sobota 5. dubna 2014

Knižní lákačka: DUBEN 2014

Krásný sobotní večer všem,
po dlouhé přípravě, natáčení a dnešního několikahodinového stříhání přidávám Lákačku na duben. Určitě mi napište, jak se Vám líbí!! :-) Natáčení lákaček mě moc baví, i když je pravda, že časově je to hooodně náročné. No a musím říct, že v dubnu vyjde mnoho skvělých knížek! No a více už ve videu :-)

5 komentářů:

  1. skvělé video. páni, opravdu chápu, že ti to musí dát spousty a spousty práce, ale strašně dobře se na to dívá! :-) kupříkladu já mám hned v dalším okně otevřenou Databázi knih nebo Goodreads a hned ty knihy hledám a dávám si je do seznamu :-) z tohoto mě zaujala samozřejmě Aliance, na tu jsem zvědavá úplně šíleně, pak mě dost zaujal Seznam tajných přání, Jen jeden den, Grace - Kněžna monacká a Hon.

    opravdu se ti to moc povedlo a už se těším na květen ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, samé zajímavé knížky! Na mě možná trochu moc romantiky, ale vypadají skvěle, hlavně ta Antibohyně nebo Boží oko.

    OdpovědětVymazat
  3. tvoje videá pozerám veľmi rada..a toto tiež nesklamalo a teda viem si predstaviť, koľko času ti zaberie zistiť potrebné informácie, natočiť video a ešte všetko aj postrihať..no si proste šikulka :) teším sa na ďalšie videá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super video, díky za tipy.

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi vážně super a Percyho Jacksona si rozhodně přečti. Řekla bych, že 1. Díly ti možná přijdou moc dětský, ale přece jenom to Rick Riordan psal jako pohàdku pro jeho syna ;) Ta knížka rostla se mnou, můžu říct, že jsem věrná fanynka :D když se potom dostaneš k Bohům Olympu je to o něčem jiným ;) ale potřebuješ k tomu tu prvotní sérii takže DOPORUČUJU :D

    OdpovědětVymazat

Moc Ti děkuji za komentář! Vždycky mi udělá radost :))
Můžeš mi také napsat na můj mail: rodawzknihankova@gmail.com