sobota 10. května 2014

Měsíční chvástačka ♥ DUBEN 2014 (+ něco z února a března ;) )

Ahojky všem, přeju Vám krásný večer ♥
Přidávám (jak už jsem slibovala na Facebooku) Měsíční chvástačku za DUBEN, ale jsou v ní i nějaké knihy z února a března, které jsem Vám chtěla ukázat :-) Jsem zvědavá, jaké všechny  knihy přinese květen, když bude ten Svět knihy :-) No a tady je video:

19 komentářů:

  1. Tomu říkám pořádná nadílka. :) Těším se na recenze Easy a Počkám na tebe, to si taky plánuji koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle je teda mega chvástačka:) Pustila jsem si tě k večeři místo seriálu:)
    Po Prorokovi taky toužím, jsem hrozně zvědavá, jak to všechno dopadne. Shodou okolností M. H. Clark a B. MacDonald znám. Kniha Vejce a já je docela slavná, i když já tenhle druh literatury moc nemusím. Ale M. H. Clarková je moje oblíbená spisovatelka, i když její nové knihy mi přijdou dost o ničem. Kdybys na tu novou knihy točila recenzi, určitě se ráda podívám. Její starší knihy jsou ovšem naprosto úžasné:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Clarkovou se chystám a moc se těším - jak na její starší knihy, tak i na ty novější :-)
      A teda- to je pocta mé video místo seriálu, to se mi ještě nestalo!! Děkuji :-)) Clarkovou mají moc rády babička s mamkou :-)

      Vymazat
  3. Poznámka: Prorok není poslední díl Odkřídlené duše..;) Autorka prozradila že budou ještě minimálně tři knihy..;) Ted jsem na to psala recenzi, takže jsem si to právě dohledávala..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hej fakt? Jakože 6 dílů v sérii? Nééé to leze hrozně do peněz :-D :-D Ale zase Okřídlená duše je super:) moc díky za informaci :)

      Vymazat
  4. Krásné video, máte spoustu úžasných knih.. máš docela velké štěstí, že čtete tak hromadně jako doma.. u nás jsem jedinej nakupující jedinec já.. :/ Takže si chodí pak půjčovat mamka ke mne knihy..

    OdpovědětVymazat
  5. Spousta úžasných knih. K těm druhým dílům - Učiněná katastrofa a Ztracená naděje se neboj, úplně stejné to není, zjistíš tam docela zajímavé věci. Ztracená naděje byla ale lepší, u Učiněné katastrofy radím, i kdyby Tě nebavila, dočíst až do konce. Počkám na tebe se mi líbila, taky bych si chtěla přečíst Jako led, ale nevím kam ty knížky budu dávat.
    PS: V angličtině také vyšlo Beautiful wedding (Krásná svatba), což je vyprávění o svatbě Abby a Travise. Nevím však jestli to u nás výjde, ale mohlo by tě to bavit víc, než Krásná katastrofa.
    Annie

    OdpovědětVymazat
  6. Já ti Moře klidu doporučuji taky :) Moc jsem toho o ní nevěděla, než jsem si ji koupila, v Luxoru dokonce byla v četbě pro dívky (což je zařazení trochu mimo mísu), ale vůbec mě nezklamala, naopak. Strávila jsem nad ní pár večerů, a řekla bych, že to sice asi není zas tak originální, ale je to dost ze života, a mě to donutilo se nad některými věcmi zamyslet, takže to smysl mělo. Navíc se mi líbí, že se rozděluje na dva pohledy hlavních postav - líp je tak pochopíš.
    Mně se opravdu moc líbila)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Moře klidu se šíleně moc těším :3 :-) Jsem fakt zvědavá a natěšená! :-D

      Vymazat
  7. Moc hezké video. Mě nevadí dlouhý videa, moc ráda tě sleduji. Trošku nechápu, kde bereš ty knihy. Já si je občas taky koupím, ale takové množství.. Kde na to bereš pořád peníze? :D Všechny knihy zní hrozně zajímavě, nejméně půlku ti hrozně závidím, protože na ně mám už docela dlouho zálusk. A k Alienci. Mě se například ta kniha líbila. Začátek byl trochu horší, ale na straně kde jsi ty, se mi to už určitě líbilo. Ale každý má jiný styl. :) Btw: Taky nemám ráda, když se v recenzi hodně spoileruje. Chápu, že něterým věcem se recenzant nevyhne, ale ti co prozrazují konec... Nemám to ráda.
    PS: Můžu se zaptat, na jaký email jsi psala o spolupráci s Jotou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky, k tomu mailu: kdyžtak mi napiš na FB :)
      Jinak Alianci jsem už dočetla, nebylo to špatné :) ale zase nic převratného .. Jinak s těmi penězi na knihy to teď bude taky horší, když máme 4.pejska :D Měj se moc krásně a díky za komentář :)

      Vymazat
  8. Spoustu skvělých knížek, úžasné video! Tvoje videa si vždycky pouštím ráno než jdu do školy, protože mi vždycky strašně zvednou náladu. :3

    OdpovědětVymazat
  9. Jen jeden den napsal David Levithan

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělé video (na čas jsem se nekoukala, prostě to jelo a s tebou to uběhlo docela rychle :D). Souvisle mluvit 30 minut musí dát zabrat, takže obdivuju, že jsi to tak v pohodě zvládla :D. Hon teď právě čtu (koupila jsem si ho společně s Panikou, v ten den knih bez DPH. Asi jsem si měla názor na Paniku dopředu zjistit, ale s Oliver jsem měla docela dobré zkušenosti a ta obálka mě přímo volala :).
    Alianci mám doma už taky, ještě jsem to nečetla, ale už se ke mě něco doneslo - většinou to, jak se kniha některým fanouškům moc nelíbila, tak si říkám, jestli to radši vůbec číst... Vejce a Já je shodou okolností nejvíce oblíbená kniha mojí babičky a i mamce se dost líbila - prostě si ji musím už konečně přečíst taky :). A op Nebezpečně krásných pokukuju už snad půl roku! Jsem zvědavá na tvůj názor!
    Noru Robertsonovou znám. Sice ne z vlastní zkušenosti, ale v jedné z našich knihovně zabírá asi 1/3 prostoru. A jako Cathy ti dost závidím takhle plnou knihovnu - když všechny tolik nakupujete :D! Plus jsem se chtěla zeptat, kdy se chystáš na Svět knih?

    OdpovědětVymazat
  11. Jsi úplně dokonalá a s tebou i tvoje videa. Máš suprový knížky (ZÁVIDÍM!!!!!). A doufám, že brzy přidáš další videjko :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com