středa 23. dubna 2014

Týden s knížkou 40

Ahojky,
přidávám včerejší Týden s knížkou, už 40.! :-)

8 komentářů:

  1. Dokonalé video! Gratuluju ke spolupráci s Cooboo. Přeju ti to! :)
    Na Alianci se moc těším. Jsem zvědavá jak to celé dopadne! :) U Rváče se mi moc líbí ta obálka, ale příběh mě už nijak zvlášť neláká. Hon si chci taky přečíst, i když místy pořád váhám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten týden s knížkou - první, co vidím, ale hrozně mě to baví - aspoň nějaké ty tipy na nové knížky a tak :) Jinak Počátek jsem četla a musím říct, že je to skvělá knížka a Hon jsem taky četla a taky mě příjemně překvapil - no, čekala jsem že to bude tak trochu upíří blbost, ale je to naprosto skvělé - já jsem to měla přečtené za den + jeden večer předtím a nemohla jsem se od toho odtrhnout :) Jinak skvělé video - nedokázala bych tajkhle mluvit a prostě na tohle nejsem ten typ.. :) A jestli chceš tak recenzi na Počátek i Hon si můžeš přečíst na mém blogu, já se určitě mrknu až ty sem hodíš recenze, abych mohla proovnat :)

    OdpovědětVymazat
  3. Gratuluju ke spolupráci! :)
    S Divergencí to mám podobně jako Ty, asi si ji také budu muset osvěžit :D
    Počkám si na recenzi Pokání a možná si ho také někdy přečtu, protože zní fakt zajímavě! :)
    Životopis Jamese Camerona... Nikdy jsem žádný životopis nečetla, takže nevím, jestli by mě to bavilo. Ale tohohle chlápka taky můžu, to jo :)
    Má smysl pokaždé psát, jak skvělé video bylo? Mám pocit, že od Tebe by mě bavilo i kdybys přednášela chemii :D a to jí mám fakt hodně nerada :D

    OdpovědětVymazat
  4. Páni,tolik knih! :-). Nejvíce se mi zalíbil asi Hon :-). A jinak moc pěkné video! :-) Jsi správně ,,prdlá" :-).

    OdpovědětVymazat
  5. Ach jo, na ten sraz jsem se fakt dlouho připravovala, plánovala... a nakonec jsem musela zůstat doma. :( Tak doufám, že jste si to užili a snad to vyjde příště. (Musí!)
    Jinak, samozřejmě spousta skvělých knížek! Já se teď tak trochu vykašlala na knihy z knihovny a čtu Shakespearovy sonety (a potom i hry) a The Book Thief.

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :D miluju tvůj blog a inspirovala si mě abych si založila svůj. A chtěla jsem se tě zeptat jak si přidala do pravého panelu seznamy knih ( jako je například: chystám se na.... apodobně . ). Předem moc děkuju za odpovět :)

    OdpovědětVymazat
  7. jsi hrozně moc příjemná, dnes jsem shlédla minimálně 20 tvých videí...a silně se mi rozšířil seznam chtěných knih...

    OdpovědětVymazat
  8. Koukám Rodaw, že máme stejný problém s Divergencí :D Chci si přečíst Alianci, ale už si nepamatuju Rezistenci...asi si dám re-reading Divergence a Rezistence :)

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com