pondělí 19. května 2014

Veletrh v Praze: Svět knihy 2014 ♥ (report + koupené knížky )

Ahojky, slíbené video je tu! Nelekejte se té délky, v podstatě jsou to dvě videa v jednom :-) V prvních 10 minutách je report včetně natočených videí přímo z terénu a zbytek videa je povídání o koupených knížkách :-) Celkem máme 16 knížek a všechny jsou úplně skvělé!! Více ve videu :-) Ještě jednou moc všem děkuji, byl to nezapomenutelný den!

20 komentářů:

  1. Ahoj Rodaw, tvoje videa mě vždycky baví a tvoje úžasné záběry z veletrhu byly skvělé. Taky jsem se tam chtěla jít podívat, ale bohužel jsem se k tomu nedostala, přeci jenom to je od nás dálka.
    Nabíječe jsem četla a neboj smát se budeš, teda alespoň já jsem se dost nasmála. Na Ranhojiče se taky chystám a už se nemůžu dočkat. Máš úžasný výběr knih. Toto video se mi moc líbilo. :)
    Berry :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Berry hrozně moc děkuji za krásný komentář!! :-) Udělal mi velikánskou radost :-)
      Na Nabíječe se tedy strašně moc těším! :-) A Ranhojič.. wow, jedna z nejočekávanějších knih tohoto roku pro mě :-) Moc se na ni těším!! A ještě jednou děkuji :-)

      Vymazat
  2. Váhala jsem, jestli na Svět knih jít, měla jsem o víkendu celkem co dělat a bála jsem se, že budu zas šíleně utrácet :D Takže mám aspoň díky tomuto videu nějakou představu, mimochodem se moc povedlo :)
    Z těch knih jsem četla jen Dlouhý pochod, naprosto mě uchvátil, sice nějakým trochu zvráceným způsobem (prostě mě to téma i po dočtení tak zvláštně fascinovalo a musela jsem na to dlouho myslet a děkovat, že v takovým prostředí nežijeme), Stephen King umí psát a umí vtáhnout do děje tak moc, že toho někdy člověk i lituje, když jde o horor :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že na Kinga jsem hodně zvědavá :-)
      Dlouhý pochod jsme právě s mamkou vzaly proto, že mi to námětově přišlo super, jsem hrozně zvědavá, jak ta kniha bude zpracovaná a fakt doufám, že se mi bude líbit :-) Četla jsi od Kinga ještě nějakou knihu, která se Ti líbila? :-)

      Vymazat
  3. Skvělé video!
    Jsem moc ráda, že jsem tě na Světě knihy mohla potkat osobně! Jsi skvělá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem Tě taky hrozně ráda poznala, za všechno moc děkuju!! Vy všechny holky jste moc super :-)

      Vymazat
  4. Já jsem se s tebou moc ráda seznámila, i když jsem s tebou prohodila jen pár slov. Věděla jsem už podle videí, že jsi strašně prima holka, a naživo jsi stokrát lepší! Snad se zase někdy uvidíme! :)
    P.S. Nevím, proč mám takový syndrom vždycky tak blbě mávat s otevřenou pusou do kamery. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Erný náhodou jsi v tom videu úplně super, taková veselá!! :-))
      Taky jsem Tě moc ráda poznala, snad budeme mít někdy ještě příležitost trochu víc si popovídat :-)
      PS: Pozdravuj pejska :-)

      Vymazat
  5. Páni, to je nádhera! :-) Moc se těším, až se tam příští rok taky podívám :-). Letos jsem se bohužel musela učit na maturitu. Moc se těším na další rok, protože jsem tam ještě nebyla a vypadá to úžasně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Příští rok bude maturita zase čekat mě :-D Ale i tak na Svět knihy jet chci :-)

      Vymazat
  6. Škoda že jsem byla ten den u babičky. Ráda bych se s tebou jednou setkala osobně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad se poštěstí!! Chtěla bych Vás poznat všechny :-))

      Vymazat
  7. Super video! Já se bohužel letos na Svět knihy nedostala, ale snad příští rok. :) Nabíječe četla mamka a moc se jí líbil, tak jsem zvědavá, co na něj řekneš. :) Charlaine Harris mám moc ráda, četla jsem zatím jen sérii Pravá krev, ale jsou to úžasné odpočinkové knihy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, já se právě u Ch.Harrisové pustím do té druhé série, ještě jsem dokoupila dvě zbývající knihy, co nám do série chybí a moc se těším, až se začtu :-) Je to tak trošku risk, fakt doufám, že se mi to bude líbit :-)
      A na Nabíječe se tedy moc moc moc moc těším! :)

      Vymazat
  8. Děláš moc pěkná videa. Ztracené naděje se vůbec neboj. Bylo to naprosto úžasné. Autorka skvěle vymyslela jak ten příběh ozvláštnit, aby ten příběh nebyl úplně stejný.
    Annie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Annie moc děkuji!! Na Ztracenou naději jsem zvědavá a těším se :-)

      Vymazat
  9. Páni,to muselo být úžasné! :O..Škoda,že jsem neměla tu možnost se tam dostat.Příští rok to musím napravit a moc ráda bych tě tam potkala,protože jsi vážně úžasný člověk a VŠECHNA videa jsou naprosto skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasné video! :) Hrozně moc ráda jsem tě potkala. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jak jinak zahájit začátek víkendu než s tvým videem? :)
    Na Svět knihy jsem chtěla zavítat letos i minulý rok, ale bohužel to ani jednou nevyšlo ( z Moravy je to do Prahy pro mě docela daleko :D). Snad někdy zavítám na nějaký ten knižní sraz, abych tě pohla poznat i osobně :)

    Přeji ti krásný víkend :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com