám, že se mi bude líbit alespoň stejně jako tobě! Knížku miluju, tak snad ano.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak jsem si konečně udělala chviličku a shlédla toto video a pááni. Vážně super. Nejlepší report co jsem viděla i četla. Klobouk dolů!!!

    OdpovědětVymazat
  8. Dokonalé video! Tak teď už vím, že pravděpodobně do toho kina půjdu :) Skvělá, moc skvělá recenze :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj! Nominovala jsem tě do Blogger Tagu :)
    http://kniznisvetnavzdy.blogspot.cz/2014/06/blogger-tag.html
    Tak doufám, že se zapojíš :)

    OdpovědětVymazat
  10. Na film se strašně těším, ale nevím, kdy se na něj podívám. Knihu jsem četla, nebyla špatná, ale po prvním čtení se nezařadila mezi mé nejoblíbenější. Mám takový pocit, že to možná i bude překladem, protože i když je kvalitní, tak občas příběhy shazuje. Asi si budu muset dát re-reading v angličtině, s tím nemám problém :D

    OdpovědětVymazat
  11. Nemohu jinak než souhlasit. :3 Ten film je úžasný a dokonalý, úplně jsem se do něj zamilovala, stejně jako do knížky. :) Nejdřív jsem byla zklamaná z obsazení, ale už od prvních minut po začátku jsem toho litovala, herci tam skvěle sedli! Áááá nejradši bych tam šla znovu a znovu a znovu a znovu!
    A Augustus... je prostě dokonalý! <3
    Jinak video je jako vždycky skvělé, celou dobu jsem se u něj usmívala. :))

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com